reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Na Malince Pyciolku:tak: A nie podeszlam, bo bylam przelotem z Fifim, moim tatem i bratem i jakos w kiepskiej formie psychicznej wtedy bylam, bo to bylo akurat po awanturze z moja tesciowa. Aleksika nawet po glowce poglaskalam, bo biegal i mi pod nogi wpadl:-p

zastrzel mnie ale ja nie kojarze....hmmmm:zawstydzona/y:
wiele babeczek Go głaska po głowie,bo oszołomek lata i zaciesza do wszystkich:sorry:
aaaa szkoda...że Cię nie widziałam...a jak widziałam to nie poznałam...ajjjjć:confused2:

reklama
Witajcie kochane;
Asiulka przykra sprawa z teściową...
Ale dzidzię potrzymaj jeszcze te 2 tygodnie ;)
A Iggy dzisiaj do 8.30 pospał i aż w szoku jestem, bo nie pamiętam kiedy ostatnio się to zdarzyło.

Witajcie. Czasem tu zaglądam ale głównie tylko przelotem i nie ma czasu na skrobnięcie niczego. U nas dużo się dzieje i na razie na nudę nie mogę narzekać. Od wczoraj w końcu mamy jezdzidło bo samochodem tego niektórzy nie nazywają ale ważne że jest się czym przemieszczać. Dziś był rzeczoznawca i ocenił że remontować tamtego się raczej nie opłaca więc pewnie dostaniemy kaskę (mężowy już się postarał żeby to wszystko bardzo źle wyglądało bo w sumie jakby na własną rękę chcieć go zrobić to policzyli ze znajomym mechanikiem że części koło 1500 tysia plus robocizna, no ale pzu tego wiedzieć nie musi). Do tego w niedzielę urodziny Martynki więc trwają przygotowania do imprezy.

A i muszę się pochwalić że dziś dostaliśmy paczkę pieluch od Streetcomu. Fakt nie jest taka duża jak w poprzedniej kampanii ale do tego dostaliśmy jeszcze ekologiczną torbę i taką fajną saszetkę na pieluchy przydatną w podróży z logo pampersa.

Dzien dobry Dziewczynki!
Obiecalam zagladac czesciej, wiec poki jestem w stanie postaram sie dotrzymac slowa, bo pozniej moze byc ciezko:tak:
Dzis na pol godzinki siostra przyniosla mi swojego niespelna polorocznego synka. Matko jedyna nie wyobrazam sobie miec takich dwoch brzdacow, a lada chwila to nastapi:szok: Filipka jakis katar bierze, bo ciagle tylko kicha i prycha no i z noska zaczyna mu leciec.
Co do spania to chociaz rano moge sobie pospac, bo od jakiegos czasu spimy do 9, a dzisiaj to w ogole moje dziecko mnie zaskoczylo, bo spalo od 22 do 9 rano z jedna krociutka pobudka o 7 rano. Ale tak srednio 2 razy w nocy musze do malego wstawac, fakt, ze tylko na chwilke, ale wstac trzeba. Takze wsploczuje Pyciolku tego wstawania co godzine, u nas az tak tragicznie nie jest:no:

reklama
Bartek w ciągu dnia śpi godzinę, a w nocy to różnie bywa - czasami obudzi się 3 razy, a czasami sama nie wiem ile, bo co chwilę się budzi. Jak mam dosyć biegania to biorę go do nas.

Do góry