reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Zanplo ogromne gratulacje.

Asiu masz rację teraz najważniejszy jest Twój spokój a o resztę zdążysz się pomartwić potem.

Dziewczyny trzymam kciuki żeby bunt dwulatka szybko minął.
Natalka na razie nie ma jakiś strasznych jazd. A jak jej mówię że czegoś nie może to staje patrzy się w oczy i z grobową miną tłumaczy "musię" albo tłumaczy co akurat ma zamiar zrobić i pyta się "dobzie" i do tego cały czas przytakuje głową. Strasznie zabawnie to wygląda i potrafi rozbroić każdego.

A tak w ogóle to witajcie porannie. Moje dziecko nie uszanowało tego że dziś idziemy na drugą lekcję i wstało razem z tatą a teraz kiblujemy przed kompem żeby Martyny nie obudzić.

reklama
Witam się z kawką.
U nas dzisiaj wichura, że szkoda gadać, aż strach z domu wyjść...

A ja jakąs deprechę jesienną zaczynam łapać. Co roku to samo...

dzień dobry mamusie:-)

u nas jakoś leci,jak u wiekszości z was wichura że szkoda gadac...podejrzewam,że tylko Kanusia ma ładną pogodę...jak zawsze chyba:-D
przeczytaliśmy z Alexem część książeczek,ponaklejaliśmy naklejki, i nauczyliśmy sie literki S i A :-D dzwonił do tatusia pochwalić się co już poznał:-D tata dumny jak talala:tak:
muszę zrobić zakupy na wszystkich świętych,znicze,stroiki. Trochę tych grobów mamy więc mamy gdzie jezdzić.I nie mam pomysłu na obiad:dry:

Siemanko kochane:*

U nas niestety Pyciolku również wichura i chmurzyska....ale nie pada,a to najwazniejsze...

Poza tym mama przyjezdza jutro....miala dzisiaj i sie wkurzylam,bo juz wszystko przyotowane i sobie termin przelozyla....
i do jutra znowu bedzie syf i od nowa sprzatanko....masakra...

no i ogolnie jakos takos mi dzisiaj zle....samopoczucie nie takie jak zawsze.....

buziole dla Was:*

Dzięki dziewczyny :-)
Praca w firmie informatycznej, a dokładnie analiza finansowa przy pisaniu wniosków o dotacje i przygotowywanie odpowiednich dokumentów oraz pomoc w dziale księgowości.
Mam zacząć od poniedziałku, ale jeszcze nie potwierdzony termin na 100%, czekam na telefon kiedy dokładnie zaczynam. Bardzo się cieszę, ale tez trochę boję. Nie chcę się skompromitować, mam nadzieje, że na początku dostanę jakieś wsparcie.
Teraz mam inny problem, muszę znaleźć nianię, bo z rodziny nie mam tu nikogo kto mógłby się zająć Mają. Trzymajcie za mnie kciuki.

Pyciolku przypomniałaś mi o zakupach, tez musimy kupić znicze, bo później na ostatnią chwilę to nie lubię.
Robie dziś na obiad placki ziemniaczane, tak już dawno nie jadłam, że w końcu mnie naszło.
Słoneczko świeci, więc wysyłam promyczki do tych u których jest ponuro.

Hej,
popijam właśnie kawkę, dzieć śpi więc chwila relaksu na szczęście nie muszę nic dzisiaj sprzątać bo wczoraj popołudniu miałam gości więc posprzątałam wczoraj i na razie o dziwo mamy porządek.
Na sobotę planuję kameralną imprezkę imieninową i mam nadzieję że wypali.

reklama
Narazie przez tydzień Maja będzie ze swoją ciocią, a później zobaczymy.
Darina to miłej zabawy, ja tez w sobotę imprezuje ale na weselu, nie mogę się doczekać, ostatni raz byłam ponad rok temu :-D.

Do góry