reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć
Ja już po sniadanku i kawce.

Dzisiaj jedziemy na basen ... jupii .... ciekawe jak Matinkowi będzie się podobało.

Wczoraj ruszylismy jednak na zakupki :-D... ale niestety w re-kids nic nie było ciekawego, jedynie koszula z jeansu. W h&m kupiłam małemu trochę bluzeczek. No i mamusia i tatus też sobie cos kupili.

reklama
Witajcie,

my już dzisiaj zaliczyliśmy pediatrę bo Jula wczoraj zatarła sobie oczko i dzisiaj napuchło i całe sklejone ropka było.....
dostała kropelki ale jutro dla pewności idziemy do okulisty...bo to w końcu oczko....:tak::tak::tak:

Tygrysku czyli nóżki kurczaczka:-D:-D:-D:-D

Agacia super że zakupki udane....

Witajcie i na chwilkę zajrzałam.....

My po baliku Julcia jak zwykle była w swoim żywiole...więc imprezka udana...:tak::tak::tak:

Pozazdrościłam:zawstydzona/y:Kanusi i pojechałam do re-kids ale u nas nic nie było na co warto byłoby spojrzeć :baffled::baffled::baffled::baffled:

Tygrysku co to za pałeczki...pochwal się...bo brzmią apetycznie...
A co do bluzeczek to jest to kolekcja chłopięca ale co tam....one sa takie kolorowe i śliczniutkie...

Zapominajka super że imprezka udana...masz jakieś fotki pokazuj, ja jutro cos wkleje:tak::tak::tak:

Teraz zmykam potulić mojego P bo jutro znowu na 5 dni zostawia nas same:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

dobranoc

Cześć
Ja już po sniadanku i kawce.

Dzisiaj jedziemy na basen ... jupii .... ciekawe jak Matinkowi będzie się podobało.

Wczoraj ruszylismy jednak na zakupki :-D... ale niestety w re-kids nic nie było ciekawego, jedynie koszula z jeansu. W h&m kupiłam małemu trochę bluzeczek. No i mamusia i tatus też sobie cos kupili.

Kochane strasznie mi przykro...:zawstydzona/y::-(.bo to troszku ja Was wprowadziłam w błąd..... przperaszam,ale nam się naprawdę trafiło jak nigdy....moze to zalezy od butiku....jaki ma asortyment....porobię foteczki i wrzucę Wam co ja kupialm Mari na zkaupkach:)

A u nas mały szpital....mój meżuś od soboty wieczorem nie wstaje z łóżka....ma grypsko na całego!!!!!!!!! nie ma siły utrzymac szklanki w rękach....lezy ma goraczke ponad 39 stopni....i co mu zbijemy (obkupiłam się w gripex, polopiryne c itp.) ti wraca.....właśnie wrócił od lekarza...moj tatus go zawiózł.....nic wiecej nie moze mu doradzić oprócz wyleżenia i wygrzania sie.....:( mam nadzieje,ze raz dwa i przejdzie...

Mari na szczęście nic poki co nie złapała....ja tak troszku zamulona,ale to chyba normalka:p hahaa
poza tym u nas 10 stopni i ciepełko tylko wieje troszkę...padać przestało, wiec po drzemce idziemy na spacerek:p)

Pozdrawiam Mamuśki:)

Zapominajka na pewno zaliczysz egzamin zawsze trzeba być dobrej myśli.
Kanuś zdrówka dla męża
Madzieńka oby Julce szybko przeszło z tym oczkiem, my już dwa razy przerabialiśmy zapalenie spojówki ale obyło się bez okulisty.

Witam!
Ja też ostatnio mam jakiś podły nastrój, brak pracy i kasy mnie chyba tak dobija. Byłam w piątek na bezrobociu no i dostałam termin do rejestracji na 9.02 bo dopiero wtedy był wolny termin. No ale w sobotę kupiłam gazetkę z ogłoszeniami i umówiłam się na dwie rozmowy, niestety z pierwszej nici bo się okazało że to wielkie naciągactwo facet powiedział że pracuje się na umowę zlecenie i prowizję, żadnej podstawy. Pogrzebałam troszkę w necie na temat tej firmy i znalazłam jakieś forum gdzie wypowiadali się byli pracownicy. Zarobki od 200 do 800 zł miesięcznie za 8 godzin pracy 6 dni w tygodniu włącznie z sobotą i niedzielą bo piątki są wolne. Wyzysk normalnie.

hej dziewczynki witam z kawką:)
u nas tak jakos wiosennie na dworze :) przyznam sie ze chyba juz nie chce aby zima wrocila......:)

Witamy i my z kawusią i cisteczkiem:)

U nas również dzisiaj od rana słoneczko,az chce sie zyc,ale wiatrzysjko takie,ze nie wiem czy nas utrzymam na spacerku z Maari:p hahaah
a wybieramy sie na kawusie i pogaduszki do mojej kumpeli i Pawełka Mariczkowego:)

Poza tym meżowy juz lepiej.....rusza się i daj oznaki normalnego funkcjonowania organizmu,ale poki co jeszcze bedzie wypoczywał.

Mariczka ogląda Księżniczke,a własciwie to, to co zaraz bedzie leciało:)

ok uciekam :)

reklama
No fakt,ale wcześniej chyba leciał jeszcze Jess:)
wiecie co wyszłam tylko do bankomatu i juz nigdzie sie nie ruszam...tak u nas wieje,ze ledwo szłam....wszystko lata dookola jakas masakra....
Mari to by chyba zwiało bez kitu....

Takze dzisiaj leniuchowanie i szaleństwa w czterech ścianach...:)

Dzi4ewuszki gdzie Wy jestescie????????????

Do góry