Hej dziewczynki
)
dziękuje wszystkim bardzo za życzneia jestescie kochane :**
U nas po staremu jakos leci, wlasnie wrocilam od tesciowej, bylam tam ponad tydzien, odwiedzilam grób Macka i naprawde bardzo sie ciesze, z eto zrobilam, czuje sie jakos spokojniejsza. Zaluje tylko bardzo, ze nie moglam wziasc małego ale Oni mieszkaja kolo Olsztyna, wiec jechalam 10 godz pociagami z kilkoma przesiadkami i nie ma szans, zeby maly to wytrzymal, wszyscy sie poplakali, jak zobaczyli jego zdjecia, ze taki podobny i wogole. Bardzo kochana ta moja tesciowa, wogole takie inne zycie, sami lowia ryby, chodza na grzyby, owoce, tyle mi tego wszystkiego dali, ze nie moglam dowiezc, wiec maly ma teraz same zdrowe jedzenia bez konserwantow
) Poaztym dzis jestem bardzo zniego dumna, bo otworzyl tylko oczka rano i mowi "mama siusiu" i pokazuje na nocnik to szybko mu dalam zeby sie nie rozmyslil a on pieknie zrobil siusiu
Tak sie cieszylismy caly ranek bo to w sumie pierwszy raz kiedy swiadomie sie wysiusial o nocnika, do tej pory nawet usiasc nie chcial i jak czytam, ze Wasze dzieciaczki juz same siusiaja, to myslalam, ze z nami cos nie tak
Mam nadzieje, ze juz bedzie coraz lepiej
Myszko wiszialam, ze chcesz mezowemu kupic Wii a widzialas cos takiego?
YouTube - Microsoft Kinect Motion Sensing Debuts at E3 premiera bedzie dopiero w przyszlym tygodniu ale w stanach juz zabraklo, wlasciwie to samo co Wii tylko do tamtego musisz dokupowac rozne kontrolery jesli chcesz grac w rozne gry a tutaj nie potrzebujesz zadnego, moze grac tyle osob ile chce, duzo rzeczy dla dzieci, cwiczenia odchudzajace, wogole wlasciwie wszystko, mozna podlaczyc do neta rozmawiac z kims wlasnie chce to bratu kupic na urodziny, ale nie wiem czy mi sie uda dostac do 25 listopada
A Wy macie juz jakies plany co kupic dzieciaczkom na mikolaja, gwaizdke i urodzinki?? Ja jak narazie kupilam taka wielka lawete z 11 autkami na tym bo byla promocja w tesco po 59 a teraz kosztuje 120 wiec sie oplacalo i lezy na szafie
A na reszte nie mam pomyslu
Buziaki dla wszystkich