reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Marzycielko jak wypróbujesz kosmetyki to daj znać, bo jestem ich ciekawa.
Cieszę się, że praca ci się podoba. I zazdroszczę mozliwości czytania na placu zabaw...

Mamusia pewnie zęby, dawałaś coś na zbicie gorączki?
ja daje tylko czopki co 3 godz,bo syropików moje dziecko nie bierze,bo za slodkiei natychmiast wymiotuje ,wiec pediatra powiedziala dawac czopki tylko czesciej jak jest w ulotce,bo one sa slasze od syropikow

reklama
Znalazłam ogłoszenie na internecie :)

Mamusia zdrówka wam życzę :)

A ja właśnie wróciłam z pracy.
Zaraz zjem obiadek i idę z Oli na plac zabaw.
Ona poszaleje a ja poczytam książkę:)

Szukam również przedszkola w Piaseczenie i za kilka dni pewnie będę miała maraton .

marzycielko miejsc w dobrych przeszkolach w piasecznie niema juz dawno,bo tu jest prawdziwy baby boom:-) ja zapisalam swoja jeszzce na pocztaku czerwca i to juz na styk,bo pani mowila ze jest jeszcze tylko 1 miejce,nie wiem na ile to prawda,moze po prostu chciala zdobyc klienta, chociaz do konca nie jestem zadowolona z tego przedszkola,jakos tak nie spodobalo mi sie ,niby wszytsko oki,ale nie przekonuje mnie,no i lokalizacja troche nie podoba mi sie, moj maz mowi ze sie czepiam,ze wszytsko oki, ale nie mam wyjscia,bo niema miejsc nigdzie ,a jak sa miejsca to cena 1000-1200, a ja nie mam zamiaru tyle placic, a to nasze 650zl,wiec nie mialam wyboru,bo cena tez oki, chociaz caly czas cos szukam, ale wszytsko zajete, codziennie dostaje mejle ze niema miejsc:-(wiec zostaje mi to jedyne,i kaucje juz 200zl zaplacilam, ale jeszcze mam cicha nadzieje sie dostac do innego gdzie jestesmy na liscie rezerwowej, no ale watpie bo to dobre przedszkole i raczej nikt nie zrezygnuje

Ostatnia edycja:
Natalia zdrówka dla Karolinki.
A może zimne okłady albo chłodna kąpiel do tych czopków by pomogły.

A tak w ogóle to witajcie. Nie mam ostatnio na nic czasu a nawet jak zasiadam do kompa to na net jakoś mi nie starcza

Marzycielko jak wypróbujesz kosmetyki to daj znać, bo jestem ich ciekawa.
Cieszę się, że praca ci się podoba. I zazdroszczę mozliwości czytania na placu zabaw...

Jasne , że dam znać.
To kosmetyki polskich producentów.

marzycielko miejsc w dobrych przeszkolach w piasecznie niema juz dawno,bo tu jest prawdziwy baby boom:-) ja zapisalam swoja jeszzce na pocztaku czerwca i to juz na styk,bo pani mowila ze jest jeszcze tylko 1 miejce,nie wiem na ile to prawda,moze po prostu chciala zdobyc klienta, chociaz do konca nie jestem zadowolona z tego przedszkola,jakos tak nie spodobalo mi sie ,niby wszytsko oki,ale nie przekonuje mnie,no i lokalizacja troche nie podoba mi sie, moj maz mowi ze sie czepiam,ze wszytsko oki, ale nie mam wyjscia,bo niema miejsc nigdzie ,a jak sa miejsca to cena 1000-1200, a ja nie mam zamiaru tyle placic, a to nasze 650zl,wiec nie mialam wyboru,bo cena tez oki, chociaz caly czas cos szukam, ale wszytsko zajete, codziennie dostaje mejle ze niema miejsc:-(wiec zostaje mi to jedyne,i kaucje juz 200zl zaplacilam, ale jeszcze mam cicha nadzieje sie dostac do innego gdzie jestesmy na liscie rezerwowej, no ale watpie bo to dobre przedszkole i raczej nikt nie zrezygnuje

Nie załamuj mnie.
W takim razie zaczynam pisać maile już dzisiaj.:nerd:

Marzycielko lepiej zadzwoń...
U nas na e-maile odpowiadają z wielkim opóźnieniem. Może po prostu im się nie chce...

