reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

agatko i kanus musze koniecznie mojemu urwisowi kupic te teczuszki bo z waszego opisu wynika ze sa bardzo fajne!!
a my lubimy sie bawic w wycinanki tzn ja wycinam rozne fragmenty z papieru kolorowego a filipek je nakleja na kartce w odpowiednich wskazanych przez mamusie miejscach:) hahha w ten sposob powstaje domek albo misio:) albo rysuje flamastrem jakis przedmiot i wyklejamy go fragmentami klorowego papieru malo kosztowne a fajna zabawa:)

i ta ksiazeczke tez mamy co po niej sie pisze flamastrami a potem sciera sciereczka fajna sprawa i ma tez naklejki ktorre mozna przyklejac i odklejac:)
wkleje foteczki naszych wycinanek:)

Załączniki

• P1080957.jpg
    P1080957.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 37
  • P1080959.jpg
    P1080959.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 37
  • P1080958.jpg
    P1080958.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
reklama
Tygrysku...... rewelacja!!!!

I naprawde jak lubicie takie zabawy to ta teczka jest dla Was jak znalazł:))))
tak są niektóre fajowskie szablony do wylepiania plasteliną, włąśnie do przyklejania kawałkami kolorowego papieru.....
Nie wiem jak to wygląda w 2 latków;) u nas nie było juz dla 2 latka wiec teściowa kupiła dla 3 latków;)

A prace piękne!!!!!!!!!!! rośnie nam Tygryskowy zdolniacha no przedszkolak jak nic!!!!!!!!!!!
i ciesze sie,ze uimprezka udana, super! My tez juz dzisiaj w adidaskach,ale jeszcze zimowej kurteczce,bo troszke wiaterek wieje...ale poza tym:
CUD, MIÓD I MALINA:)))) hustaweczki zaliczone, pączuszki na drzewach juz są...bajka!

Tygrysku super, że imprezka udana.

Kaja w piątek była dopiero zapowiedx tego reportażu o Szymonku... ma byc w tym tygodniu ale nie mówili dokładnie którego dnia.

Noooo te książeczki są super ... zawsze w empiku cos tam Matinkowi kupię - teraz kupuję dla dwulatka, są różne książeczki z naklejankami, zgadywankami, takie logiczne dla maluchów.

Ja idę sobie zrobić kawkę, a Mati z tatusiem idą na spacerek ... cos słyszę, że Mati rozpoczął swoją ulubiona zabawę : Uciekanie przed ubieraniem ! Idę interweniować.

Witajcie niedzielnie...

Ja coś dzisiaj chrypię:-:)-:)-(mam nadzieję że nic się z tego nie rozwinie...:sorry::sorry::sorry:

A u nas piękna pogoda tak cieplutko i słonecznie...

Czytam o tych książeczkach i chyba zaraz wyskoczę do biedronki po taka teczkę...widziałam je może jeszcze dzisiaj będą

Agacia siostra ma ślub pod koniec sierpnia, suknia już wybrana...zaliczka zapłacona wiec moze spokojnie spac:-D:-D:-D

Tygrysku super że imprezka udała się...a prace piękne, zdolnego masz synia...

Gdzie kupiłyście te książeczki z możliwością zmywania????

Hej :-)

Widzę, że "książeczkowy szał" w pełni :-D My też kupiliśmy dla dwulatka, ale tam są tylko cztery ksiązeczki z różnymi zadaniami i naklejkami.

My tez dzisiaj zaliczyliśmy spacerek. Było tak ciepło, że sobie chodziłam bez kurtki :-) Normalnie wiosna...

A o Szymonku był reportaż któregoś dnia, ale nie pamiętam, czy wczoraj czy przedwczoraj. Straszne to wszystko....

Witamy się i my sobotnio:)

Dzisiaj przyszły nam elektronicznie bilety....i mam pytanie do tych mamusiek zorientowanych...mam to po prostu z e-maila wydrukować tak i tyle???

Wydrukuj je sobie. Ode mnie ostatnio wołali :-)

Witam!
Kana jak już odpakujecie ten zestaw 3 latka to daj znać może też zakupimy jak będzie interesujący,

Właśnie miałam wam pisać że Gabrysia ostatnio dostała taką fajną kolorowankę w której jak już pokoloruje obrazki to później wilgotną szmatką przecierasz i można od nowa kolorować, super rzecz.

Dzisiaj zrobiłyśmy sobie z mamą i Gabi babski wypad do miasta i zakupiłam dla Gabrysi super słodkie spodnie i bluzeczkę w h&m, a w ogóle powaliła mnie tam jedna kurteczka szara "skórzana" ale szkoda mi tyle kasy na nią wydać.
Byliśmy z malutką ostatnio u kontroli u neurologa i dostaliśmy skierowanie na eeg, mam takiego stresora jak nigdy, więc 28 marca trzymajcie kciuki za Gabrysię żeby wszystko wyszło dobrze.

Dobranoc :*

Wszystko będzie dobrze. A nerwy nic tu nie pomogą. Będę trzymała kciuki!!!

Kaja reportaż o Szymonie był, chyba w czwartek na tvn. Jak wejdziesz na ich stronę, to może coś znajdziesz. Ogólnie to tylko pokazali opieszałość policji, sądów i opieki... Doskonały przykład tego co robią różne instytucje... Tutaj by się to szwedzkie czepialstwo przydało...

Kaja reportaż o Szymonie był, chyba w czwartek na tvn. Jak wejdziesz na ich stronę, to może coś znajdziesz. Ogólnie to tylko pokazali opieszałość policji, sądów i opieki... Doskonały przykład tego co robią różne instytucje... Tutaj by się to szwedzkie czepialstwo przydało...

Taaak ? A ja widziałam chyba w piatek zapowiedź tego reportażu :zawstydzona/y:... chyba cos przegapilam.

Witamy kochane poniedziałkowo:)

Obudziłam sie z strasznym bólem gardła.....zreszta bolało mnie juz wczoraj,ale to co jest dzis:(
Mari 7:20 i mamus obudz sie, juz wstałam:)

Kochana moja.....a poza tym u nas troszkę szarawo,ale cieplutko:)

Buziaczki z rana:)

reklama
Do góry