reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam i ja;-)

Dzisiaj mam mieć wstępną rozmowę kwalifikacyjną przez telefon i tak się boję:no:, ostatnio jak do mnie dzownili i nagrywali rozmowę, to cały czas w tle słyszałam echo mojego głosu i nie potrafiłam skupić się na rozmowie:zawstydzona/y:, babka nic nie mówiła tylko mnie słuchała a ja miałam wrażenie,że gadam sama ze sobą i do tego to echo powtarzające każde moje słowo:zawstydzona/y: trzymajcie kciukasy kochane

reklama
Kankiya kciukasy zaciśnięte. Powiem Ci, że ja z każdą rozmową jestem coraz bardziej wyluzowana:-D Już wiem o co mniej więcej mnie mogą zapytać. O swoim hobby i przyszłości zawodowej napisałam sobie po angielsku i wyuczyłam się prawie na pamkę:-) O tym co robiłam też opowiadam na luzaku. Tylko już dwa razy usłyszałam, że niestety nie jestem wystarczająco dyspozycyjna. W dwóch firmach w których byłam na rozmowach mają obowiązkową godzinną przerwę na lunch. Co za tym idzie - przedłuża się czas pracy z 16 do 17. Plus dojazd przez zakorkowaną Warszawę.

Ide po spóźnioną kawusię :-)

Kankija mocno trzymam kciuki!!!! pierwsze rozmowy zawsze lekko stresują ale przy następnych człowiek podchodzi bardziej na luzie i wtedy naprawdę człowiek czuję się jakby rozmawiał ze znajomymi na kawie a nie nie ubiegał się wakat :) poczytaj sobie na necie masz mnóstwo przykładowych rozmów może one troszkę ci pomogą.

Cześć dziewczynki

Od 2 tygodni jem jak opętana i cały czas mogłabym wcinać słodkie ...zawsze na okres tak mam ale żeby dwa tyg przed.
Mati ma jeszcze kaszelek, męczy biedulę, dzisiaj powiedział babci ze go główka boli, połozył się na kanapie i zasnął na 2 godz.
Do końca tygodnia chyba jeszcze nie pójdzie do przedszkola.

Kanusia buziaczki ... wszystko się ułoży.

Witam i ja;-)

Dzisiaj mam mieć wstępną rozmowę kwalifikacyjną przez telefon i tak się boję:no:, ostatnio jak do mnie dzownili i nagrywali rozmowę, to cały czas w tle słyszałam echo mojego głosu i nie potrafiłam skupić się na rozmowie:zawstydzona/y:, babka nic nie mówiła tylko mnie słuchała a ja miałam wrażenie,że gadam sama ze sobą i do tego to echo powtarzające każde moje słowo:zawstydzona/y: trzymajcie kciukasy kochane

I jak po rozmowie???

Dzień dobry!

Igorek w przedszkolu, a ja w nerwach...

Kankiya kciuki zacisniete!

Zapominajko-a co się stało?

Własnie odkryłam przyczynę dziwnegoo zachowania Maksia-idą mu ząbki :-) Niestety, nie śpi najlepiej i do tego ma gorączkę :-(

dzięki laseczki za trzymanie kciuków,ale nie dzwonili dzisiaj może jutro:-( miałam spodziewać się telefonu od wtorku,ale powiedzieli ,że przypuszczalnie w środę, a ja chodzę codziennie zestresowana:zawstydzona/y:

Myszqo zazdroszczę podejścia i przygotowania,
Tygrysku ja przed ciąża jak zmieniałam pracę to też na rozmowy chodziłam jak na spotkania towarzyskie, bo tyle ich było a teraz:szok::zawstydzona/y:
Agaciu no no tyle slodkiego, na @ powiadasz:-)
zdrówka dla chorowitków
Vive aby Maksiowi jak najszybciej przebiły się ząbki i żeby jak najmniej cierpiał, jak przypomnę sobie o ząbkowaniu Bianki to odechciewa mi się dzieci

dzien dobry z kawą:)

hhha ale mi sie humor od rana poprawil hahha bede testowac dermokosmetyki z eucerin do cery z problemami hhahah ale sie ciesze:)

Ostatnia edycja:
Witam
U nas dzisiaj typowa jesień, strasznie wieje i pada.
Szafa wczoraj skończona, dzisiaj po pracy czeka mnie układanie, wczoraj już nie miałam siły, bo sprzątałam do 23.

Tygrysku, miłego testowania.

Kankiya, nie stresuj sie co ma byc to będzie, życzę żeby szybko zadzwonili i żeby rozmowa przebiegła bezstresowo.

Vive, biedny Maksiu, niech szybko wyłażą te zębole i nie męczą już maluszka.

Agaciu, a może to nie na @:-).

Myszqo, takie realia mieszkania w wielkim mieście, na dojazdy i stanie w korkach trzeba miec sporo czasu. I jak tak o tym pomyślę, to cieszę sie że mieszkam w takiej dziurze (chociaż czasem sie wkurzam że nie ma kina, teatru, fajnych restauracji), bo na co dzień żyję sie tu dużo łatwiej, dzieciaki do szkoły 5 minut spacerkiem, do przedszkola bliziutko, do pracy tak samo.

reklama
oj u nas tez dzis jesiennie moze nie pada i wiatrzyska nie ma ale powietrze takie zimne i jesienne brrrrrrrrrrr zmarzłam:( az wstawiłam swetry cieple do odswierzenia dzisiaj:(

Oj Blizniaczku mimo ze mieszkam nie w centrum miasta a wokol mnie blisko lasy , zielen to czasem chcialabym sie przeniesc na wies....tam zycie plynie zupelnie inaczej.....ludzie maja inne priorytety , brak wyscigu, pospiechu....ale bez miasta chyba tez zyc bym nie mogla ech taka moja natura latwo mi sie nie da dogodzic:)

Do góry