Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja mam zaplanowaną operację na 22 lipca. Już wytrzymam te niecałe dwa tygodnie. I będę miała spokój
Super!
Kana weny brak bo nie jesteś na bieżąco... Buziaczki!
Madzienko oto sloneczko!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam zaplanowaną operację na 22 lipca. Już wytrzymam te niecałe dwa tygodnie. I będę miała spokój
Mamusia ceny przedszkoli macie zabójcze ja płace na miesiąc od 13-16 godz. 80 zł, a jak na cały dzień o 180 zł. Jest to przedszkole sprywatyzowane.
Marzycielko gratulacje pracy, a z kim teraz zostaje Oli jak ty jesteś w pracy ?
Oliwia na razie jest z tatą .
Ale wiesz Ty mówisz o 3 h w przedszkolu u mnie byłoby ok 9,5 h dzienie.
Witam
pózno juz pewnie juz nikogo tu nie ma, ale w dzien jakos brakuje mi czasu
Dzisiaj byłysmy na takim jakby bilansie i pochwale sie ze Panie pochwalily mnie, ze swietnie sobie radze. Byly zachwycone ze hania potrafi kilka słów po angielsku, ze mowi wierszyki choc ich nie rozumialy bo po pl, ze liczy po polsku i angielsku, potrafi nazwac dni tyg, nie nosi pampa itd. Stwierdzily ze pewnie jestem teraz bardzo zajeta bo jest jeszcze zuzia a mimo tego hanai jest zadbana rosnie i rozwija sie wzorowo. Do tego jeszcze chodzimy na zajecia do centrum, zeby miala kontakt z innymi dziecmi.
Kana super ze jezdzicie w takie miejsca, to tyle radosci i wrazen dla dziecka
My tez szukamy tutaj takich miejsc i staramy sie zawsze w wolnej chwili gdzies sie wybrac
Zapominajko Madzienko ogladalam pogode na lipiec w pl i słonka to wam nie zabraknie, ponoc ma byc ciagle goraco...zazdraszczam;-) tutaj ciagle ok 20 stopni
Mamuska jak Karolinka? my przeszłysmy wysoką temperature kilka dni temu wlasnie z powodu piątek:-(
Myszqo pewnie odliczasz dni do operacji w koncu ci ulzy i kawke spokojnie wypijesz
Marzycielko kurcze przeraziłas mnie ja bym chyba nie mogła oddac dziecka do przedszkola na 9.5 godziny
Dziewczyny a wasze przedszkolaki na ile godzin chodza?
Jeszcze bilecik siostrze zabukuje i uciekam spac, bo mi powieki opadają
no ja nigdzie tutaj takich cen nie spotkalam, no chyba ze w panstwowym przedszkolu, to tak, ale niepubliczne, to ceny zaczynaja sie od 600 plus wpisowe od 200 i nawet do 800zl i to jest bezzwrotna suma, to sa ceny w warszawie i okolicach9 godz. u nas kosztuje 180 zł
Marzycielko kurcze przeraziłas mnie ja bym chyba nie mogła oddac dziecka do przedszkola na 9.5 godziny