reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
No witam Was dziewczyny i ja:tak:

Ostatnio to tylko zaglądam i same pustki nikt sie nie odzywa wszystkie w krzaczorach:-D
Ale rozumie pyciol i tygrys wrócili wiec bedzie ciekawie:-D

Kana cos postaram sie wrzucic, jakos z hanią wiecej tych zdjeci sie robiło:zawstydzona/y:

Agacia bedzie dobrze, musi byc, bede jutro Was myslec:tak: Zresztą o Oliwce marzycielki tez mysle zeby wszystko było dobrze:tak:
Dla pocieszenia jak sie urodziłam tez lekarka wykryła jakies szmery a z czasem okazało sie ze serduszko jednak zdrowe:tak:

Vive kwitnąco poprostu az zazdroszcze:zawstydzona/y::-)

Pyciol handelek no to ciezki kawalek chleba, ale nie wątpie ze dacie rade:tak:

Piwo mi sie marzy:-D:-D:-D
Zrobie sobie lepiej herbate:tak:

jestem!!!!!!!!!!!
nudy jak cholera bez tego chlopa w domu ech w alkoholizm popadne ......wykapucialam sie...ide po dokladke lodow i chlapne sobie jeszcze jedna lampke na leszy sen...
agaciu i pyciol laczmy sie razem z przejedzenia!!!!!!!!!!!!!!!

jestem!!!!!!!!!!!
nudy jak cholera bez tego chlopa w domu ech w alkoholizm popadne ......wykapucialam sie...ide po dokladke lodow i chlapne sobie jeszcze jedna lampke na leszy sen...
agaciu i pyciol laczmy sie razem z przejedzenia!!!!!!!!!!!!!!!
ja wlasnie spilam resztke piwa po moim mezowym:-p
a co tam i tak spi wiec pozytku nie ma:-D
Tajger jak długo na bezrobotnym jestes? fajnie tak chyba teraz posiedziec w domku co?:-)

zobaczcie baby jak ten czas leci...niedawno okazywalo sie ze zaszlyscie w ciaze....a teraz pomalu kazda sie rozpakowywuje...i dziecia nasze po 2 lata przeciez...juz nawet nie pamietam kiedy on byl taki maciupki....:eek:

no tak od polowy grudnia najpierw bylam na urlopie a pozniej ucieklam....
i przyznam ci sie ze fajnie tak w domku posiedziec :) ale od wiosny mam zamiar rozgladac sie za jakims fascynujacym zajeciem hhehehe

a mezusia pewnie pyciol juz masz w domku cio??? nie poniewiera sie juz po siwecie ten twoj??

masz racje pyciol ...teraz narazie jest etap drugiego dzieciaczka ...a za chwil kilka beda tu wpadac mamuski i mowic ze sa w 3 ciazy@!!!!!!!!!!!!:szok::szok::-D:-D

ps jak tam produkcja rodzenstwa dla Julii droga madziu???? ja pamietam pamietam cos powiedziala ...a tutaj jesien minela jest zima hohohh:-D:-D

poki co moj mezulo jest z nami w domku...zobaczymy jak dlugo jeszcze:zawstydzona/y:oby jak najdluzej;-)
a moze to blizniak spodziewa sie czwartego dziecia:confused::confused::confused::confused::-D
no wlasnie madziu co z wami?a moze to landryna jest w blogoslawionym stanie?:-D:cool2:

reklama
Do góry