reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

super już ją mam na dysku:-p

Kajka, Tygrys co z Wami????zdróweczka...na taki zatokowy katar polecam mucofluid...nieźle oczyszcza nosek....

Kaja z ta receptą w aptece to mnie rozwaliłaś...u nas nawet za 100 lat tak nie będzie....

No ja tez mam, cala plyte..generalnie cala plyta strasznie mi sie podoba..
No, z tymi receptami to jest gucio, dzwonisz do lekarza, on wysyla netem recepte do aptecznych kompow, w zwiazku z tym mozesz odebrac nawet w sztokholmie...zreszta, oni tu maja nawet takie cos jak diagnoza telefoniczna, zwolnienie z pracy na iles tam, dwa tygodnie czy cos po kontakcie telefonicznym:szok:... No ale co sie dziwic, tu wszyscy sa do bolu uczciwi, tzn wszyscy....napewno sa jakies odstepstwa, ale generalnie sa bardzo uczciwi..

reklama
No juz tlumacze, nie widac kupy, ktora byla po tych moich "super pasemkach" bo pognalam do sklepu i kupilam pierwsza lepsza farbe zeby ta kupe pokryc...no tylko ze braz, wiec juz nie jestem moja upragniona blondynka..

Aaaaaaaaaaaaa ..... no ale powiem Ci, że kolorek i tam bardzo ładny.
Ale swoja drogę jesteś the best :-D

Nie, bo on nie ma pokoju od ulicy. Ale tak myślę może on sie boi tych naklejek na ścianie :confused2:.
Juz teraz nie pozwalam mu oglądać Scooby Doo, bo tam wciąż jest mowa o potworach.

Agacia....możliwe,ze to jest po tej bajce....Marika tez kiedys przez przypadek włączyła jakiąs bajke kurcze nie moge sobie przypomiec co to było,ale pozniej wołała, robiłą tak bu bubu jakby sie bała pytam się czego się boi,a ona,ze dus dus,ze ducha,bo taki był w bajce.... i teraz bardzo uwazamy na to co oglada,bo faktycznie wszystko łąpie....zreszta ona strasznie przezywa to co oglada...jak ktos płacze to ona krzyczy czasem nie ucekaj nie...itp...

Oj kochane coraz bardziej boje sie tego wyjazdu,a to jeszcze tyle czasu:) Odebrałam dzisiaj zdjeica do paszportu.........MA SA KRA......KURDE DO BANI JAK NIC,ALE CO TWARZY SIE NIE ZMIENI:p

No ja tez mam, cala plyte..generalnie cala plyta strasznie mi sie podoba..
No, z tymi receptami to jest gucio, dzwonisz do lekarza, on wysyla netem recepte do aptecznych kompow, w zwiazku z tym mozesz odebrac nawet w sztokholmie...zreszta, oni tu maja nawet takie cos jak diagnoza telefoniczna, zwolnienie z pracy na iles tam, dwa tygodnie czy cos po kontakcie telefonicznym:szok:... No ale co sie dziwic, tu wszyscy sa do bolu uczciwi, tzn wszyscy....napewno sa jakies odstepstwa, ale generalnie sa bardzo uczciwi..

przesłuchałam już cała płytkę..naprawdę fajna...

oj u nas kombinowaliby:-D:-D:-D:-D:-Dzwolnienie po kontakcie telefonicznym.....oj działoby się...:-p:-p:-p:-p

Oj kochane coraz bardziej boje sie tego wyjazdu,a to jeszcze tyle czasu:) Odebrałam dzisiaj zdjeica do paszportu.........MA SA KRA......KURDE DO BANI JAK NIC,ALE CO TWARZY SIE NIE ZMIENI:p

A kiedy Kanuś wylatujecie???

Nic się nie bój.....Mari pewnie oczaruje cały samolot i wszyscy będą się nią zajmowac:-)
Lecicie z przesiadką czy bezpośrednio???

A fotki na pewno nie są takie złe.....

Madziu fotki są straszne,ale to musicie mi uwierzyć na słowo....:zawstydzona/y:

Prawdopodobnie w połowie kwietnia gdzieś.....także jeszcze dużo czasu....
Lecimy z Gdańska do Warszawy i tam z Warszawa-Toronto.....

Kana wszyscy tak uważają bo rzadko kiedy robi się fotki w takim ustawieniu i jeszcze zero jakiegokolwiek uśmiechu...ale w paszporcie nnhie wyglądają już tak tragicznie;-)

ale Wam fajnie.....zazdrościmy...

reklama
Do góry