reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Przez was sie głodna zrobiłam...
Myszqa
Fanka BB :)
Przez was sie głodna zrobiłam...
He he ja tez :-) Idę coś zjeśc na drugie śniadanie
tygrysek82
Fanka BB :)
ja tez, az burczy mi w brzuchu...... ide konczyc pomidorową..........
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
podjadłam sobie warzywka z paczki;
Nasprzatałam sie jak osioł, a efektów żadnych nie widać....
Czekam, aż meżowy z pracy wróci, żebyśmy mogli mebelki powstawiać i resztę tego cyrku ogarnąć.
Nasprzatałam sie jak osioł, a efektów żadnych nie widać....
Czekam, aż meżowy z pracy wróci, żebyśmy mogli mebelki powstawiać i resztę tego cyrku ogarnąć.
Hej kobity
U nas słonko i ciepluto tylko wieje mało głów nie pourywa
Zaliczylysmy spacer i obowiazkowo piekarnie. Hania polubila sobie pana piekarza z włoskiej piekarni, tatusia jej kolezanki z przedszkola i codziennie chce chodzic po chlebek. Dzis juz nawet dzwonila;-) z rana ze do niego przyjdzie hehehe
A ja mam takie pytanie z innej beczki
Czy robilyscie moze ostatnio remont kuchni lub łazienki? Szukam inspiracji i juz mnie głowa od przegladania netu boli:-) Moze podzielicie sie fotkami swoich
U nas słonko i ciepluto tylko wieje mało głów nie pourywa
Zaliczylysmy spacer i obowiazkowo piekarnie. Hania polubila sobie pana piekarza z włoskiej piekarni, tatusia jej kolezanki z przedszkola i codziennie chce chodzic po chlebek. Dzis juz nawet dzwonila;-) z rana ze do niego przyjdzie hehehe
A ja mam takie pytanie z innej beczki
Czy robilyscie moze ostatnio remont kuchni lub łazienki? Szukam inspiracji i juz mnie głowa od przegladania netu boli:-) Moze podzielicie sie fotkami swoich
pyciolek87
Mama Alexa:*
Anoli mysmy robili ale to już prawie 2 lata temu Jeny jak ten czas leci,zleciało nie wiem kiedy...Kafelki do łazienki kupowaliśmy w leroy merlin. a do kibelka w cerpolu.
Ale sa normalne chyba,takie raczej zwykłe.
Ale sa normalne chyba,takie raczej zwykłe.
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Uf lekcje odrobione. Natka śpi, Martynka czyta książkę a ja czekam na mężowego.
Anoli my robiliśmy w tym roku łazienkę a w tamtym kuchnię. Z kuchni jestem średnio zadowolona bo jeszcze szafki musimy wymienić za to łazienka wyszła nam niezła. Niestety nie mam czym cyknąć fotek bo pożyczyłam znajomej aparat a ona się do niego przywiązała.
Tylko my jesteśmy niekonwencjonalni i ściany robiliśmy w panelach
Anoli my robiliśmy w tym roku łazienkę a w tamtym kuchnię. Z kuchni jestem średnio zadowolona bo jeszcze szafki musimy wymienić za to łazienka wyszła nam niezła. Niestety nie mam czym cyknąć fotek bo pożyczyłam znajomej aparat a ona się do niego przywiązała.
Tylko my jesteśmy niekonwencjonalni i ściany robiliśmy w panelach
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
Anoli jutro porobie ci zdjecia...
nie chce mi sie grzebac w papierach
mąż mnie absorbuje
nie chce mi sie grzebac w papierach
mąż mnie absorbuje