reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
wstawilam obiadek i ciacho z malinkami:)
u nas strasznie duszno czekam az lada chwila cos z nieba spadnie ;/

Mamusiu moze to przez ta podróż??? zdroweczka dla Karolinki!!
i juz ide popodglądać:)

U nas gorąco. Już zaliczyliśmy plac zabaw, karmienie kaczek - a właściwie gołębi bo kaczki się gdzieś zmyły :-D, a teraz Janek zażywa kąpieli w baseniku na balkonie. Nareszcie słoooooooooooooneczko :-)
Buzialki.

Mamusiu zdrówka dla Karolki!

Witajcie poniedziałkowo....

u nas skwar 32 stopnie w cieniu....ale wiaterek powiewa i pewnie na wieczór coś przyniesie....:tak::tak:
jak dla mnie pogoda marzenie...
zaliczyłyśmy dzisiaj duże lody i od rana Jula ciapie się w basenie(teraz akurat śpi;-))

my weekend spędziliśmy na działeczce, zaraz coś pokaże:elvis:....

Mamusia witaj i zdróweczka dla Karolinki, a fotki boskie...

Marzycielka super że jesteś z pracy zadowolona...oby tak dalej...

Ostatnia edycja:
dziekujemy dziewczyny,alenadal walczymy z goraczka,buzi nie chce otworzyc,jedyne co widzialam to spuchniete z tylu dziasla i caly czas palce w buzi i slina leci,wiec obstawiam zeby

Marzycielko gratulki, powodzenia w nowej pracy, jak się tam załapałaś - przez net ?

Znalazłam ogłoszenie na internecie :)

Mamusia zdrówka wam życzę :)

A ja właśnie wróciłam z pracy.
Zaraz zjem obiadek i idę z Oli na plac zabaw.
Ona poszaleje a ja poczytam książkę:)

Szukam również przedszkola w Piaseczenie i za kilka dni pewnie będę miała maraton .

reklama
Marzycielko jak wypróbujesz kosmetyki to daj znać, bo jestem ich ciekawa.
Cieszę się, że praca ci się podoba. I zazdroszczę mozliwości czytania na placu zabaw...

Mamusia pewnie zęby, dawałaś coś na zbicie gorączki?

Do góry