reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tak ogłądam sobie zdjęcia- Ollcia ja nie wiem czy ja mam tylko takie skojarzenie, ale Twój mąż wygląda jak Marek z M jak Miłość, czy ktoś go tak porównał kiedyś czy tylko mi się tak kojarzy :-D.

reklama
Witam się z kawką...u nas szaro, buro i ponuro więc wzięłyśmy się z Zuzą za małe porządki....znaczy ja sprzątam a ona rozwala
Jeszcze zostało mi dwa tygodnie robotki.....także oby do końca października.

Tak ogłądam sobie zdjęcia- Ollcia ja nie wiem czy ja mam tylko takie skojarzenie, ale Twój mąż wygląda jak Marek z M jak Miłość, czy ktoś go tak porównał kiedyś czy tylko mi się tak kojarzy :-D.

Może go tak nie porównuj bo Mareczek to taka ciapa i łajza...:-D:-D

Hey
Ale pogoda bleee
Młoda zrobiła mi poranną pobudkę i teraz obydwie padamy ale za cholerkę nie chce usnąć.
W piątek zaczynają mi się zajęcia i muszę odrobić pracę domową tzn. narysować na Anatomię kręgi:happy2:
Fajnie hah.

Zapominajko fajnie chodzić do szkoły nie???:-):-)

Hej

Ja jakoś nie mam weny do uczenia małego na nocnik :(. Oczywiście jak zrobi kupę w pieluszkę to woła , żeby go przebrać, ale wcześniej nie zawoła i na nic moje tłumaczenia.

Matiemu wyszła połowa piątki już :)
I w ogole ostatnio jest taki niegrzeczny, że szkoda gadać.

Edee, bliźniaki, mopek, asiulka gdzie jesteście?

Kokusia, mamusia .... a wy gdzie?

witamy sie i my:-)właściwie to ja bo mały komarzy:tak:
u nas pogoda nie najgorsza,przez jakiś czas było nawet słoneczko:tak:a teraz znowu coś się chmurzy:sorry2:

a tak w ogóle na kiedy asiulkaaa ma termin? to jakoś niedługo chyba...:nerd:

Hej

Ja jakoś nie mam weny do uczenia małego na nocnik :(. Oczywiście jak zrobi kupę w pieluszkę to woła , żeby go przebrać, ale wcześniej nie zawoła i na nic moje tłumaczenia.

Matiemu wyszła połowa piątki już :)
I w ogole ostatnio jest taki niegrzeczny, że szkoda gadać.

Edee, bliźniaki, mopek, asiulka gdzie jesteście?

Kokusia, mamusia .... a wy gdzie?

ja jestem tu, a kokusia pewnie w domu:-)

dziecie moje usnelo, wiec mam relaks na 2 godziny:-)

reklama
Do góry