reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

tygrysek współczuję. Mam nadzieję, że szybko choróbsko sobie pójdzie od was!
A na mnie słonko się obraziło i chmury są. Koniec z ładną pogodą.

reklama
AAAAAAA tak mowicie o prezentach dla dzieci hmmmmmm my pewnie kupimy filipkowi Iteddego
Zabawki i klocki od COBI / Zabawki / Miś iTeddy
zeby mogl sobie bajeczki ogladac:)

to chyba na urodzinki , a na mikolaja bedzie to jsakis symboliczny prezent i slodycze a na gwiazdke nie mam pomyslu .....tak patrzylam na te warsztaty z narzedziami ale moje dziecko pewnie bardziej by sie uciesazylo z kuchni:-D albo zelazka pralki czy odkuzacza!!!:-D czy wy sobie wyobrazacie ze jak wyciagam odluzacz to jest taka awantura w domu bo moje dziecko nie pozwala mi odkurzac on sam on sam on sam i ja naprawde sie zastanawiam nad zakupem jakiegos babskiego zestawu:zawstydzona/y::-p

Tygrysku to może kup Fifiemu Pyłka będzie miał swój odkurzacz który będzie do niego gadał.
Oczywiście zdrówka dla Filipka

Witam sie i ja :))
U nas dzis pogoda taka sobie, ale ja juz od 8 rano na nogach bo musialam isc sobie kupic stroj na silownie bo wlasnie kupilam karnet i chodze codziennie strasznie mnie wciagnelo i mam super instruktora :p A Oskar jak sie mama pyta zawsze co ma kupi w sklepie to on yyyy jajo ( jajko niespodzianka) legolego ( lizaczek) i piciu i wszystkiego trzy :p Tygrysku pyłek to taki gadający odkurzacz ODKURZACZ PYŁEK PO POLSKU PLAYSKOOL 24h! HASBRO (1313429933) - Aukcje internetowe Allegro
tez myslalam o takim bo Oskar tez uwielbia prace domowe ;pp ale jak ostatnio mu kupilam takie zestaw majsterkowicza Dźwiękowy warsztat roboczy Bosch - Klein (1300386996) - Aukcje internetowe Allegro
to nawet sie wzial za meskie zajecia :pP

Hej

U nas zrobiło się bardzo zimno i mgła od dwóch dni jest.

Tygrysku Mati też tak szaleje za odkurzaczem :confused:

A do nas przyplątał się mały kotek :blink:, był bardzo głodny, daliśmy mu mleczka i już zadomowił się u nas na dobre :-D. Dzisiaj kupiliśmy mu "kitiketa" ... oj ale mu smakowało :-D

Mati ma 25 listopada urodzinki (czwartek) a 23 lis ( wtorek) mojej siostry syn ma osiemnastkę i wyprawiają w sobotę 27 lis, czy w tą co ja chciałam Matiemu zrobić urodzinki :zawstydzona/y:, więc będę musiała przełożyć na sobote grudniową :no:, nie lubie tak.

Dzień dobry :)

AAAAAAA tak mowicie o prezentach dla dzieci hmmmmmm my pewnie kupimy filipkowi Iteddego
Zabawki i klocki od COBI / Zabawki / Miś iTeddy
zeby mogl sobie bajeczki ogladac:)

to chyba na urodzinki , a na mikolaja bedzie to jsakis symboliczny prezent i slodycze a na gwiazdke nie mam pomyslu .....tak patrzylam na te warsztaty z narzedziami ale moje dziecko pewnie bardziej by sie uciesazylo z kuchni:-D albo zelazka pralki czy odkuzacza!!!:-D czy wy sobie wyobrazacie ze jak wyciagam odluzacz to jest taka awantura w domu bo moje dziecko nie pozwala mi odkurzac on sam on sam on sam i ja naprawde sie zastanawiam nad zakupem jakiegos babskiego zestawu:zawstydzona/y::-p

U nas tez odkurzacz jest hitem, ale myślę, że zabawkowy za bardzo by go nie zainteresował, bo tak samo było z komórką. Tygrysku, chyba jakieś wirusy latają w powietrzu, bo mój Olek też chory, ale tym razem na wirusowe zapalenie gardła i krtani. Nie wygląda na chorego, nie ma gorączki, tylko kaszel "szczekający".

Cześć wpadłam powiedzieć że wszystko u nas dobrze tylko nie mamy chwilowo komputerka dlatego się nie odzywam.
Gratuluję wszystkim maluszkom sukcesów nocnikowych
a chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrówka
Co do prezentów to mam kilka pomysłów ale jeszcze się na nic nie zdecydowałam, mężowemu nic nie kupuję bo nie robimy sobie prezentów na święta.
A czy wyprawiacie dzieciaczkom urodzinki?
Mam mieszane uczucia nie mogę się zdecydować

Witam poniedziałkowo.
U nas wczoraj taka śliczna pogoda była, że zapomniałam, że to już listopad.
Niestety już poniedziałek i znowu nuuuda

reklama
Witam

Własnie wróciłam z przychodni, mialam na dzis wizyte z połozną. Okazało sie ze mam białko w moczu na szczescie cisnienie idealne wiec mam nadzieje ze to nie zatrucie:tak:
Gorszy problem mam od wczoraj. Dostałam takiego ataku bólu brzucha ze myslałam ze nie wyrobie:-( W nocy było mi lepiej i nawet pospałam a dzis od rana znowu. Czułam taki ból ze nie mogłam sie ruszac i nawet przy oddychaniu mnie bolało. Ledwo sie doczłapałam do tej połoznej, a ona mi na to ze mam brac paracetamol a jak nie pomoze to do lekarza:dry: Nie wiem co to ale bolało jak cholera. Nic takiego nie jadłam co by mi mogło zaszkodzic. Wzielam od rana 2 nospy i 1 paracetamolnarazie czuje troche ulge.
poprosiłam jeszcze o skierowanie na badanie krwi, bo w 14 tyg. miałam ze wysoki poziom żelaza:dry:
Czy ktoras z Was miala cos takiego?
Dostałam ale na 28tydz. czyli dopiero za 4tyg- oni sa nienormalni:angry::angry::angry:
Jakby nie mogła mi na dzis dac:angry:

Do góry