reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki żeby w końcu Wam maluchy zaczęły normalnie spac w nocy..:tak::tak:
A mój zieciunio to coś troszkę wygłupia sie z tym budzeniem sie...

Asiulko ale ten czas zleciał, za niedługo bedziesz miała dzidziusia przy sobie.
Z teściową się nie martw, ja ze swoją też mam kłopoty, ale jakoś sie tym nie przejmuję. Maja ma druga babcie i prababcie więc nie brakuje jej babcinych miłości.
Pyciolku i Ollcia życze Wam w końcu przespanej nocy, bo już mi Was żal :-(
Maja właśnie śpi i trwa to już ponad 3 godziny :szok:, chyba ją zaraz obudzę bo później znów nie będzie chciała zasnąć wieczorem.

Pochwalę się, dostałam pracę. Jestem zadowolona i przerażona :-).

Hej

Noooo witajcie : Asiulka, kokusia nareszcie !!!!

Asiulka czekam na fotki.

Zanplo ogromne gratulację !!!!! :))))

U nas dzisiaj pada.
Jutro wybieram się do fryzjerki :)

Mati ostatnio zrobił się bardzo niegrzeczny, w ogole mnie nie słucha.

Zanplo fantastycznie:-) Zazdroszcze tak pozytywnie, bo ja tez chetnie bym poszla juz gdzies miedzy ludzi, tym bardziej, ze lata po studiach leca, a doswiadczenia nie przybywa:no: Ale niestety najblizsze min 2 lata mam z glowy, chyba ze bedzie mi juz totalnie odbijalo to mala pojdzie do zlobka. Zobaczymy:tak:
A tesciowa najlepiej sie nie przejmowac. Tylko ja tak nie potrafie. Wiem, ze ona pierwsza do mnie reki nie wyciagnie, ja bede musiala to zrobic, a znajac siebie nie bede tak potrafila i w koncu to zrobie. Babcia dla Filipka jest bardzo dobra, az za dobra i o to tez byly klotnie, nie moge jej w tej kwestii nic zarzucic, bardzo kocha malego i nie chcialabym, aby przez nasze klotnie moje dzieci mialy tylko jedna babcie. No nic, na razie poki jeszcze jestem w ciazy najwazniejszy jest spokoj i niedenerwowanie sie. Mam nadzieje, ze wkrotce wszystko jakos sie ulozy:tak:

Agaciu moj Filip tez ostatnio straszny sie zrobil, na slowo nie wolno reaguje tupaniem nogami i histerycznym placzem:wściekła/y: Mam nadzieje, ze to tzw bunt dwulatka i kiedys minie:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Zanplo ogromne gratulacje , napisz nam co to za praca

Moje dziecko też jest ostatnio nieznośne, jak tracę cierpliwość i na nią krzyknę to ten mały gówniarzyk też na mnie krzyczy , ręce opadają.

Do góry