reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hey

Ale spać mi się chce o masakra.
Weekend spędziliśmy bardzo aktywnie u rodziny.
Teraz regeneruje siły bo w piątek mam już zajęcia.

Witam
Nie zaglądałam kilka dni bo jakoś nie było czasu na internet, ale dzisiaj nadrobiłam.
Marzycielko piękny piesek, nie wiem jak ktoś może podrzucać zwierzęta, przecież można oddać za darmo komuś.
U nas z nocnikiem dalej kiepsko.
Agacia fajnie z tym basenem, my mamy się wybrać od kilku miesięcy i nie możemy dojechać, a specjalnie kupiliśmy nowe większe pieluchy.
Ollcia jak po weselu??? my wybieramy się w sobotę do mojego kuzyna, Maja zostaje z ciociami, chciałam ją zabrać, ale za daleko i nie mam co tam z nią zrobić jak zaśnie. Juz nie mogę się doczekać żeby potańczyć i zjeść coś dobrego, a najważniejsze porządnie się ubrać i wymalować, bo jak się siedzi w tym domu to nie ma okazji.
Podobają mi się bardo te ubranka Coccodrillo, ale ceny mnie przerażają, kupuję tam tylko jak jest wyprzedaż bo różnica jest duża. Jak była wyprzedaż kolekcji letniej to kupiłam kilka rzeczy na przyszłe wakacje, tak samo zrobię teraz z zimową.
Miłego dnia

Witam kochane i ja:)

Mari spi standardowo o tej godzince,a ja plotkuje:p hahha

CHWALIMY SIE I MY: ze Mari od piatku siusia tylko na nocniczek...pmpersik zostaje tylko na noc i hcyba,ze idziemy na dłuzje na dwórek,bo za zimno,zeby siusiac po drodze...a tak to majteczki i Mariczka cuuuudownie woła....aj ten moj aniolek z różkami:)

I tak sie mega ciesze,bo chciałam zamówic Maari na zime i na teraz ogólnie do biegania takie buciki jak EMU tylko z NEXT-a...kosztwoały okolo 100zł,ale przezyłabym....i dostałam od kumoeli cunk,ze u nas w świecie krasnala-ciuszki używane sa identyczne za 35zł i prawie jak nowe....no i mamy je za 35,a nie 100zł:) sa słodkie...idelany rozmiar...nie zniszone wcale..uchachana jestem jak nic;)

A poza tm weekend u nas aktywnie, duzo spacerkó i słoneczka....dzisija podobnie.....ob tak zawsze!!

Witajcie...

Kanusia zazdroszcze pogody i nocniczka...chyba i ja powoli zaczne Jule uczyc, bo siada sama

Madziu uważam, że powinnas...tym bardziej,ze sama jest chętna....:)
Kana gratulacja dla Mariczki! Jak dokonałaś tego przewrotu?
Gratuluję udanych zakupów :)

Kochane ja u Mari nie maiłąm problemów z nocniczkiem...kupke zawsze robi na nocniczek od zeszłego listopada chyba....ale siusiu to była chętna, potem ja przegapiłam i pozniwj było różnie....
a w piatek cosik mnie tkneło....i wziełam Mariczce sciagnełam pampersa i założyłam majteczki...wytłumaczyłam, ze to nie pampersik,ze tutaj nie można robic pisiu,bo bedzie miała mokre nóżki.... i ,ze jak bedzie chciała siusiu to musi zawołac i wtedy spytałam czy wie jak ma wołac powiedziałą,ze "siusiu" A JA ,ZE DOSKONALE I ZAWSZE JAK ZAWOŁA NA NOCNIK CZY NAKŁĄDKĘ TO ROBIMY JEJ BRAWO ,albo dostaje buziaczka...i to jej sie bardzo podoba:0 i naprawde dzisiaj bylsimy na długgim spacerku ,a nie zrobiła siusiu dopiero jak weszłą do odmku to wołała ....a w miedzy czasie wleciałysmy do dziadka,bo chciała tez kupke....i jestem z niej mega dumna:)

Brawo dla Mariczki :tak:

Na weselu było fajnie, w końcu się wybawiliśmy :tak::tak:
Bartek za nami nie plakał, aczkolwiek budził się w nocy jak zawsze więc moi rodzice niezbyt się wyspali :sorry2:

A w niedzielę jadę na 90 minutowy masaż gorącymi kamieniami :tak: będę się relaksować :-D

reklama
Gratulacje dla Mari, zdolna maleńka.

My się jutro wybieramy do teściów i mam nadzieję że może w Kościanie znajdę jakąś fajną kurteczkę dla Gabi bo już obleciała kupe sklepów w Poznaniu i może z dwie mi się podobały ale nie było rozmiarówki.

Do góry