Witam z rana;
Madzienko dziękuję za słoneczko. Zapowiada się cudny dzień.

HEJKA,
i do nas słoneczko dotarło:-):-):-D dopiję kawkę i mykamy na spacerek;-)

kurcze wydałam tyle kasy na te maści o których pisałam na :ninja2: i nic mi nie pomaga:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:, mam mały kryzys ,ale licze ,że zadziała po jakimś czasie:-(

u nas rekrutacja do przedszkola przebiegała elektronicznie i wymyslili sobie jakieś posrane kryteria i punkty :no: i dlatego nie dostałyśmy się,ale licze ,że we wrześniu coś jeszcze sie zmieni:tak:

Siemka mamuski:)

Przepraszam,ze nic sie nie ozywam...ale jakos weny brak....
no i codzienna proza jakos mnie przytlacza..... chociaz zaliczylismy kilka fajnych miejsce w ostatnim czasie:)

W piatek bylismy z Mari na basenie....musze przyznac,ze maja tutaj rewelacyjnie zorganizowane zajecia dla dzieci....rozne zabawki, plywajace, stateczki takie co sie wklada tam dzieciaczki, zjezdzalnie, slizgawki itp.....bylam mega zadowolona ,a wstep cale 2 $ za 1,5 godzinki :szok: :tak:

W niedziele natopmiast bylismy w ONTARIO PLACE w Toronto....miesjce stworzone dla dzieci i dla doroslych zreszta tez jest nie malo atrakcji.....
Park Map | Ontario Place zalaczam Wam mapke jak to wyglada- jakby ktos byl ciekawy....
tam jest wszystko: karuzele, baseny z fontannami, zjezdzalnie, splywy, miesjca na pikniki, kino 3d....Mariczka ogladala film o kosmosie....nasmialismy sie jak chciala lapac pana kosmonaute:p a pozniej sie juz bala i zasnela:p
tam jest po porstu pelno pelno atrakcji na caaaaly dzien.....:-):-):-)

No i pogoda tutaj.......UPALYYYYY, upaly upaly....czasem to ju chcialabym jakis chlodniejszy dzien.... dzisiaj mamy 10 a jest 30 stopni....i jeszcze ta wilgotnosc.....no i ma tak byc przez najblizszy tydz co najmniej wiec......noce znowu nie przespane....

A tak to po staremu...codziennie place zabaw i fontanny....i leci dzien za dniem:)
Kamil pracuje....dzisisja akurat ma wolne.....wiec troszke pobedziemy razem....

Nie doczytalam o WAS WSZYSTKIEGO,ALE:

Mamuska
zdrowka dla Karolci:*:* i wspaniale zdjecia....no i nie wiedzialam ,ze masz braci blizniakow;)

Myszqo mam nadzieje,ze te dwa tyg szybko zleca i wrocisz jak nowo narodzona:)
Agaciu gratuluje interesu!!!!! oby wszystko szlo po waszej mysli:)
Reniu ,a Tobie......kochana gratuluje sukcesow pieluszkowych no i malej zdolniachy w domku.....po polsku Mari liczy juz dawno po angielsku na razie do pieciu:) hahahahah

Dunia jakos na dniach ma termin chyba...wiec kochana prosze o jakies wiesci!!!!!!!!

No i to chyba na tyle.....postaram sie czesciej zagladac!!!!!!!!

reklama
Hej my niedawno wróciliśmy z urodzinek Juleczki koleżanki...u nas dzisiaj pogoda do bani...chyba całe słoneczko wysłałam do Zapominajki...:-(

Madzienko dziękuję za słoneczko. Zapowiada się cudny dzień.

teraz ja poprosze o troszeczkę

Ja mam zaplanowaną operację na 22 lipca. Już wytrzymam te niecałe dwa tygodnie. I będę miała spokój :tak:

trzymamy kciuki

Do góry