reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Aniu masz swietne podejscie w stosunku do samej siebie:tak: Ja tez wybieram moje bable od przeciazowego ciala:-D Chociaz ja w sumie nie narzekam na siebie jakos bardzo, dobrze wygladam, na pewno nie jak matka dwojki malych szkrabow. Ot to tak dla dowartosciowania siebie:-)
Z ta kurtka to nie mam pojecia jakim cudem ona jest nadal dobra, bo Filip rosnie, nie jest malutkim chlopcem, nosi teraz rozmiar 98, a kurtka ma rozmiar 80 i chyba rosnie razem z malym:baffled:

Anoli Ty to masz dobrze ze swoimi dziewczynkami:tak: W sumie nic nie musisz kupowac dla Zuzi, bo wszystko ma po Hani. I to jest zdecydowany plus posiadania dzieci tej samej plci.

Dziewczyny mam takie pytanko. Jak Wasze dzieciaczki przybieraja teraz na wadze? Moj Filip wazy teraz 14,5kg, a na bilansie dwulatka wazyl 14,3kg, wiec praktycznie nic nie przybral, a minelo juz wiele miesiecy...

reklama
Dobry wieczór :-)

Czy ja już Wam pisałam, jak bardzo Was lubię???:-D Nie powiem!!!!!!!!! To znaczy nie teraz :-D

A ja od dzisiaj od nowa na antybiotyku jestem. I to jakiś mega mocny dostałam. Mam nadzieję, ze sobie nie rozwalę organizmu tymi antybiotykami :-( I cos czuję, ze w poniedziałek czeka mnie wizyta z u lekarza z dziećmi :-(

A od poniedziałku cały tydzień jestem sama z dzieciakami w domku. I chyba zwariuję, bo boje się z nimi wychodzić w taką pogodę. Tak sie zastanawiam, co będziemy jeść, jak nam się skończą zapasy....

asiulkaa-co do wagi, to nie wiem, bo nie ważyłam ostatnio Olka. Ale teraz dzieci przybieraja na wadze baaaardzo powoli.

Aniu masz swietne podejscie w stosunku do samej siebie:tak: Ja tez wybieram moje bable od przeciazowego ciala:-D Chociaz ja w sumie nie narzekam na siebie jakos bardzo, dobrze wygladam, na pewno nie jak matka dwojki malych szkrabow. Ot to tak dla dowartosciowania siebie:-)
Z ta kurtka to nie mam pojecia jakim cudem ona jest nadal dobra, bo Filip rosnie, nie jest malutkim chlopcem, nosi teraz rozmiar 98, a kurtka ma rozmiar 80 i chyba rosnie razem z malym:baffled:

Anoli Ty to masz dobrze ze swoimi dziewczynkami:tak: W sumie nic nie musisz kupowac dla Zuzi, bo wszystko ma po Hani. I to jest zdecydowany plus posiadania dzieci tej samej plci.

Dziewczyny mam takie pytanko. Jak Wasze dzieciaczki przybieraja teraz na wadze? Moj Filip wazy teraz 14,5kg, a na bilansie dwulatka wazyl 14,3kg, wiec praktycznie nic nie przybral, a minelo juz wiele miesiecy...

Asiulka mój Janek waży aktualnie 14 kg. Przy wzroście 102cm. Na bilansie wazył niecałe 13kg. Więc też nie wiele przybrał. Tylko rośnie jak szalony. Normalnie masakra. Zaczęłam mu już kupowac ubrania na 110. Żeby za chwilkę nie wymieniac tych na 104 :-)

Asiulko Bianka waży 15kg przy wzroście ok 92-94cm, ciężko mi powiedzieć, bo nie dała mi się dobrze zmierzyć,ale klucha z niej jest . Od kilku dni popijamy bioaronC , więc jak wzmocni jej apetyt to będzie ćwiczyć razem ze mną:-D

a i moja córcia powiedziała dzisiaj tatusiowi,że jest kurewną :-D:-D:-D:-D a tatuś do niej -ja Ci dam kurewnę:-D:-D:-D:-D (czyt. królewna):-D

Vive czekamy z niecierpliwością aaa i my też Ciebie baardzo lubimy;-)a i zdrówka, ja się kuruję grzańcem i coś mi szumi w głowie:-D
Myszqo Janek jest de best- strażak Sam;-)
Aniu super podejscie, tak trzymaj kochana;-)

Ostatnia edycja:
Dzieki Dziewczyny;-)
Jednak wasze dzieci wiecej przybraly, ale widocznie moj syn podobnie jak ja i maz byl grubaskiem w wieku niemowlecym, a teraz staje sie powoli chudzielcem. Apetyt ma, wiec najwyrazbiej taka jego natura:tak:

Myszqa i mamusia ale Wasze pociechy wysokie:szok: A Janek to pewnie dluuugi i chudziutki. Fifi waze 0,5kg wiecej ale jest mniejszy jakies 5cm i jest naprawde szczuply, to wyobrazam sobie jaki z Jasia szczuplaczek:tak:

Kanikya przestan jaka kluska, wszystko jest tak akurat ze wzrostem i waga. Musialabys zobaczyc moja Zuze, to jest dopiero kluska, a nawet klucha:-D

Asiulka mój Fabian nie wiem ile dokładnie waży,ale ubrania nosi na 110 116 cm,a wazy 19 kilo.

Vive a czego Ty sie boisz w wychodzeniu w taką pogodę??Ja jestem z dziećmi sama całe dnie i jak przyjdzie zima i mrozy po -20 to wcale nie zamierzam siedzieć w domu:no: Spacery będą jak zawsze:-) Tyle,ze nie cało dniowe:-p

Dobry wieczór :-)

Igorek nosi ubranka na 110, a waży 16 kg

A my własnie skończylismy malowanie u niego w pokoju. Strasznie nie chce mi się już sprzątać, może zostawię sobie to na jutro, tym bardziej, że synuś znowu chory, więc zamiast do pracy czeka mnie siedzenie w domu...

reklama
dziewczyny proszę o głos

Nivea

Agaciu-a dokladnie na jakie miasto mamy głosować? ;-)

Asiulka mój Fabian nie wiem ile dokładnie waży,ale ubrania nosi na 110 116 cm,a wazy 19 kilo.

Vive a czego Ty sie boisz w wychodzeniu w taką pogodę??Ja jestem z dziećmi sama całe dnie i jak przyjdzie zima i mrozy po -20 to wcale nie zamierzam siedzieć w domu:no: Spacery będą jak zawsze:-) Tyle,ze nie cało dniowe:-p

Aniu-tez jestem tego zdania i wychodze z nimi w największe mrozy. Tylko my od ponad miesiąca nie możemy się wyleczyć. Robię wszystko, żeby chłopcy nie brali antybiotyku i narazie się udaje. Za to ja juz biorę druga serię antybiotyku i to jakieś cholerstwo mocne. Chyba jednak czeka mnie jutro przymusowy spacer z chłopcami do lekarza....:-(

Do góry