reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Marzycielko zdrówka dla Olii:tak:

Pwa wielkie gratulacje, świetna wiadomość:tak: wpadaj czesciej:tak: Ja tez nie mogłam jakos ,,spisac sie ,, z mamami marcowymi 2011 ale okazało sie ze jest kilka z anglii i szkocji wiec znalazłysmy wspólne tematy i jest miło:tak::-)

A ja sie wybrałam dzis sama do centrum na zakupy:tak:Hania została z tata a mamuśka miała poszalec:-p, ale po godzinie juz załowałam ze wyszłam z domu:baffled:
Ja juz na takie wycieczki sie nie nadaje:-p Ledwo dokulałam sie do domu:zawstydzona/y: Ale cos tam kupilam na poprawe humoru:-p:tak:

Agatkas Zapominajko fajnie mimo wszystko z tymi balami macie, dzieci sie swietnie na takich imprezach bawia i mamuski moga odetchnac od rzeczywistosci. My tez w grudniu zaliczylismy zabawe choinkową, ale nie przebieralismy sie wiec nie pomoge:zawstydzona/y:

Cześć

Pwa ogromne gratulacje !!!

My idziemy na balik 3 lutego i też nie wiem w co przebrac Mateuszka.

Marzycielko a czym sie objawiało zapalenie spojówek ?

Dziewczyny nie wiem dokładnie jakie są te stroje ale dzisiaj widziałam w LIDLu duzo strojów karnawałowych za 24,99:tak:

My idziemy 6 lutego i muszę dowiedzieć się czy szykować przebranie:-p

Siemka mamuśki:)

PWA ogromne gratulacje!!!!! No forumowa rodzinka ciągle nam się powiększa....szykuje się prawdziwy baby boom:)

Marzycielko zdrówka dla Oliwki:)

Jednocześnie łącze się z Tobą w bólu,bo Mari tez niestety przeziębiona...po szalonym weekendzie, fookatium i wietrzym Helu nasze maleństwo się rozłożyło.... temperaturka jest tylko 37,5 i mysle,ze to może byc bardziej od ząbków,bo wychodzi nam w końcu pierwsza 5:) poza tym przedwczoraj Mari obudziła się z okropnym bólem gardełka i o ile gardełko juz podobno nie boli to strasznie się jej odrywa i mówi z taka chrypką....takze jutro lekarz murowany!

Balowym maluszkom już terazzycze super zabawy....fajne stroje mozna znależć na allegro i za nie duze pieniadze jak sie poszpera, ja dla kumpeli zamówiłam cos takiego...
STRÓJ , KOSTIUM PAJĄCZKA NA KARNAWAŁ Z USA 2-3 LAT (1424042572) - Aukcje internetowe Allegro

CZEKAMY TERAZ AZ PRZYJDZIE:)

Poza tym u nas ok....niestety zaczyna mi "doskwierać" mieszkanie z tesciowa.....;/
no cóż takie życie:)

Zapominajko u nas było bardzo dużo strojów....ale dokładnie nie przyglądałam się im...na pewno był strój biedronki i jakiegoś supermana:-p

Kanus zdróweczka dla Mariczki.....a strój rewelacja i za takie pieniążki:tak::tak::tak:

reklama
Madziu kochana dziękuję:)
ach latka lecą.......coraz więcej zmarszczek na twarzy.....ech.....:)
ide sie powoli ubierac i zaprowadze Filipka do dzieci. a tak mi sie nie chce z domu wychodzic!!! buuuuuuuuuuuuuuu

Do góry