reklama
renia200
mama Victorki :)
Mnie to się marzy nurse albo dental hygienist , teraz uczę się intensywnie angielskiego - musi mi się udać
Witajcie....
u nas upalnie...ale podobno pod koniec tygodnia pogoda ma się zmienić oczywiście na weekend
rewelacja, też tak chcę
super...
Agacia zdróweczka dla taty, siostrzeńca...rany działo sie u Was....
super występu Matiego-my mamy w czwartek i już wiem że łezka na pewno w oku zakreci mi się...
no i urlopu...ach jak zazdroszczę Egiptu....a gdzie dokladnie lecicie, do jakiego hotelu, my też myślimy o tym kierunku ale koło października...
Tygrys, Kokusia, Mamuska, Agatkas i reszta mam gdzie jesteście...pisać co u Was....
coś dla oka zostawiłam....albo bo już nie pamiętam co do czego
u nas upalnie...ale podobno pod koniec tygodnia pogoda ma się zmienić oczywiście na weekend
My dziś wstaliśmy z M. o 10:30. Janek zdążył już zjeść sam śniadanie ;-)
rewelacja, też tak chcę
U nas upały !!!!
Dzisiaj byliśmy w parku i Victoria miała mega zabawę, jeździła konikiem, ciuchcią i karuzelą była bardzo szczęśliwa - super dzień
super...
Agacia zdróweczka dla taty, siostrzeńca...rany działo sie u Was....
super występu Matiego-my mamy w czwartek i już wiem że łezka na pewno w oku zakreci mi się...
no i urlopu...ach jak zazdroszczę Egiptu....a gdzie dokladnie lecicie, do jakiego hotelu, my też myślimy o tym kierunku ale koło października...
Tygrys, Kokusia, Mamuska, Agatkas i reszta mam gdzie jesteście...pisać co u Was....
coś dla oka zostawiłam....albo bo już nie pamiętam co do czego
Agacia Ty się nie stresuj tylko zrelaksuj sie troszkę, dziadkowie na pewno sobie poradzą. Teraz w Egipcie to pewnie będziecie mieć rewelacyjną pogodę.
Dobrze, że pojechaliście a tatą do tego lekarza, czasem konsultacje ratują życie.
Zapominajko pogoda sprzyja to możesz wyjeżdzać w teren, oby klienci byli zadowoleni.
Wychodze z założenia że ludziom teraz wcale nie zależy na pracy. Tak ciężko znaleźć specjalistów którzy podejmą się pracy bez narzekań, dobrze że ostatecznie znajduje kogoś odpowiedniego i pracowitego bo straciłabym wiare w ludzi.
Jutro w przedszkolu dzień mamy więc wzielam wolne żeby na pewno się nie spóźnić. Majka ma przedstawiac biedronkę więc już jestem ciekawa jak zagra Miłego dnia :-)
Dobrze, że pojechaliście a tatą do tego lekarza, czasem konsultacje ratują życie.
Zapominajko pogoda sprzyja to możesz wyjeżdzać w teren, oby klienci byli zadowoleni.
Wychodze z założenia że ludziom teraz wcale nie zależy na pracy. Tak ciężko znaleźć specjalistów którzy podejmą się pracy bez narzekań, dobrze że ostatecznie znajduje kogoś odpowiedniego i pracowitego bo straciłabym wiare w ludzi.
Jutro w przedszkolu dzień mamy więc wzielam wolne żeby na pewno się nie spóźnić. Majka ma przedstawiac biedronkę więc już jestem ciekawa jak zagra Miłego dnia :-)
Agacia82
Mami :)
hej
Ale u nas upał. Masakra.
Dziękuję za życzenia dla taty, jeszcze do czeka zabieg bo ma na woreczku żółciowym kamienie.
Madzienko lecimy do Marsa Alam tutaj Hotel Oriental Bay Marsa Alam (Marsa el Alam / El Quseir, Egipt) - Wycieczki
Mati dzisiaj miał ciężko z pójściem do przedszkola.
A foty pieska wstawię, dzisiaj zrobię jakieś i wieczorem sie postaram wrzucic.
Ale u nas upał. Masakra.
Dziękuję za życzenia dla taty, jeszcze do czeka zabieg bo ma na woreczku żółciowym kamienie.
Madzienko lecimy do Marsa Alam tutaj Hotel Oriental Bay Marsa Alam (Marsa el Alam / El Quseir, Egipt) - Wycieczki
Mati dzisiaj miał ciężko z pójściem do przedszkola.
A foty pieska wstawię, dzisiaj zrobię jakieś i wieczorem sie postaram wrzucic.
renia200
mama Victorki :)
Agacia hotel super, ja to planuje wyjazd na przyszły rok jak dobrze pójdzie, w tym roku nigdzie nie jedziemy, wyjazd do Polski bedzie mnie kosztować jakieś 5000 dolarów, to będą najdroższe moje wakacje
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dobry wieczór!!!
Zmęczona ale zadowolona!!
Anoli ja mam rudego :-) Kochany jest!
Zanplo miłej zabawy na imprezce.
Zmęczona ale zadowolona!!
Anoli ja mam rudego :-) Kochany jest!
Zanplo miłej zabawy na imprezce.
kana161
Mama "terrorystek" :P
Dzien dobry mamuski
U nas od rana słoneczko i ponad 20 stopni, ale maja być tez burze ...
Mariczka wczoraj meczyla sie z gorączka, na szczęście dzisiaj jest juz ok...
Mam nadzieje, ze temperatura nam juz nie wróci...
Poza tym po staremu
Anoli, Agacia zazdroszcze zwierzaczkow ja tez tak bym chciała jakiegoś czworonoga... Najbardziej kotka, ale jak juz to prędzej doczekamy sie psiaka....Bo po naszej Maji Kamil ma juz dość kotów
Reniu no wakacje w Polsce to jedna z najdroższych wycieczek w naszym wypadku ))
Ok uciekam do mojego lobuza :* buziaczki
U nas od rana słoneczko i ponad 20 stopni, ale maja być tez burze ...
Mariczka wczoraj meczyla sie z gorączka, na szczęście dzisiaj jest juz ok...
Mam nadzieje, ze temperatura nam juz nie wróci...
Poza tym po staremu
Anoli, Agacia zazdroszcze zwierzaczkow ja tez tak bym chciała jakiegoś czworonoga... Najbardziej kotka, ale jak juz to prędzej doczekamy sie psiaka....Bo po naszej Maji Kamil ma juz dość kotów
Reniu no wakacje w Polsce to jedna z najdroższych wycieczek w naszym wypadku ))
Ok uciekam do mojego lobuza :* buziaczki
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Agacia hotel super, ja to planuje wyjazd na przyszły rok jak dobrze pójdzie, w tym roku nigdzie nie jedziemy, wyjazd do Polski bedzie mnie kosztować jakieś 5000 dolarów, to będą najdroższe moje wakacje
ło matko. W życiu bym tyle za wakacje w pl nie zapłąciła.
Renia jakby co (Kana ty też) nocleg u mnie macie :-)