reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki żeby w końcu Wam maluchy zaczęły normalnie spac w nocy..:tak::tak:
A mój zieciunio to coś troszkę wygłupia sie z tym budzeniem sie...

Asiulko ale ten czas zleciał, za niedługo bedziesz miała dzidziusia przy sobie.
Z teściową się nie martw, ja ze swoją też mam kłopoty, ale jakoś sie tym nie przejmuję. Maja ma druga babcie i prababcie więc nie brakuje jej babcinych miłości.
Pyciolku i Ollcia życze Wam w końcu przespanej nocy, bo już mi Was żal :-(
Maja właśnie śpi i trwa to już ponad 3 godziny :szok:, chyba ją zaraz obudzę bo później znów nie będzie chciała zasnąć wieczorem.

Pochwalę się, dostałam pracę. Jestem zadowolona i przerażona :-).

Hej

Noooo witajcie : Asiulka, kokusia nareszcie !!!!

Asiulka czekam na fotki.

Zanplo ogromne gratulację !!!!! :))))

U nas dzisiaj pada.
Jutro wybieram się do fryzjerki :)

Mati ostatnio zrobił się bardzo niegrzeczny, w ogole mnie nie słucha.

Zanplo fantastycznie:-) Zazdroszcze tak pozytywnie, bo ja tez chetnie bym poszla juz gdzies miedzy ludzi, tym bardziej, ze lata po studiach leca, a doswiadczenia nie przybywa:no: Ale niestety najblizsze min 2 lata mam z glowy, chyba ze bedzie mi juz totalnie odbijalo to mala pojdzie do zlobka. Zobaczymy:tak:
A tesciowa najlepiej sie nie przejmowac. Tylko ja tak nie potrafie. Wiem, ze ona pierwsza do mnie reki nie wyciagnie, ja bede musiala to zrobic, a znajac siebie nie bede tak potrafila i w koncu to zrobie. Babcia dla Filipka jest bardzo dobra, az za dobra i o to tez byly klotnie, nie moge jej w tej kwestii nic zarzucic, bardzo kocha malego i nie chcialabym, aby przez nasze klotnie moje dzieci mialy tylko jedna babcie. No nic, na razie poki jeszcze jestem w ciazy najwazniejszy jest spokoj i niedenerwowanie sie. Mam nadzieje, ze wkrotce wszystko jakos sie ulozy:tak:

Agaciu moj Filip tez ostatnio straszny sie zrobil, na slowo nie wolno reaguje tupaniem nogami i histerycznym placzem:wściekła/y: Mam nadzieje, ze to tzw bunt dwulatka i kiedys minie:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Zanplo ogromne gratulacje , napisz nam co to za praca

Moje dziecko też jest ostatnio nieznośne, jak tracę cierpliwość i na nią krzyknę to ten mały gówniarzyk też na mnie krzyczy , ręce opadają.

Do góry