reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witamy się i my sobotnio:)

Dzisiaj przyszły nam elektronicznie bilety....i mam pytanie do tych mamusiek zorientowanych...mam to po prostu z e-maila wydrukować tak i tyle???

Poza tym dzisiaj moje dziecko nadrabiało zaległości,bo obudzila sie dopiero po mnie okolo 8:30....mężowy w pracy na nadgodzinkach,a my juz po spacerku, zakupkach i rysunkowych szaleństwach....wczoraj babcia kupilam Mari w Biedronce taką teczke 3 latka.....jeszcze nie otwierałysmy,bo pewnie jak sie MARI DORWIE TO KONIEC:p HAHAH

Popoludniu tesciówka ze szwagierką zabierają mała do Mc i na dłuższy spacerek, wiec będziemy mieli troszkę czasu dla siebie:)

Pozdrawiamy i życzymy słoneczka ,słoneczka i ciepełka;)))))

reklama
ja kiedys zawsze drukowalam...
ale teraz jak lecialysmy to nie chcieli tego, tzn od razu powiedzieli , ze tego nie chca i zeby dac tylko paszporty...
ale to Kanus pewnie zalezy od linii lotniczych, wydrukuj tego maila na wszelki wypadek:tak:

hej....

my właśnie wróciłyśmy z salonów sukien ślubnych...moja siostra szuka tej wymarzonej.....;-)

a na dworze cudnie

Kana daje się tylko paszport, ale na wszelki wypadek mozesz to sobie wydrukowac...

DZIEKUJE KOCHANE:*

wiecie co ja zbzikuje zanim polecimy:p hahahhaha dzisiaj mi sie snilo w nocy,ze startowalismy.....i skumajcie,ze czułam ucisk w uszkach, to jak wbija mnie w fotel.....jaki czad w ogole....nie wiem skąd niby moj mózg to wie:p hahahaha

Witam!
Kana jak już odpakujecie ten zestaw 3 latka to daj znać może też zakupimy jak będzie interesujący,

Właśnie miałam wam pisać że Gabrysia ostatnio dostała taką fajną kolorowankę w której jak już pokoloruje obrazki to później wilgotną szmatką przecierasz i można od nowa kolorować, super rzecz.

Dzisiaj zrobiłyśmy sobie z mamą i Gabi babski wypad do miasta i zakupiłam dla Gabrysi super słodkie spodnie i bluzeczkę w h&m, a w ogóle powaliła mnie tam jedna kurteczka szara "skórzana" ale szkoda mi tyle kasy na nią wydać.
Byliśmy z malutką ostatnio u kontroli u neurologa i dostaliśmy skierowanie na eeg, mam takiego stresora jak nigdy, więc 28 marca trzymajcie kciuki za Gabrysię żeby wszystko wyszło dobrze.

Dobranoc :*

Ostatnia edycja:
Witam!
Kana jak już odpakujecie ten zestaw 3 latka to daj znać może też zakupimy jak będzie interesujący,

Właśnie miałam wam pisać że Gabrysia ostatnio dostała taką fajną kolorowankę w której jak już pokoloruje obrazki to później wilgotną szmatką przecierasz i można od nowa kolorować, super rzecz.

Dzisiaj zrobiłyśmy sobie z mamą i Gabi babski wypad do miasta i zakupiłam dla Gabrysi super słodkie spodnie i bluzeczkę w h&m, a w ogóle powaliła mnie tam jedna kurteczka szara "skórzana" ale szkoda mi tyle kasy na nią wydać.
Byliśmy z malutką ostatnio u kontroli u neurologa i dostaliśmy skierowanie na eeg, mam takiego stresora jak nigdy, więc 28 marca trzymajcie kciuki za Gabrysię żeby wszystko wyszło dobrze.

Dobranoc :*

Darina po pierwsze kciukasy już zaciśnięte!!!! wszystko będzie dobrze nie martw sie!!!!!
Po drugie wczoraj odpakowalismy ta teczuszkę jest naprawde fajna:)
w środku są 4 książeczki: wiosna, lato, jesien i zima.... dodatkowo są tekturowe karteczki z różnymi rzeczami do zrobienia w danym okresie, np. sa pisanki i niczego nie trzeba wycinac, tylko się tak łatwo: odrywa:) jest taki domek, mikołaj świąteczny:)
I jest książeczka czytaneczka, z zadaniami i tam są tez naklejki...trzeba w odpowiednie miejsce wklejać obrazki,ale dla pomocy obok naklejek jest napisana strona:)

W takiej książeczce wiosna, są kolorowanki ,takie proste zadania do wykonania dla dzieci i tez na końcu jest kilka naklejek to przyklejenia:)

Mari bardzo przypadła do gustu:) Mi zreszta tez:)

Kochane u nas cieplutko, słonecznie, pieknie!!!!!!!!!!! za godzine uciekamy na spacerek i moze huśtawkę?:) Mariczka ostatnio ciągle się pyta czy idziemy robic babu babu i na ustawke:)

Witajcie

Przesliczna pogoda u nas.

Mati dostał tą teczkę dla dwulatka, super sprawa ... takie fajnie zadania do wykonania. Są 4 skiążeczki z obrazkami: w domu, na wakajchach, zwięrzęta , pory roku. W ogole w empiku jest pełno tego typu książeczek dla dwulatka, trzylatka, czterolatka itd.

Madzienko kiedy ma siostra ślub ?

tygrysku jak imprezka ?

reklama
czesc dziewczynki u nas bosko!!! sloneczko swieci!!14 stopni!!! wyciagnelismy z szafy kurtki wiosenne bo w tych zimowych nie szlo juz wytrzymac hahha buty tez juz zmienione hahha spacerek zaliczony na rowerku no oczywiscie hustawki musowo hhahaha sanki poszly do piwnicy:)

dziewczynki impreza superancka:) przyjechalo jednak tez kilka osob ktore znałam wiec bylo bardzo wesolo haha Filip grzecznie spal a rano mial mnustwo wojkow i ciotke do zabawy hahha oczywiscie mimo poznego polozenia sie spac imprezowiczow Filip nie byl litosciwy i wszystkich obudzil o 7 hahah

teraz me dziecko usypia a my zabieramy sie za lody i dextera:)
milej niedzieli kochane:)

Do góry