reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana teraz u mnie ciągle pada!! chyba przyszło od Ciebie hihi

Reniu u nas dzisiaj grzeje od samego ranka wiec mam nadzieje,ze to tez do Ciedbie przejdzie:)))))

Asiulkaaa ja nie odp bo wyobraz sobie,ze nie pamietam kiedy dostalam pierwsza miesiaczke po malej.... ja mala dokarmialam swoim mleczkiem najpierw odciaganym,a potem sama ciagnela dwa-trzy razy dziennie.... w rezultacie skonczyla po 6 miesiacach,ale kiedy wrocily babskie sprawy to nie mam pojecia...
A no super,ze mezowy w koncu "na swoim miejscu" :-p

Pyciolku no Mari tezb y chciala zwierzatko,ale boje sie o "nie" bo juz potrafie sobie wyobrazic co by musialo przechodzic:p

Witamy kochane mamuski:)
fajnie,ze co niektore wyjazdy zaplanowane....zyczymy udanych wypoczynkow:) No my poki co nigdzie sie nie wybieramy, chociaz sa plany Zoo w Toronto... ale to zobaczymy w weekend;)

A tak to Mari oglada bajeckzi, ja przy kawusi nadrabiam....a zaraz perwnie uciekamy na spacerek...no i standardowo fontanny i plac....:tak::tak:
oki laseczki do pozniej:*

reklama
Witajcie...u nas dzisiaj bezchmurnie wiec od rana lezakuje a Jula pluska sie w basenie....oj mogloby tak zostac....ale prognozy cos strasza;(

Hej ;)

U nas też dziś śliczna pogoda, dużo słonka i ciepełko :tak::tak:, więc spacerki zaliczone :-)

Muszę się pochwalic, że już 3 dzień w południe śpimy bez pampka i łóżeczko jest suche :tak: tzn. śpimy bez już jakieś 2 tyg. ale zawsze się Alanek posiusiał :zawstydzona/y:, a potem zaczynamy nie zakładac na noc, choc tego sie jeszcze boje, bo rano ma sporo nasiusiane, bedziemy próbowac :tak::tak:

Zdrówka dla chorowitków :tak::tak:

Hmm, ja zbyt nie pamiętam kiedy dokładnie dostałam okres po porodzie, ale chyba jak już w ogóle nie karmiłam, tak koło 6 miesiąca ;-)

Hey Laseczki

Właśnie skończyłam ogarniać kuchnię a po pracy byliśmy na pizzy :)
Codziennie padam i nawet nie mam czasu czytać.
Strasznie dziwne jest takie życie.
W zasadzie to pierwszy raz pracuję.
Czasami mam tego dość ale zazwyczaj jestem szczęśliwa , że wychodzę do ludzi i coś ode mnie zależy.

Teraz właśnie relaxuję się na BB:)

Cześć

Fajna pogoda ... upałłłłłłłł !!!!
Ale jutro ma padać.
Marzycielko ja tez teraz nie mam czasu na czytanie, a już nie mówię o zrobieniu czegoś w domu, zawsze rano wstaje i mam postanowienie ze jak wrócę z pracy to zrobie to i tamto ... a jak się okazuje to wracam i nic mi się już nie chce.

Mati spał w południe tak długo jak ja byłam w domu, jak tylko zaczęłąm pracować czyli około 2 tyg nie śpi w dzień, babci nie chce zasnąć :zawstydzona/y:, a szkoda.
Co do przedszkola to zaczynam mieć mieszane uczucia :eek:

Asiulka ja dostałam pierwszy okres zaraz po skończeniu karmienia piersią. Czyli tak po miesiącu.

Witajcie:)
och bosko mi:)
pol dnia spedzilismy na rowerach i na placu zabaw BOSKO!!!!! slonko tak fajnie przypiekalo az chcialo sie krzyczec z radoasci:)

marzycielko agaciu tez tak mialam ze sil mi brakowalo gdy pracowalam na zajmowanie sie domem i calymi tymi obowiazkami pani domu hhahah
Pyciolku witaj kochana zagladaj czesciej!!:)
Kana znow u was upaly??? za dobrze wam tam hah:)
Zapominajko przytulam mocno :)

Ostatnia edycja:
Witajcie laseczki , niby jestesmy u mamy i mam odciążenie od Bianki a jakoś mało czasu na wszystko:zawstydzona/y: jutro wracamy do Wrocka, wiec spokojnie będę nadrabiac zaleglości. Przed chwilą wróciłam z jazdy na rolkach- coś cudownego , szkoda,że we Wrocku nie będę miala kiedy
jezdzić :-(
Zapominajko co się dzieje kochana, ostatnio smutna jakaś dziwnie jestes..., skoro pogoda nie poprawila humorku to musi to byc coś powazniejszego.. pisz babo tam gdzie trzeba i nie dus tego dlużej w sobie
Marzycielko to Twoja pierwsza praca?

reklama
Wiesz co Tygrysku jestem mile zaskoczona, bo co prawda sloneczko swieci,ale nie ma wiecej niz 25 stopni i jest naprawde przyjeeeeeemnie:) w koncu normalny spacerek i zabawy wchodza w gre,a nie dusze sie w upale i zero powietrza by oddychac.....

Wiesz co....mowili mi ,ze w lato tutaj jest po 40-50 stopni, nie wierzylam......ALE BYLO...i mowia tez ,ze zimna jest po -30-40.....OBYM TEGO NIE DOSWIADCZYLA NA WLASNEJ SKORZE....:(

Oj kochane, a ja bym chyba juz chciala do pracy, nie mam czasem wrecz sily zajmowac sie mala....nie wiem juz co moge jej wymyslic,zeby sie nie nudzila,a ona i tak roznosi dom.....;/

Do góry