reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Łazanki z kapustą i grzybami :-), ugotuj, zmiel, usmaż naleśniki i zrób krokiety z kapustą, zupka kapuśniak z ziemniaczkami i kiełbaską. Tyle pomysłów, że jeszcze Ci tej kapusty zabraknie :-D

reklama
podjadłam sobie warzywka z paczki;
Nasprzatałam sie jak osioł, a efektów żadnych nie widać....
Czekam, aż meżowy z pracy wróci, żebyśmy mogli mebelki powstawiać i resztę tego cyrku ogarnąć.

Hej kobity

U nas słonko i ciepluto tylko wieje mało głów nie pourywa:crazy:
Zaliczylysmy spacer i obowiazkowo piekarnie. Hania polubila sobie pana piekarza z włoskiej piekarni, tatusia jej kolezanki z przedszkola i codziennie chce chodzic po chlebek. Dzis juz nawet dzwonila;-) z rana ze do niego przyjdzie hehehe:-D

A ja mam takie pytanie z innej beczki:sorry:

Czy robilyscie moze ostatnio remont kuchni lub łazienki:tak:? Szukam inspiracji i juz mnie głowa od przegladania netu boli:-) Moze podzielicie sie fotkami swoich:-p

Anoli mysmy robili ale to już prawie 2 lata temu:szok: Jeny jak ten czas leci,zleciało nie wiem kiedy...Kafelki do łazienki kupowaliśmy w leroy merlin. a do kibelka w cerpolu.
Ale sa normalne chyba,takie raczej zwykłe.

Uf lekcje odrobione. Natka śpi, Martynka czyta książkę a ja czekam na mężowego.

Anoli my robiliśmy w tym roku łazienkę a w tamtym kuchnię. Z kuchni jestem średnio zadowolona bo jeszcze szafki musimy wymienić za to łazienka wyszła nam niezła. Niestety nie mam czym cyknąć fotek bo pożyczyłam znajomej aparat a ona się do niego przywiązała.
Tylko my jesteśmy niekonwencjonalni i ściany robiliśmy w panelach:-p

reklama
Do góry