reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam mamuleńki:)

Reniu dzisiaj pobiłaś nas wszystkie:) pierwsza:0 hahha

Dziękuje...wiem ,że zrobiliśmy troszkę żle,ale taka byłą umowa, Mariczka wysyła wróżce didka,a ona przynosi jej nowe łóżeczko....i doskonale wiedziała co za co i nastawialiśmy ją na to ponad tydz czasu..... wczoraj zostawiliśmy jej włączoną lampkę i zasnęła bez przechodzenia do naszego łożeczka....:) także jest lepiej:)

Kochane moja mała dizisja wstała o 7:40 i już wskoczyłą do mnie i wstawaj wstawaj...obudz sie:p oszalałam..
Sniadanko, sprzatanko i uderzamy na przedszkole mamuski..dzisiaj 1 marca.....prawie jak czas sądu:p

reklama
Witajcie....

my robimy właśnie śniadanko...u nas dzisiaj piękne słoneczko....więc zaraz wybywamy na spacerek...

Kana super lećcie i bawcie się tam dobrze...trzymam kciuki żeby udało się Kamilowi załatwić urlop...

a przedszkola od dzisiaj...u nas to róźnie...jedne od 1 kwietnia..prywatne to jak sobie chcą:zawstydzona/y:

trzymam kciuki za dzisiejsze zapisy!!!

Kana super urlop wam się zapowiada. Trzymam kciukasy, żeby wszystko się jak najlepiej udało.

U nas ciągle choroba. Dzisiaj idę z Iggym do lekarza, bo już mam dość.

witam kobitki:)

ja mojego przedszkolaka tez juz zapisalam:) hahha teraz czekamy na wyniki :)

dziewczynki postaram sie dzis wstawic przepis na chlebek :) wlasnie pieke nastepny :)

Kanus super urlop sie wam zapowiada!! i trzymam kciuki zeby Kamilowi sie udalo zalatwic wolne:)

mnie glowa nadal boli:( buuuuuuuuuuuuuuuuu

Tygrys, ile ja Ci zawdzieczam:-D!!
mnie tez od dwoch tygodni boli glowa, mam swiatlowstret na maksa, nie moge sie schylic i do tego jeszcze czuje ze mam zawalony caly nos, mam wrazenie ze to zawalenie idzie przez cale czolo az do mozgu:szok:...juz nie wspomne co zostaje w chusteczce i jak ciezko to wydalic:baffled:...sorry, ze az tak doslownie..
od dwoch tygodni biore antybiotyk, juz drugi bo pierwszy nie pomagal nic a nic, no i teraz drugi nie pomaga nic a nic
co rano wstaje taka ociemniala, boli mnie glowa z tylu i jest masakra..
no i wlasnie mnie olsnilo, ze moze to po prostu zapalenie zatok...i wszystko wskazuje na to ze tak..
no i wlasnie zadzwonilam do mojego lekarza z moja wlasna diagnoza, myslalam ze sie wywali ze smiechu, ale przyznal mi racje..
wiec przestaje zrec tego antybiola, co mi juz caly uklad trawienny rozregulowal i czekam na jakis lek na zatoki, a w zwiazku z tym ze to dosyc madry kraj pod tym wzgledem to recepta idzie od lekarza bezposrednio do apteki, wiec ja tylko do jakiejkolwiek musze sie udac ,zeby go wykupic...
ale czuje, ze juz mi lepiej :-D..
tylko, ze ja nigdy w zyciu nie mialam problemu z zatokami...ale to moze podobno byc jakies pogrypowe czy poanginowe powiklanie..

no kajka ja ma to samo ...pozaslanialam sobie okna zeby mnie slonko nie razilo:( masakra ....jem rosolek i zmykam sie przespac skoro fifi spi dyz czasami to az mi niedobrze z tego bólu :(

reklama
Do góry