reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tygrysku wszystkiego najlepszego
i spełnienia marzeń
.....

Tygrysku z okazji urodzinek wszystkiego naj, naj, naj, oby sie spełniły najskrytsze marzenia.

Tygrysku-wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!

100 latek Tygrych!!!!!!

..

dla Tygryska wszystkiego najlepszego :)

Tygrych 100 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tygrysku jeszcze raz wszystkiego najlepszego.

jesteście najwspanialsze na świecie!!!!!:):zawstydzona/y:
jeszcze nigdy tak wiele osob nie pamietalo o moim małym święcie:zawstydzona/y: dodajecie człowiekowi skrzydeł!!!:tak::tak:
jeszcze raz bardzo dziekuje!!

Pyciolku ja tez nie wiem o jakie zdjęcia chodzi:eek: paparazzi mnie sledzi czy co???:shocked2::eek:

reklama
Kokusia chyba pozazdroszczę ci śniegu. U nas kolejny tydzień plucha i deszcz z błotem. Nic przyjemnego. A młody tak tęsknie na sanki patrzy...

Zapominajko oj jest czego zazdrościć. Teraz u nas jest taka zima jaką lubię. Śnieżku leży nie za dużo ale tyle żeby trochę poszaleć i pojeździć na sankach. A do tego nie ma mrozu ani wiatru. Właśnie wróciłyśmy z zimowych harców. Dziewczyny tak się naparzały śniegiem że wszystkie 3 wyglądałyśmy jak bałwanki.

Tajger na Twoim blogu;-):-)

Ja byłam dziś w Lidlu i nic nie mieli...

Kama a jak tam przymiarki do własnego m?

aJ Zapominajko....;/ poki co nici z włąsnego "m" nie moge znależc pracy i skazani jestesmy na łaskę rodzinki....a jak widze ogłoszenia nowe mieszkanie 48m2,2 pokoje, spora kuchnia ,przedpokój i łazienka w nowym budownictwie, na super osiedlu u nas...195 000zł.... to az mi sie ryczeć chce....:( nawet marzenia się już wyczerpuja....;/
Zapominajko u nas było bardzo dużo strojów....ale dokładnie nie przyglądałam się im...na pewno był strój biedronki i jakiegoś supermana:-p

Kanus zdróweczka dla Mariczki.....a strój rewelacja i za takie pieniążki:tak::tak::tak:
Madziu dziekujemy :* a strój przyszedł dzisiaj, jest bombowy.....taki super,ze sie naptrzec nie mogłam....
Tygrysku z okazji urodzinek wszystkiego naj, naj, naj, oby sie spełniły najskrytsze marzenia.

Pwa, gratuluję fasolki.

Kanuś, fajnie że wyjazd taki intensywny i udany, zdrówka dla Mari, a strój świetny
Dziekujemy Bliźniaczku:) wyjazd naprawde super,a zdrówko damy rade jakos infekcjom:)

Tygrysku kochany jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam kochane:)

Mariczka na szczescie nie ma nic na oskrzelkach, ten kaszelek taki krtaniowy bardziej, ale mamy robic inhalacje....musimy pozyczyc sobie inhalator...
Poza tym zyrtec na katarek, Bactrim na kaszelek i deflegmin kropelki.... oby szybko nam przeszło.....

No a tak to przed chwilka straz miała w wiezowcu na przeciwko cwiczenia, wyciagali drabine na wozie strazackim....super to wygladało i jakos czuje sie bezpieczniej:p

Tajger sto lat!

dziekuje moja równieśniczko hahha:);-)

kokusia31;6573047 Tajger na Twoim blogu;-):-)[/QUOTE pisze:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :-D no co wy ono jest specjalnie przerobione zeby zmarszczek nie bylo widac:-D:-D

Tygrysku kochany jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kanus jeszcze raz dziekuje:zawstydzona/y::-D
a mieszkana swego sie doczekacie!! przeciez w koncu cos znajdziesz fajnego tzn fajna prace i wszystko sie pouklada!!!
a co do wiezowcow to ja mam lęk windowy:zawstydzona/y: boje sie wsiadac do windy:zawstydzona/y: tzn dodrugiego pietra jeszcze moge pojechac ale powyzej to takie mysli zaczynaja mi krazyc po glowie ze hooho zawsze sobie wyobrazam w ze winda na np 7 pietrze nagle zacznie spadac:sorry: gdy jezdze do mojej kolezanki ktora mieszka na 9 pietrze to najchetniej bym na piechote po schodach weszla:zawstydzona/y: i normalnie sobie nie moge przetlumaczyc ze nic zlego sie nie stanie:eek: dlatego podziwiam myszke hahha:-D

Haloooooo

Tygrys jeszcze raz wszytskiego najlepszego :)

pwa zapraszamy z powrotem do nas !

