reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Marzycielko jak wypróbujesz kosmetyki to daj znać, bo jestem ich ciekawa.
Cieszę się, że praca ci się podoba. I zazdroszczę mozliwości czytania na placu zabaw...

Mamusia pewnie zęby, dawałaś coś na zbicie gorączki?
ja daje tylko czopki co 3 godz,bo syropików moje dziecko nie bierze,bo za slodkiei natychmiast wymiotuje ,wiec pediatra powiedziala dawac czopki tylko czesciej jak jest w ulotce,bo one sa slasze od syropikow

reklama
Znalazłam ogłoszenie na internecie :)

Mamusia zdrówka wam życzę :)

A ja właśnie wróciłam z pracy.
Zaraz zjem obiadek i idę z Oli na plac zabaw.
Ona poszaleje a ja poczytam książkę:)

Szukam również przedszkola w Piaseczenie i za kilka dni pewnie będę miała maraton .

marzycielko miejsc w dobrych przeszkolach w piasecznie niema juz dawno,bo tu jest prawdziwy baby boom:-) ja zapisalam swoja jeszzce na pocztaku czerwca i to juz na styk,bo pani mowila ze jest jeszcze tylko 1 miejce,nie wiem na ile to prawda,moze po prostu chciala zdobyc klienta, chociaz do konca nie jestem zadowolona z tego przedszkola,jakos tak nie spodobalo mi sie ,niby wszytsko oki,ale nie przekonuje mnie,no i lokalizacja troche nie podoba mi sie, moj maz mowi ze sie czepiam,ze wszytsko oki, ale nie mam wyjscia,bo niema miejsc nigdzie ,a jak sa miejsca to cena 1000-1200, a ja nie mam zamiaru tyle placic, a to nasze 650zl,wiec nie mialam wyboru,bo cena tez oki, chociaz caly czas cos szukam, ale wszytsko zajete, codziennie dostaje mejle ze niema miejsc:-(wiec zostaje mi to jedyne,i kaucje juz 200zl zaplacilam, ale jeszcze mam cicha nadzieje sie dostac do innego gdzie jestesmy na liscie rezerwowej, no ale watpie bo to dobre przedszkole i raczej nikt nie zrezygnuje

Ostatnia edycja:
Natalia zdrówka dla Karolinki.
A może zimne okłady albo chłodna kąpiel do tych czopków by pomogły.

A tak w ogóle to witajcie. Nie mam ostatnio na nic czasu a nawet jak zasiadam do kompa to na net jakoś mi nie starcza

Marzycielko jak wypróbujesz kosmetyki to daj znać, bo jestem ich ciekawa.
Cieszę się, że praca ci się podoba. I zazdroszczę mozliwości czytania na placu zabaw...

Jasne , że dam znać.
To kosmetyki polskich producentów.

marzycielko miejsc w dobrych przeszkolach w piasecznie niema juz dawno,bo tu jest prawdziwy baby boom:-) ja zapisalam swoja jeszzce na pocztaku czerwca i to juz na styk,bo pani mowila ze jest jeszcze tylko 1 miejce,nie wiem na ile to prawda,moze po prostu chciala zdobyc klienta, chociaz do konca nie jestem zadowolona z tego przedszkola,jakos tak nie spodobalo mi sie ,niby wszytsko oki,ale nie przekonuje mnie,no i lokalizacja troche nie podoba mi sie, moj maz mowi ze sie czepiam,ze wszytsko oki, ale nie mam wyjscia,bo niema miejsc nigdzie ,a jak sa miejsca to cena 1000-1200, a ja nie mam zamiaru tyle placic, a to nasze 650zl,wiec nie mialam wyboru,bo cena tez oki, chociaz caly czas cos szukam, ale wszytsko zajete, codziennie dostaje mejle ze niema miejsc:-(wiec zostaje mi to jedyne,i kaucje juz 200zl zaplacilam, ale jeszcze mam cicha nadzieje sie dostac do innego gdzie jestesmy na liscie rezerwowej, no ale watpie bo to dobre przedszkole i raczej nikt nie zrezygnuje

Nie załamuj mnie.
W takim razie zaczynam pisać maile już dzisiaj.:nerd:

Marzycielko lepiej zadzwoń...
U nas na e-maile odpowiadają z wielkim opóźnieniem. Może po prostu im się nie chce...

