reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam kochane mamunie;)

U nas po staremu...to znaczy troszkę zmian się szykuje....czy na lepsze to sie okaże:)

Póki co mieszkamy u teściowej i chyba już tak zostanie na stałe...na pewno bedzie spokojniej dla nas i dla Mari....

ogólnie tam w domu to był cyrk ,ale to nie będę Was zanudzała,bo szczerze mówiąc to nawet wstyd pisać....;(

Mariczka gada jak najęta....buzia jej sie nie zamyka..czasem śmiać mi się chce jak jej słucham....i jak sie złości śmiesznie jak brakuje jej słów...hahah
Kochana jest jak zawsze....tylko broi wiecej i ma swoje chimery....

I tez nie mogę uwierzyć ,że jeszcze troszkę i drugie urodzinki świętujemy.....jak ten czas nieubłaganie leci./....

ściskam Was kochane i zapraszam na kawusie;)

reklama
Hej mamusie

U nas prawdziwa jesień, wieje i pada, nie cierpie takiej pogody:no:

Anoli, współczuję bólu i trzymam kciuki, żeby już nie powracał.

Kanuś, trzymam kciuki, zeby była to zmiana na lepsze.

Agaciu, jak już skończycie remont, to się pochwal.

Właśnie zrobiłam sobie kawkę, wiec chętnie za Wami wypiję.
Też nie bardzo wierzę, ze to już dwa latka Madzi, zleciało nie wiadomo kiedy. I pomyślec że takie małe istotki, a rządzą nami jak chcą:-D

Hej

U nas tez zimno, a od przyszłej środy ma padać śnieg.
Mati straszny rozrabiaka, histeryk .... ehhhhh
A buźka juz mu się nie zamyka. Nauczył sie derszyka " Raz wróbelek Elemelek ...." I cały powie sam. Mądrala mały.
Jak mu się cos pytam np. "Chcesz jogurcika?" on odpowiada,że nie , to ja się pytam czy na pewno ... to słyszę od niego " Powiedziałem, że nie !!!"

Śmiechu warte :)

Agacia boskie :)
Kana zmiany na pewno będą na lepsze!!!!

U nas też szaruga, zimno i deszczowo. Iggy też gada jakby mu za to płacili, a ja czasem marzę o chwili ciszy...
A poza tym odkąd zajmuje się nim teściowa przez te kilka godzin dziennie to niesamowicie marudny i rozhisteryzowany jest.

Anoli mam nadzieję, że bóle juz przeszły.

Rzeczywiście dzieci teraz z dnia na dzień coraz więcej mówią. Maja ciagle mnie zaskakuje. Śpiewa juz kilka piosenek "wlazł kotek na płotek", "panie Janie" i "aaa kotki dwa". Wszystko tak łapie, że sie dziwię. Zaspiewam jej raz piosenkę a ona juz wyrazy końcowe powtarza.
Znalazłam już prezenty na święta. Na mikołaja gruby kocyk z łatki, na urodziny zestaw do sprzatania ZESTAW SPRZĄTAJĄCY ODKURZACZ + STOJAK +akcesoria (1322603487) - Aukcje internetowe Allegro
bo mi cały czas podbiera jak sprzatam a pod choinkę samochód karetka bo strasznie lubi ijoijo Auto-POGOTOWIE MEDYCZNE-interaktywne- Jokomisiada (1313036536) - Aukcje internetowe Allegro.
Mm nadzieję, że jakoś wyrobię z pieniążkami, może uda się sprzedać stare zabawki i zastapić nowymi to wtedy będzie łatwiej. Na szczęście moja córka bawi się wszystkim co ma, więc nie mam poczucia że wyrzucam pieniądze w błoto.

Agacia, Zanplo dziekuje dziś juz czuje sie duzo lepiej ciagle tam czuje jakis ból, ale mysle ze juz mi przechodzi. No i widze ze jak poodpoczywam to tez ból jest mniejszy. Troche mialam dzis zawroty głowy ale to pewnie od cisnienia:sorry2:
Super te klocuszki, tylko kurcze czemu ogólnie klocki są takie drogie:dry: Wydaje mi sie ze kazdy brzdąc powinien je miec ale ceny sa z kosmosu i to nie tylko markowych:dry:

No i niedługo zaczną sie urodzinowe imprezki:-) Tak to przeleciało:-)
My zrobimy hani urodzinki w drugi dzien świąt. Nawet mi to pasuje jedno szykowanie i tylko torcika zamówie:tak:

A własnie dostałam smsa od przyjaciołki z pl. mojej świadkowej, ze urodziła synka. Troche za wczesnie ale czuja sie dobrze i to najwazniejsze:tak:
A ja juz sie rozczuliłam nie moge doczekac sie naszego maleństwa:tak:
Chce juz je miec przy sobie i byc pewna ze wszystko jest dobrze:tak:

Witajcie Dziewczynki!
Co za pogoda:confused: Widze, ze u wszystkich z nas podobnie i chyba niestety powoli trzeba sie do tego przyzwyczajac.
Jak widzicie ja nadal w dwupaku:eek: Niby jeszcze 6 dni do terminu, ale nastawiona przez lekarza, ze na pewno do terminu nie dotrwam od jakis 2tyg czekam i wypatruje jakiegos sygnalu, ze to juz. I zaczynam sie powoli obawiac, ze do swiat bede w tej ciazy chodzic, a juz w ogole najbardziej boje sie wywolywania porodu oksytocyna:sorry2: Ojj ciezka ta koncowka. Trzymajcie kciuki, zeby w koncu cos sie rozkrecilo:tak:

Filip tez ostatnio zrobil sie niedobry. U nas z mowieniem bardzo marnie, ale w sumie ulubionym slowem mojego syna jest ostatnio nieee, jak cos jest nie po jego mysli to do razu krzyk, pisk i placz. Mam nadzieje, ze to taki okres przejsciowy i wkrotce minie:tak:

Pozdrawiam Was cieplo mimo tej paskudnej pogody;-)

Idzie misio, idzie konik,
małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce -
masz już jeden roczek więcej!
:-):-):-)

:-):-):-)100 latek dla naszej panienki Olivki:-):-):-)

reklama
Do góry