M
marzycielka
Gość
Marzycielko jest słodki....ale Ty masz wielkie serducho...
Dziękuje.
Ja po prostu nie mogę przejść obok nieszczęścia:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marzycielko jest słodki....ale Ty masz wielkie serducho...
vive - jak się czujesz? Ja w tej ciąży czułam się wyjątkowo dobrze... Teraz mamy sajgon, ale cieszę się, że już mam poród za sobą, normalnie ten ból to masakra, ale dosłownie od 4/5 dni czuję się jako tako.
Dziewczyny - przepraszam, że was zaniedbuję, ciężej już nad tym wszystkim zapanować, Hela ma gazy, często postękuje... jestem bezradna. Zuninka domaga się zabaw i czasu... Właśnie jest po drzwmce i piszczy ja szalona...
Kokusiu co się dzieje ???? cosik sie stałko????
Po twoim wpisie na blogu wnioskuję,ze nie wszystko jest ok....daj znac co i jak:*
witamy i my....my po sniadanku;-)w koncu moje dziecie zaczeło uważać pomidora:-)
za oknem mgliście i chłodno...Alex dzisiaj w ogóle prawie nie spał w nocyja chyba do 18 jego roku życia będę do niego wstawaćdo bani
wypiłam kawę ale niewiele mi to dało
muszę dzisiaj pozałatwiac parę spraw a tak mi się nie chce....
\zamówiłam wczoraj kombinezon dla Alexa za całe 43 zł
miłego dnia