reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Marzycielko powodzenia na stażu.
Anoli nic się nie martw będzie dobrze :)
My tez będziemy się starać do państwowego. Mam prywatne pod nosem, ale jakoś nie chce jej tam dawać. Niech ma kontakt z dziećmi z różnych środowisk :-) Może się uda.
My wybieramy się na bal właśnie do przedszkola, jakoś udało się Maję wkręcić zobaczymy jak będzie się bawiła. Strój dostała od cioci, będzie biedronką. Czerwone skrzydełka, czarna zwiewna spódniczka, czółka i różdżka biedronkowa. Do tego kupię czerwoną koszulkę i czarne getry i strój gotowy.
Weekend minął. Obchodziliśmy 50-te urodziny taty i jak na złość kupione przez nas głośniki, które były prezentem nie działają. Nie sprawdzaliśmy wcześniej i teraz trzeba reklamować. Tak mi było smutno.
Maja pomalowała dla dziadków laurki, ale się ucieszyli, taka mała rzecz a tyle radości :-)
Jutro pierwsza jazda i się denerwuje.
Dobranoc

reklama
Hejka!
My byłyśmy dzisiaj na bilansie Gabi waży 11,7 mierzy 89cm , no i okazało się że ma płaskostopie i koślawe nóżki i dostałyśmy skierowanie do ortopedy, trochę mnie to dziwi ponieważ nigdy nie zauważyłam u niej jakiś nieprawidłowości w nóżkach :(

Cześć Dziewczyny.
Wiem że nie udzielam się na forum ale ja tak z radości chciałabym podzielić się z Wami informacjami.
Jestem ponownie w ciąży - Maja będzie miała rodzeństwo.
Piszę ponieważ miło wspominam forum grudniowiczek 2008 - a jakoś nie omeg się wkleić w forum mam lipcowych 2011.

Pozdrawiam Was gorąco :)

Cześć Dziewczyny.
Wiem że nie udzielam się na forum ale ja tak z radości chciałabym podzielić się z Wami informacjami.
Jestem ponownie w ciąży - Maja będzie miała rodzeństwo.
Piszę ponieważ miło wspominam forum grudniowiczek 2008 - a jakoś nie omeg się wkleić w forum mam lipcowych 2011.

Pozdrawiam Was gorąco :)

Gratulacje!!!

A moja Oli ma zapalenie spojówek i leczymy się :(

reklama
Do góry