reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jeśli macie Mamo to ja zapraszam na stronę 56...ciekawe czy poznacie mnie???:-p:-p:-p:-p

Madziu, ja Cię nie poznaję!!!!!! Albo tak się zmieniłaś albo ja ślepa jestem. Poproszę o jakieś wskazówki :)

Anoli-współczuję tego bólu. A nie możesz sobie zrobić tego badania prywatnie bez skierowania? Co do żelaza, to ja mam znowu za niskie...

reklama
Witajcie, my z Jula same więc nie bardzo mam kiedy tu zaglądac ale obiecuję poprawę:tak::tak::tak:

U nas leci, codziennie obiecuje sobie ze dzisiaj zaczynamy zabawę z nocnikiem i nic...jakoś mi sie nie chce, może mnie ktoś zmotywuje!!!!

Madziu, ja Cię nie poznaję!!!!!! Albo tak się zmieniłaś albo ja ślepa jestem. Poproszę o jakieś wskazówki :)

Na dużym zdjęciu....w dużych kolczykach to ja:-):-):-)

A ja poznaję Madzię:) Fajnie macie z tym Klubem:) Zazdroszczę.

dzieki Agatkas....poznałysmy sie na regionalnym forum i spotykamy sie na spotkaniach, czesto sponsorowanych dzieki portalowi aktywnemamy.pl

Madziu-tak się domyśliłam, ale naprawdę ciężko Cię poznać. Jakoś tu na bb inaczej wyglądasz ;)

No i popsuła się pogoda...

Hej dziewczyny

U nas pada :(
Remont pokoiku Mateuszka trwa... jeszcze wyszedł problem z kominem i wychodzą mi na scianie w kuchni i w pokoiku czarne plamy ... masakra ... zawsze coś. Teraz muszę czekać do soboty aż przyjdzie pan który ma zamontować skraplacz do pieca, żeby juz nic nie wychodziło na ścianach.

Napijecie się ze mną kawy ?

Anoli-współczuję tego bólu. A nie możesz sobie zrobić tego badania prywatnie bez skierowania? Co do żelaza, to ja mam znowu za niskie...

Vive pewnie ze bym zrobiła ale tutaj sie chyba nie da, nigdy nie słyszałam o prywatnych badaniach lekarzach itp. Niestety musze czekac:/

Hej dziewczyny

U nas pada :(
Remont pokoiku Mateuszka trwa... jeszcze wyszedł problem z kominem i wychodzą mi na scianie w kuchni i w pokoiku czarne plamy ... masakra ... zawsze coś. Teraz muszę czekać do soboty aż przyjdzie pan który ma zamontować skraplacz do pieca, żeby juz nic nie wychodziło na ścianach.

Napijecie się ze mną kawy ?

Agacia wyobrazam sobie twoja złosc. My remontujemy cały dom i ciagle cos wypada, cos nie pasuje, cos trzeba poprawic i konca nie ma.

A my wczoraj wylądowalismy na pogotowiu. Bol ciagle nie ustepowal wiec nie było na co czekac. Zostawiłam hanie u brata, nie bardzo chcialam ale jego dziewczyna sie upierała.
Spedziłam ponad dwie godziny w szpitalu i dalej nie wiem co mi było. Niby dokładnie mnie zbadali nawet ekg mi robili, przeprowadzili dokładny wywiad, przyszło dwóch lekarzy i nic nie wymyslili. Dali mi mocniejsze przeciwbólowe i kazali wrocic jesli mi sie pogorszy i wtedy połoza mnie na oddzial. Rano jeszcze wzięłam tabletke i bolu juz takiego ostrego nie czuje ale ciagle mam obolały brzuch. Moze przez to ze mnie pouciskali chyba z 20 razy wczoraj.
Mąz od jutra do pracy i mam nadzieje ze ból nie wroci bo nie wiem jak sobie poradze

reklama
Do góry