reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

HHEHE ACH TE WRÓBELKI:)
Dzien dobry drogie Panie:)
dzis dzien szary bury i ponury czyli standardowa jesien bleeeeeeeeeee
siedze w pracy z kawka i nic mi sie nie chceeeeeeeeeeee
dzis 30 mojego malzonka szanownego wiec bedzie wiecie sami jak ....wieczorem:)
hihihhh mialam ambitny plan sama upiec torta ale na planowaniu sie skonczylo i ostatecznie wyladowalam w cukierni:zawstydzona/y:
ech ide troche poudawac ze pracje.........:baffled:

reklama
Dzień dobry :)

Pogoda nadal do d**y i nic się nie chce... Juz bym wolała prawdziwą zimę.

asiulka-spełnienia marzeń i "bezbolesnego" porodu ;)

Hej dziewczynki :))
dziękuje wszystkim bardzo za życzneia jestescie kochane :**
U nas po staremu jakos leci, wlasnie wrocilam od tesciowej, bylam tam ponad tydzien, odwiedzilam grób Macka i naprawde bardzo sie ciesze, z eto zrobilam, czuje sie jakos spokojniejsza. Zaluje tylko bardzo, ze nie moglam wziasc małego ale Oni mieszkaja kolo Olsztyna, wiec jechalam 10 godz pociagami z kilkoma przesiadkami i nie ma szans, zeby maly to wytrzymal, wszyscy sie poplakali, jak zobaczyli jego zdjecia, ze taki podobny i wogole. Bardzo kochana ta moja tesciowa, wogole takie inne zycie, sami lowia ryby, chodza na grzyby, owoce, tyle mi tego wszystkiego dali, ze nie moglam dowiezc, wiec maly ma teraz same zdrowe jedzenia bez konserwantow :)) Poaztym dzis jestem bardzo zniego dumna, bo otworzyl tylko oczka rano i mowi "mama siusiu" i pokazuje na nocnik to szybko mu dalam zeby sie nie rozmyslil a on pieknie zrobil siusiu :) Tak sie cieszylismy caly ranek bo to w sumie pierwszy raz kiedy swiadomie sie wysiusial o nocnika, do tej pory nawet usiasc nie chcial i jak czytam, ze Wasze dzieciaczki juz same siusiaja, to myslalam, ze z nami cos nie tak :) Mam nadzieje, ze juz bedzie coraz lepiej :)

Myszko wiszialam, ze chcesz mezowemu kupic Wii a widzialas cos takiego? YouTube - Microsoft Kinect Motion Sensing Debuts at E3 premiera bedzie dopiero w przyszlym tygodniu ale w stanach juz zabraklo, wlasciwie to samo co Wii tylko do tamtego musisz dokupowac rozne kontrolery jesli chcesz grac w rozne gry a tutaj nie potrzebujesz zadnego, moze grac tyle osob ile chce, duzo rzeczy dla dzieci, cwiczenia odchudzajace, wogole wlasciwie wszystko, mozna podlaczyc do neta rozmawiac z kims wlasnie chce to bratu kupic na urodziny, ale nie wiem czy mi sie uda dostac do 25 listopada :p

A Wy macie juz jakies plany co kupic dzieciaczkom na mikolaja, gwaizdke i urodzinki?? Ja jak narazie kupilam taka wielka lawete z 11 autkami na tym bo byla promocja w tesco po 59 a teraz kosztuje 120 wiec sie oplacalo i lezy na szafie :) A na reszte nie mam pomyslu :)

Buziaki dla wszystkich

Witam wszystkich

Pisałyście o dołach, a ja nawet teraz nie mam czasu na doły i to mnie najbardziej cieszy. Dom, praca, dom i czas mija. Cały czas mam jakieś zajęcie więc nie mam czasu na rozmyslanie.
Jestem taka dumna z mojej córeczki, u niani jest bardzo grzeczna, w ogóle nie płacze, pieknie się bawi. Później jak wracamy do domu to zajmujemy się nią ile się da, bo widać, że teskni i ciągle sie przytula :-).
W ogóle nie żałuję, że poszłam do pracy. Czuje sie spełniona i jako kobieta i jako mama i w końcu mam kontakt z ludźmi. Denerwuje mnie tylko to gotowanie w nocy na drugi dzień, ale już się troche przyzwyczaiłam.
Agaciu u nas też są wróbelki pod parapetem i zawsze przylatuja na zimę. Już mąż zatykał im tam wszystkie zakamarki, ale i tak znalazły jakąś dziurę.
Teraz 4 dni wolnego, hurra, trzeba wymyśleć coś kreatywnego. Może pogoda się uda i w końcu wybierzemy się do lasu.
Tygrysku co tam, że tort z cukierni, jak mąż lubi słodycze to i tak się bardzo ucieszy. Mój to uwielbia wszystko co słodkie, więc jak coś upieke to jest wniebowzięty, ale jak jest coś kupnego to tez ma banana na ustach :-D
Dobra koniec przerwy.
Miłego weekendu.

hej laseczki
ale tutaj pusto:(buuuuuuuu
Fifi mi sie rozlozyl gardlo i ucho buuuuuuuuuuuuuu.
Tort mimo ze c cukierni przepyszny:) troche kalorii wchlonelismy hihih
pogoda dzis do duu.....y;-( jak juz chyba vive powiedziala wole zeby byla zima taka ze sniegiem i mrozikiem ale takim do -5 tylko:)
ech niech no ktos z tygrysem porozmawia.........

AAAAAAA tak mowicie o prezentach dla dzieci hmmmmmm my pewnie kupimy filipkowi Iteddego
Zabawki i klocki od COBI / Zabawki / Miś iTeddy
zeby mogl sobie bajeczki ogladac:)

to chyba na urodzinki , a na mikolaja bedzie to jsakis symboliczny prezent i slodycze a na gwiazdke nie mam pomyslu .....tak patrzylam na te warsztaty z narzedziami ale moje dziecko pewnie bardziej by sie uciesazylo z kuchni:-D albo zelazka pralki czy odkuzacza!!!:-D czy wy sobie wyobrazacie ze jak wyciagam odluzacz to jest taka awantura w domu bo moje dziecko nie pozwala mi odkurzac on sam on sam on sam i ja naprawde sie zastanawiam nad zakupem jakiegos babskiego zestawu:zawstydzona/y::-p

Tygrys, ja zawsze do dyspozycji :)
A u nas właśnie słonko świeci i pierwszy raz od wielu dni nie ma mgły. Też bym już prawdziwą zimę chciała, bo taka przejściowa pogoda okrutnie mnie wkurza.

:-)oooooooooooooooooooooo zapominajka:-)

o boziu daj troche tego sloneczka bo u nas deszcz i wiatrzycho ze az sie nie chce z domku wychodzic:-(
siedze w robocie i pije druga kawe...rozbudzic sie nie moge:confused:

Tygrys ja za niska jestem i nawet kijem od szczotki nie dosięgam. Ale przesyłam taki impulsik słoneczny.
Iggy właśnie listę zakupów robi:
ciacho, chupek(chrupki), gogo( jabłko), chlebel, zelki....
Normalnie łasuch mały mi pod bokiem rośnie.

reklama
hhhehe no chlopak wie co dobre!!! moj by jeszcze czoko (czeolada) dodal:-D
ale przez to gardziolko nawet czekoladki nie chce:( prawie nie je:-( bidulek:-( musze mu wymaz z gardla zrobic bo cos za czesto na nie choruje:confused:

Do góry