reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam i ja;
Vive nic się nie stało, po prostu Igorek miał tydzień przerwy w przedszkolu i martwiłam się jak to przyjmie. Ale było ok.
Biedny Maksio. Mam nadzieję, że nie będą go długo ząbki męczyły.

U nas wietrzysko straszne i gdyby nie to, to pogoda byłaby piękna.

A ja marzę, że uda mi się kupić działeczkę i wybudować domek...

reklama
Zapominajko droga od marzeń do realizacji jest czasem bardzo prosta, trzeba tylko się nastawić, że damy radę. Ja tak zrobiłam :-Di tak mocno wierzę w ten dom że muszę go wybudować (nie wiem jeszcze jak ale się uda :-D).
Tygrysku gdzie te weselne zdjęcia !!!

Oj Blizniaczku mimo ze mieszkam nie w centrum miasta a wokol mnie blisko lasy , zielen to czasem chcialabym sie przeniesc na wies....tam zycie plynie zupelnie inaczej.....ludzie maja inne priorytety , brak wyscigu, pospiechu....ale bez miasta chyba tez zyc bym nie mogla ech taka moja natura latwo mi sie nie da dogodzic:)
Oj tak to jest, nie dogodzisz babie:-D.

Witam i ja;
Vive nic się nie stało, po prostu Igorek miał tydzień przerwy w przedszkolu i martwiłam się jak to przyjmie. Ale było ok.

A ja marzę, że uda mi się kupić działeczkę i wybudować domek...
No to dobrze, ze obyło się bez zbędnych płaczów. A co do działeczki i domku, to życzę spełnienia marzeń, czasem trzeba im tylko trochę pomóc

Zapominajko droga od marzeń do realizacji jest czasem bardzo prosta, trzeba tylko się nastawić, że damy radę. Ja tak zrobiłam :-Di tak mocno wierzę w ten dom że muszę go wybudować (nie wiem jeszcze jak ale się uda :-D).
Napewno sie uda, chociaż czasem przy budowie można w to zwątpic, pewnie jeszcze nie raz będzie pod górkę, ale jak już sie wprowadzisz do własnego domku z własnym podwóreczkiem i ogródkiem, to szybko zapomnisz o tych niemiłych sytuacjach

Zapominajko jeszcze nie budujemy papiery nas wstrzymują. Stan surowy otwarty ekipa a cała reszta jakoś samemu albo z pomocą znajomych ludzi. Tata elektryk więc to nam odpada, znajomy hydraulik więc też nie policzy kosmicznych sum, a reszty będziemy sie uczyć :-D Czyli taki system na pół ekipa pół gospodarczy. Powolutku, powolutki i może do starości zdążymy.

u nas też jesień.....

leczo mniam mniam..lubię ale nie mam dobrego przepisu Tygrysku podzielisz się...

Ja dzisiaj gotuję z Gino d'Acampo:tak:piersi w szynce parmeńskiej

reklama
Dzień dobry:-)

Tygrysku a ja mogłabym się wprosić na to leczo???:zawstydzona/y:;-)

U nas słonecznie,ale brrrrr zimno.jesiennie.Na całego;-)

Moje dziecko-większe,ma jeszcze inhalacje na miesiąc,leki alergiczne i skierowanie na badania.Takze przedszkole niestety nam odpadło.Szkoda,ale jeszcze bardziej szkoda Fabianka żeby się męczył.Najlepszy dla niego byłby wyjazd nad morze,ale sama nie dam rady wyjechać z dwójką...

Do góry