reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana, sto latek

Tygrysku, super, że weselicho udane.

Aniu, dobrze, ze dzieciaczki czują się lepiej. A czasu do chrzcin rzeczywiście coraz mniej, powodzenia w poszukiwaniach.

Kankiya, fajnie taki rodzinny wypad sobie zrobic.

A ja w pracy, do tego posta przymierzam sie już 4 raz, masakra jakaś, nie mam nawet czasu na kawkę
unhappy.gif

Szafa już prawie skończona, fajna wielka
yes2.gif

reklama
Madzienko my właśnie wczoraj zaopatrzyłysmy się w piżamki z kotkiem i właśnie w tą kamizelkę brązowa w kropeczki. Na chłopców też były. Nie wiem czemu jak kupuje tam piżamy to mają zawyżona numerację i 98 jest w sam raz (chociaż nosi 104) a tą kamiezelke to musiałam kupić aż na 116 bo inne były za małe. Cena 37.99 (kamizelka plus koszulka z długim rękawem)
Aniu masz dwójkę małych dzieci to wiadomo że więcej czasu pochłaniają. Powodzenia w szukaniu lokalu.

KANUS KOCHANA 100 LATEK, SZCZĘŚCIA, ZDRÓWKA I MEGA USMIECHU NA BUZCE NA CAŁE ŻYCIE:-)

Aniusia to była szybka decyzja, pakowanie i wyjazd zaraz po obiadku, nastepnym razem jak będę w pobliżu od razu wpraszam się na kawkę:-D kurcze fajnie tak spontanicznie to wyszło jak kiedyś... może nam się uda posklejać "Nasz pęknięty Dzban":zawstydzona/y:

a zapomniałam się przywitać:zawstydzona/y: Hejo;-)

kankija mocno trzymam kciuki za wsz dzban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Kanus sto lat kochana i aby wszystko byla tak jak sobie zamarzysz:)

ja w dzien sie jeszcze przespalam bo jakos nie moge odespac tego weekendu buuuuuuuuuuuu

Zanplo to mamy taką samą....i tez 116 ja kupilam bez miary ale jak zobaczyłam jak mała jest różnica miedzy 110 a 116 to wzięłam większą...:tak:bedzie na dłużej:-D

Tygrysku jak dla mnie to kamizelki(38zl) super, kurtki tez fajne(59zl)
my kupilismy taka, w komplecie z bluzeczką w kropeczki

kamizelka.jpg

Ania powodzenia w przygotowaniach.....jakbyś mieszkała bliżej to pomogłabym:-D bo uwielbiam takie rzeczy....

Moja księżniczka dzisiaj nie spała w przedszkolu ale leżała...i gadała cały czas ze swoją koleżanką Polą...wychowawczyni mówiła że były boskie w tym plotkowaniu:-D:-D:-Di miały niezły ubaw z nich....

Kanusia-troszkę spóźnione ale szczere-wszystkiego najlepszego kochana i żeby Ci się wszystko poukładało po Twojej myśli. Buziaki :)

reklama
Do góry