reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Na Malince Pyciolku:tak: A nie podeszlam, bo bylam przelotem z Fifim, moim tatem i bratem i jakos w kiepskiej formie psychicznej wtedy bylam, bo to bylo akurat po awanturze z moja tesciowa. Aleksika nawet po glowce poglaskalam, bo biegal i mi pod nogi wpadl:-p

zastrzel mnie ale ja nie kojarze....hmmmm:zawstydzona/y:
wiele babeczek Go głaska po głowie,bo oszołomek lata i zaciesza do wszystkich:sorry:
aaaa szkoda...że Cię nie widziałam...a jak widziałam to nie poznałam...ajjjjć:confused2:

reklama
Witajcie kochane;
Asiulka przykra sprawa z teściową...
Ale dzidzię potrzymaj jeszcze te 2 tygodnie ;)
A Iggy dzisiaj do 8.30 pospał i aż w szoku jestem, bo nie pamiętam kiedy ostatnio się to zdarzyło.

Witajcie. Czasem tu zaglądam ale głównie tylko przelotem i nie ma czasu na skrobnięcie niczego. U nas dużo się dzieje i na razie na nudę nie mogę narzekać. Od wczoraj w końcu mamy jezdzidło bo samochodem tego niektórzy nie nazywają ale ważne że jest się czym przemieszczać. Dziś był rzeczoznawca i ocenił że remontować tamtego się raczej nie opłaca więc pewnie dostaniemy kaskę (mężowy już się postarał żeby to wszystko bardzo źle wyglądało bo w sumie jakby na własną rękę chcieć go zrobić to policzyli ze znajomym mechanikiem że części koło 1500 tysia plus robocizna, no ale pzu tego wiedzieć nie musi). Do tego w niedzielę urodziny Martynki więc trwają przygotowania do imprezy.

A i muszę się pochwalić że dziś dostaliśmy paczkę pieluch od Streetcomu. Fakt nie jest taka duża jak w poprzedniej kampanii ale do tego dostaliśmy jeszcze ekologiczną torbę i taką fajną saszetkę na pieluchy przydatną w podróży z logo pampersa.

Dzien dobry Dziewczynki!
Obiecalam zagladac czesciej, wiec poki jestem w stanie postaram sie dotrzymac slowa, bo pozniej moze byc ciezko:tak:
Dzis na pol godzinki siostra przyniosla mi swojego niespelna polorocznego synka. Matko jedyna nie wyobrazam sobie miec takich dwoch brzdacow, a lada chwila to nastapi:szok: Filipka jakis katar bierze, bo ciagle tylko kicha i prycha no i z noska zaczyna mu leciec.
Co do spania to chociaz rano moge sobie pospac, bo od jakiegos czasu spimy do 9, a dzisiaj to w ogole moje dziecko mnie zaskoczylo, bo spalo od 22 do 9 rano z jedna krociutka pobudka o 7 rano. Ale tak srednio 2 razy w nocy musze do malego wstawac, fakt, ze tylko na chwilke, ale wstac trzeba. Takze wsploczuje Pyciolku tego wstawania co godzine, u nas az tak tragicznie nie jest:no:

reklama
Bartek w ciągu dnia śpi godzinę, a w nocy to różnie bywa - czasami obudzi się 3 razy, a czasami sama nie wiem ile, bo co chwilę się budzi. Jak mam dosyć biegania to biorę go do nas.

Do góry