reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry :)

Agaciu-wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i uśmiechu :)

Mój Oli też był obcinany 3 razy-za każdym razem takie darcie, że szok. Normalnie histeria. Dlatego teraz obcięliśmy go na 6 mm, to dłużej będzie spokój.

A ja dziś byłam w laboratorium na teście obciążenia glukozą i kłuli mnie aż trzy razy. Po tej wstrętnej glukozie było mi tak niedobrze, że musiałam leżeć na leżance :) Dobrze, że to tylko raz się takie badanie robi...

reklama
vive - jak się czujesz? Ja w tej ciąży czułam się wyjątkowo dobrze... Teraz mamy sajgon, ale cieszę się, że już mam poród za sobą, normalnie ten ból to masakra, ale dosłownie od 4/5 dni czuję się jako tako.

Dziewczyny - przepraszam, że was zaniedbuję, ciężej już nad tym wszystkim zapanować, Hela ma gazy, często postękuje... jestem bezradna. Zuninka domaga się zabaw i czasu... Właśnie jest po drzwmce i piszczy ja szalona...

vive - jak się czujesz? Ja w tej ciąży czułam się wyjątkowo dobrze... Teraz mamy sajgon, ale cieszę się, że już mam poród za sobą, normalnie ten ból to masakra, ale dosłownie od 4/5 dni czuję się jako tako.

Dziewczyny - przepraszam, że was zaniedbuję, ciężej już nad tym wszystkim zapanować, Hela ma gazy, często postękuje... jestem bezradna. Zuninka domaga się zabaw i czasu... Właśnie jest po drzwmce i piszczy ja szalona...
Ewelew malutka przesłodziutka:* cudne dziewczynki:) Najwazniejsze,ze juz tak nie boli...strasznie współczuje takiego doświadczenia..... i oczywiscie orzumiemy mniej czasu na "przyjemności".....:)
A ja dziś byłam w laboratorium na teście obciążenia glukozą i kłuli mnie aż trzy razy. Po tej wstrętnej glukozie było mi tak niedobrze, że musiałam leżeć na leżance :) Dobrze, że to tylko raz się takie badanie robi...
Vive współczuje jeszcze teraz pamietam to badanie z glukoza....bleeeee.....
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:sorry: przylapalas mnie na wagarach:sorry: nie no juz sie tlumacze chora jestem:confused2: dzis juz lepiej ale poniedzialek to bylo zle ze mna:-( i tak do konca tygodnia bede was zanudzac:-)

Oj Tygrysku to żadne zanudzanie.....fajnie,ze bedziesz tutaj:) troszke wagarów nikomu jeszcze nie zaszkodziło:)

A my w domku....co do obcinania włoasków to tez sie zastanawiam czy Mari nie podciac grzywki troszke...poki co zaczesujemy ja na boczek.....ale boje sie,ze bedzie głupawo wygladac....;/

oki ide do mojego brojka:) buzaiczki:*

Witajcie...

Ewelw ale Zuzia duza....a Helenka śliczniutka!!!

Widzę ze temat fryzjera my też wczoraj bylismy:-D:-D:-Di tak super Jule podciela, jestem bardzo zadowolona...

Tygrysku zdróweczka, i zanudzaj nas czesciej....czekam na foto twojego aniolka z krotkimi wloskami

Cześć dziewczyny

Bardzo bardzo dziękuję za życzenia - jesteście kochane !!!

U nas Mati do nocnika siusiać nie chce, ale jest postęp bo już siada na nim bez histerii.

Matinek był obcinany już 3 razy, za pierwszym razem siedział ładnie, trochę się wiercił i nie kazał grzywki podciąć, za drugim razem była masakra, byliśmy świezo po szpitalu a pani fryzjerka miała biała sukienkę, więc sobie wyobraźcie co się działo. W zeszłym tygodniu byliśmy 3 raz, i byłam w szoku, siedział nieruchomo, nawet grzywkę kazał sobie podciąć, więć jest ślicznie obcięty, równiutko i nawet ma pocieniowane nożyczkami włoski :)

No a tak z innej beczki ... to przytyłam... i mam trochę załamkę :)

Dzisiaj kupiłam małemu kurteczkę i buciki .... aaaa i czapeczkę :)

Marzycielko może komuś uciekł. Daj ogłoszenie na klatce :) Domek na pewno się znajdzie.

Nie to nie możliwe bo to 4 tyg. maluch on jeszcze chodzić porządnie nie umie.
Ktoś go podrzucił.
Oto on:

Agaciu, z okazji urodzinek wszystkiego co najlepsze dużo zdrówka, szczęścia oraz spełnienia wszelkich marzeń

100 LAT!!!!:-):-)

Ale masz słodkie córeczki:-)

A u nas po staremu.
Zajmujemy się małym szczeniakiem i spacerujemy z Oli.:-)

reklama
Do góry