reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

ja też tak myślę, o tym wstawaniu :baffled: bez kitu :baffled: czasami mam tego tak dosyć ... nie wiem czy chcę mieć kolejne dziecko, chyba bym umarla z niewyspania :-D

a co do kombinezonu to ja kupiłam używany na allegro za 120zł... jaki to za 43 udało Ci się kupić? takie jak mi sie podobały kosztują ok 250-350zł, więc wolałam używany kupić, tym bardziej że jest w bdb stanie, a 120zł to też nie tak mało...

no jak by mi sie teraz zachciało drugie dziecko to nie wyobrazam sobie tego na dłuzszą mete....baaaa po 3 dniach by mnie wywiezli:szok::-D:-D:-D
a kombinezon łooo taki,że ma parę mankamentów.... kombinezon Martis na ok 2-2,5 latka (1263188657) - Aukcje internetowe Allegro
zależało mi na takim na sanki i wariacje:-)
dziewczyny zabijcie mnie ale kto to jest DOMINIKA RESSEL?:zawstydzona/y:

reklama
Agaciu spóźnione życzenia urodzinkowe STO LAT przepraszam że dopiero dziś ale wczoraj świętowaliśmy urodzinki brata mojego M więc nie miałam kiedy zajrzeć.

Kakusia zdrówka dla taty.

Gratulacje dla Karolinki u nas małymi kroczkami też udaje się przekonać Gabi do nocnika na nakładce na razie nie chce siadać.

no jak by mi sie teraz zachciało drugie dziecko to nie wyobrazam sobie tego na dłuzszą mete....baaaa po 3 dniach by mnie wywiezli:szok::-D:-D:-D
a kombinezon łooo taki,że ma parę mankamentów.... kombinezon Martis na ok 2-2,5 latka (1263188657) - Aukcje internetowe Allegro

Pyciolku kombinezon fajny...za te pieniazki

a Dominika jesli dobrze pamietam to nikado Zobacz Profil: nikado - Forum BabyBoom czy cos pomyliłam????ale jej to juz dawno nie widzialam

Hej

Darina bardzo dziękuję za pamięć :)

Madzienka Dominika to nikado - dobrze pamiętasz .

Ale u nas dzisiaj cieplutko. Mały zaraz idzie na kimkę, i chyba mamusia z nim. Dzisiaj postanowiłam zrobić trochę porządków. Muszę powyrzucać zepsute Mateusza zabawki i troche posprzatać w takiej graciarni mojej :(, bo się zastanawiam nad pokojem tam dla Matinka na jakis czas do czasu kiedy się nie wybudujemy.

całkiem niezły :tak:

ja kupiłam taki ŚLICZNY KOMBINEZONIK COCCODRILLO ROZ. 92 (1254658443) - Aukcje internetowe Allegro

Ja dostalam maila ze dostalam sie a pozniej sprostowanie ze jednak nie...ale moje kolzanki ktore nie braly udzialy w poprzedniej akcji pampersa dostaly sie...a Ty sie dostałas...??

też dostałam tak jak Madzienka - najpierw info że się dostałam, a później sprostowanie :sorry2:

jakiś czas temu dostałam wiadomość że dostałam się do kampanii szamponów Nivea i że wysyłki są po 30 września, ale jak do tej pory nic do mnie nie dotarło.

A już jutro idziemy na wesele :tak: Nie mogę się doczekać :-D pierwszy raz od porodu Bartek zostanie na cały weekend u moich rodziców a my idziemy się wybawić :tak:

Witamy mamuśki i my:)

Mariczka smacznie spi,a ja zamulam na kompie....:)

U nas,dzisija pięknie, słoneczko świeci i nawet jest cieplutko....pospacerowałysmy byłysmy karmic kaczuszki....ale Mari uwielkbia to orbic...najlpeiej to by pływała razem z nimi:)hahahha krzyczała Niania kopu kopu kwa kwa(kapu kapu z kaczuszkami:)

Olcia życze udanej zabawy....my juz taka pierwsza rozłąke mamy za soba...tez weselna i małą zniasła ja rewelacyjnie;)

oki zmykam cosik zjesc w koncu....:*

reklama
oj Olciaaa ale ci zazdroszczę tego wesela...:tak:wybawcie się i za nas:-)
my tez może pójdziemy na zabawę,bo 13 listopada jest organizowana impreza z okazji dnia budowlańca w firmie mojego mężucha....więc może się wybierzemy...Alexa wywieziemy do mojej mamy a sami polecimy na balety:rolleyes2::rolleyes2:pozatym Alex już raz został u mojej mamy na noc...i jak żeśmy po niego przyjechali to nie wiele go to ruszyło:oo2::-D

Do góry