Witam z rana;
Madzienko dziękuję za słoneczko. Zapowiada się cudny dzień.

HEJKA,
i do nas słoneczko dotarło:-):-):-D dopiję kawkę i mykamy na spacerek;-)

kurcze wydałam tyle kasy na te maści o których pisałam na :ninja2: i nic mi nie pomaga:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:, mam mały kryzys ,ale licze ,że zadziała po jakimś czasie:-(

u nas rekrutacja do przedszkola przebiegała elektronicznie i wymyslili sobie jakieś posrane kryteria i punkty :no: i dlatego nie dostałyśmy się,ale licze ,że we wrześniu coś jeszcze sie zmieni:tak:

Siemka mamuski:)

Przepraszam,ze nic sie nie ozywam...ale jakos weny brak....
no i codzienna proza jakos mnie przytlacza..... chociaz zaliczylismy kilka fajnych miejsce w ostatnim czasie:)

W piatek bylismy z Mari na basenie....musze przyznac,ze maja tutaj rewelacyjnie zorganizowane zajecia dla dzieci....rozne zabawki, plywajace, stateczki takie co sie wklada tam dzieciaczki, zjezdzalnie, slizgawki itp.....bylam mega zadowolona ,a wstep cale 2 $ za 1,5 godzinki :szok: :tak:

W niedziele natopmiast bylismy w ONTARIO PLACE w Toronto....miesjce stworzone dla dzieci i dla doroslych zreszta tez jest nie malo atrakcji.....
Park Map | Ontario Place zalaczam Wam mapke jak to wyglada- jakby ktos byl ciekawy....
tam jest wszystko: karuzele, baseny z fontannami, zjezdzalnie, splywy, miesjca na pikniki, kino 3d....Mariczka ogladala film o kosmosie....nasmialismy sie jak chciala lapac pana kosmonaute:p a pozniej sie juz bala i zasnela:p
tam jest po porstu pelno pelno atrakcji na caaaaly dzien.....:-):-):-)

No i pogoda tutaj.......UPALYYYYY, upaly upaly....czasem to ju chcialabym jakis chlodniejszy dzien.... dzisiaj mamy 10 a jest 30 stopni....i jeszcze ta wilgotnosc.....no i ma tak byc przez najblizszy tydz co najmniej wiec......noce znowu nie przespane....

A tak to po staremu...codziennie place zabaw i fontanny....i leci dzien za dniem:)
Kamil pracuje....dzisisja akurat ma wolne.....wiec troszke pobedziemy razem....

Nie doczytalam o WAS WSZYSTKIEGO,ALE:

Mamuska
zdrowka dla Karolci:*:* i wspaniale zdjecia....no i nie wiedzialam ,ze masz braci blizniakow;)

Myszqo mam nadzieje,ze te dwa tyg szybko zleca i wrocisz jak nowo narodzona:)
Agaciu gratuluje interesu!!!!! oby wszystko szlo po waszej mysli:)
Reniu ,a Tobie......kochana gratuluje sukcesow pieluszkowych no i malej zdolniachy w domku.....po polsku Mari liczy juz dawno po angielsku na razie do pieciu:) hahahahah

Dunia jakos na dniach ma termin chyba...wiec kochana prosze o jakies wiesci!!!!!!!!

No i to chyba na tyle.....postaram sie czesciej zagladac!!!!!!!!

reklama
Hej my niedawno wróciliśmy z urodzinek Juleczki koleżanki...u nas dzisiaj pogoda do bani...chyba całe słoneczko wysłałam do Zapominajki...:-(

Madzienko dziękuję za słoneczko. Zapowiada się cudny dzień.

teraz ja poprosze o troszeczkę

Ja mam zaplanowaną operację na 22 lipca. Już wytrzymam te niecałe dwa tygodnie. I będę miała spokój :tak:

trzymamy kciuki

Do góry