reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ollcia miłej zabawy życzę - odzyjesz trochę :)

Ja tez dostałam się do kampani pampersów ... a potem sprostowanie, że jednak nie :D

zapomniałam Wam napisać, że moja siostra zapisał nas ( Matiego i mnie ;D) na basen, więc bedzie po nas przjeżdżać ze swoją córeczką , zajęcia są dwa razy w tygodniu. Bardzo się cieszę.

reklama
dziewczyny macie nie raz takie dni,że nie idziecie z dzieciami na dwór?
ja mam taki kiepski dzień dzisiaj i na dworze nie byliśmy...i już raczej nie pójdziemy;/
czy jest jeszcze jakaś taka wyrodna matka?

Pyciolku ja jestem taką wyrodną matką :-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:, zdarzają się dni, że wogóle nie wychodzimy z domu, bo poprostu mam jakąś chandrę, i nawet nie mam ochoty przebierać się z piżamy, czy pomalować oko, żeby wyjść :-:)-:)zawstydzona/y:, więc witaj w klubie :sorry2:

no jasne, że i u nas są takie dni kiedy nie wychodzimy... dzisiaj na przykład nie byliśmy bo było bardzo brzydko, padało wiało i w ogóle... a czasami jak się źle czuję to też zdarza się że nie wychodzimy. Wiadmo że staram się wychodzić codziennie, ale niestety nie zawsze jest czas czy siły... no albo właśnie pogoda do kitu.

No ta ja bym chciała być czasami taką wyrodną matką ale ze względu na to że mieszkamy z moją mamą to ona by mnie zajęczała, jak tylko wspomnę że mi się nie chce to już mi głowę suszy.

dziewczyny macie nie raz takie dni,że nie idziecie z dzieciami na dwór?
ja mam taki kiepski dzień dzisiaj i na dworze nie byliśmy...i już raczej nie pójdziemy;/
czy jest jeszcze jakaś taka wyrodna matka?
a co to prikaz jakis ze masz codziennie wychodzic, nie uwazam ze to wyrodna matka
ja tez nie wychodze codziennie, zalezy od sytuacji, pogody, etc

Hej

Pyciolku my wychodzimy przeważnie codziennie ... rano tak około 10:00 na chwilkę, w południe to różnie, czasami się już pogoda zepsuje, a czasami to nawet mi się już nie chce.

Dziewczyny czy Wy już zakładacie maluchom buty zimowe. Mati biega jeszcze w adidaskach i nie wiem czy nie jest mu za zimno :zawstydzona/y:.

Hej

Pyciolku my wychodzimy przeważnie codziennie ... rano tak około 10:00 na chwilkę, w południe to różnie, czasami się już pogoda zepsuje, a czasami to nawet mi się już nie chce.

Dziewczyny czy Wy już zakładacie maluchom buty zimowe. Mati biega jeszcze w adidaskach i nie wiem czy nie jest mu za zimno :zawstydzona/y:.
my jeszcze w adidaskach, nozki ma cieple, wiec w zimowych bedzie jej za goraco

dziendoberek

Witajcie...

my tez jeszcze w adidaskach ale kupilam jej takie przejsciowe buciki:tak::tak::tak:jak będzie chłodnej to będę jej zakładała..

co do spacerków to wychodzimy codziennie ale mi tez czasami nie chce wyjsc sie...ale nie uważam że jestem wyrodną matką...:eek::eek::eek::eek:

Agacia super że będziecie chodzić na basen...

Olcia jak weselicho???

nie wiem co jeszcze mialam napisac...miłej niedzieli

reklama
Do góry