Mati ostatnio ma chrypkę, już mu minęła i znowu wróciła. Chyba będę musiała iść z nim do lekarza.

No ale nie pisałam Wam ostatnio co mój syn od kilku dni wyczynia. Co noc budzi się między 1-4 i przychodzi do nas, wtedy wierci sie jak mucha w smole i nie spi minimum 1,5 godz. No masakra. A jeszcze wczesniej nie chciał spać u siebie w pokoju bo niby był jakis potwór. Chyba się czegos przestraszył.

Aaaaa i ja chce zobaczyc zdjęcia tygrysa .... proszę :zawstydzona/y:

dziekuje moja równieśniczko hahha:);-)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :-D no co wy ono jest specjalnie przerobione zeby zmarszczek nie bylo widac:-D:-D

Kanus jeszcze raz dziekuje:zawstydzona/y::-D
a mieszkana swego sie doczekacie!! przeciez w koncu cos znajdziesz fajnego tzn fajna prace i wszystko sie pouklada!!!
a co do wiezowcow to ja mam lęk windowy:zawstydzona/y: boje sie wsiadac do windy:zawstydzona/y: tzn dodrugiego pietra jeszcze moge pojechac ale powyzej to takie mysli zaczynaja mi krazyc po glowie ze hooho zawsze sobie wyobrazam w ze winda na np 7 pietrze nagle zacznie spadac:sorry: gdy jezdze do mojej kolezanki ktora mieszka na 9 pietrze to najchetniej bym na piechote po schodach weszla:zawstydzona/y: i normalnie sobie nie moge przetlumaczyc ze nic zlego sie nie stanie:eek: dlatego podziwiam myszke hahha:-D
Tygrysku...... spoko ja tez:0 hahaha na szczęscie tak jak piszesz moja tesciowa mieszka na drugim piętrze....wyżej bym umarała.... ale u mnie to nie ma samych lekach sie konczy, mi sie sni po nocach, ze ta widna np jedzie na 1o i sie nie zatrzymuje,albo np, zjezdza z mega predkoscia...itp....horrory na maksa.... dlatego ja do mojej kuzynki na 10 wchodze z buta...od zawsze.....i wyobraz sobie moja reakcje jak wsiadam u siebie na drugim i chce isc z Mari na spacer,wciskam parter a widna jedzie w góre,....ktos wczesniej chyba wcisnał przycisk na 8......szczerze byłam mokra i blada jak sciana...i nie musze dodawac,ze juz było po spacerze.....

Tygrys, nie miałam wyjścia - mój M. ma fioła na punkcie 13. Dlatego mieszkamy na 13 piętrze i w numerze mieszkania też mamy 13 :-)

Ale mamy znajomego który do nas zawsze wchodzi po schodach.

Najlepiej jak były te ulewne deszcze to musieliśmy zasuwać po schodach z Jaskiem zeby się gdziekolwiek ruszyć. Zejść to jeszcze połowa problemu, ale wchodzenie masiakla :-)

reklama
My byliśmy na balu ale Jaska nie przebierałam. On za bardzo ceni wolność :) Próbowałam mu zainstalować diabelskie rogi w sklepie ale się nie dał :D
A tak serio, to wiedziałam ze będzie cały bal siedział w piłkach więc nie było co się trudzić. Ale dzieci były różnie poprzebierane np. były bliźniaki - parka, przebrane za pszczółki - wyglądali rewelacyjnie. Był chłopiec malutki taki w ogrodniczkach, koszuli flanelowej i miał żółty kask i pas z narzędziami - Bob Budowniczy, tyle ze kask był na wejście reszte balu mama chłopca nosiła ten kask w ręku. Dziewczynki wróżki ze skrzydełkami, czy tam motylki. Był jeden pirat i jeden Ninja. Ja patrzyłam sliczne ubranko Iggy Piggla na allegro, ale to może na przyszły rok jak Jaś nie zechce być jakimś batmanem czy czymś :p

Do góry