reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć dziewczynki

U nas słoneczko , zresztą tak jak i u was :-D, podobno tylko do soboty :wściekła/y:, a my chcieliśmy w sobotę wyprawiać męża urodziny, a ma padać :zawstydzona/y:

Mati zatrzyna wołać siusiu, jak lata w samych majtkach to woła, ale jak tylko założę mu pieluszkę to sika w nią :wściekła/y:cwaniak

Kurde zjadłabym cos słodkiego , ale o tej godzinie :szok:

Czesc Dziewczynki!
W koncu dzis doczekalismy sie internetu, wiec wreszcie mam kontakt ze swiatem:-D Obiecuje teraz czesciej do Was zagladac:tak:
I u nas dzis w koncu slonko, wiec pol dnia spedzilismy na podworko. Ale podobno od piatku znowu deszcze, wiec za dlugo nie nacieszymy sie ta piekna pogoda:-(

Myszqo pysznosci:tak: Ja tez lubie gotowac, ale niestety na takie cuda po prostu nie mam czasu.

Reniu zdrowka dla Vicunii. Oby to nie bylo nic powaznego:tak:

Widze, ze z mowieniem, a raczej nie mowieniem naszych pociech zostalysmy z vive same na placu boju. No coz... w koncu i my sie doczekamy:tak:

Dziewczynki mam takie pytanie do mam, ktore karmily piersia. Kiedy dostalyscie pierwsza @ po porodzie? Bo ja nadal nie dostalam i troszke zaczynam sie martwic:-( Nadal karmie mala, ale juz malutko, 2-3 razy w ciagu doby i powoli zabieram sie do odstawienia Zuzki od cyca:tak:

Agaciu a sprobuj sciagnac mu pampersa i nie zakladac w ciagu dnia w ogole. Ja czekalam z Fifim i czekalam, bo wszyscy mi mowili, ze jak bedzie gotowy sam bedzie wolal. Az w koncu stwierdzilam, ze bede tak czekac i czekac chyba do 18-tki. Przez kilka dni lal gdzie popadnie, ja go sadzalam co chwile,a on i tak za moment zlal sie na podloge. Ale po kilku dniach zakumal o co chodzi i sikanie mu sie spodobalo. Teraz nawet nie wola, sam idzie do toalety, sciaga spodenki i siusia. Tylko z kupka mamy problem. Nie poddawaj sie po kilku niepowodzeniach, ja gdybym wczesniej sie zaparla Fifi o wiele wczesniej oduczylby sie pampa:tak:

widze ze sloneczko zawitalo do wszystkich:)
Asiulka spojrzalam na suwaczek i nie moglam uwierzyc ze zuzia ma juz 8 miesiecy!!!!! ale to szybko zlecialo!!

Witam my już w domku, niestety Victorka ma zapalenie lewego uszka i teraz będzie brać przez 10 dni antybiotyk, jest strasznie marudna a ja do 9 wieczorem sama w domku buuu

Agacia spokojnie, nauczy się, daj mu szansę i nie ubieraj w dzień pieluchy.

Asiulka gratuluje internetu!

Od piatku podobno znowu ma padać :-(

Asiulko ja dostałam pierwszą @ ok 3 miesiące po całkowitym odstawieniu od piersi
Reniu zdrówka dla Viki, współczuję Wam szczerze, bo ból ucha tak jak zęba jak dla mnie jednym z najbardziej uciążliwych i bolesnych dolegliwości :-(oby antybiotyk jak najszybciej przyniósł malutkiej ulgę i przegonił zapalenie
Zapominajko zobaczyłam piątkową pogodę i usmiech od razu zszedł mi z twarzy:wściekła/y:oby się nie sprawdziło:no::-(
Agaciu nie poddawaj się, im dłużej wytrzymasz tą sytuację z siusianiem tym szybciej będą efekty,trzymam mocno kciuki

Witajcie, my dzisiaj również korzystaliśmy ze słoneczka....Jula już w ciągu dnia przestaje sypiać....chyba powoli szykuje sie do przedszkola:-D:-D

Agacia nie zakładaj mu pampka a zobaczysz jak szybko zaczai....

Asiulkaa witaj w wirtulnym swiecie..

Renia zdróweczka dla małej!!

reklama
Witamy w sumie jak u Was to nocna pora...

u nas ciagle pada i pada...i mimo mojej radosci to duchota straszna , zero powietrza, jutro wilgotnosc ma byc mniejsza wiec mam nadzieje bedzie lepiej.... zrobilysmy z mama pranie dzisiaj i nic nie chce schnac....porozwieszane mamy na wieszakach po calym domu....:baffled:

W ogole smiac mi sie chcialo,bo jest caly czas 20-24 stopni,a mi po tych wcvzesniejszych upalach bylo normalnie zimno:p ahhaahaha

Asiulkaaa ciesze sie ogromnie,ze wrocilas do nas na dobre mam nadzieje:) no i tak jak Tygrysek nie wierze,ze mala ma juz 8 miesiecy....szok.....:rofl2::tak:

Reniu zdrowka dla Viky oby antybiotyk zaczal szybciutko dzialac....

Mamuski i cieszcie sie sloneczkiem poki jest, a nie juz narzekacie,ze od soboty ma go nie byc.......OPALAC SIE, SPACEROWAC:)

MAM NADZIEJE,ZE SLODKO SPICIE:) do juterka:)

Do góry