reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej

No i znowu u nas leje. :wściekła/y:
Achhhh jak ja nie lubie takiej pogody ... a podobno ma byc cały taki sierpień ... i co i niby juz po lecie ? :zawstydzona/y:
Co chwilę nam wyłączają prąd :wściekła/y:

reklama
Dzień dobry :-)

HEJ,HEJ:-)

Kurdę to widzę,że słabo mnie tu kto pamięta...;-)

Anoli moje gratulacje:-):tak: Ja to chyba ta Ania co miała dla maluszka taki sam wózek jak Ty co:-D

U nas nic ciekawego się nie dzieje.Powolutku rośniemy;-) Ja jakoś najwolniej,ale baaaaardzo mnie to cieszy:tak: Na razie od początku ciąży spadły mi prawie 3 kg.

Pozdrawiam wszystkie mamuśki:*:*:*

Aniu-o mnie to już wszyscy zapomnieli.... Trochę w tym mojej winy, bo dawno mnie tu nie było. Już ponad dwa tygodnie siedzę w Kielcach u rodziców, a za dwa tygodnie mój brat bierze ślub. Przez te upały myślałam, że się wykończę....

Wybaczcie,że tak krótko i tylko o sobie, ale korzystam, że mama wzięła Małego do sąsiadki i nadrabiam wszystkie zaległości.
Buziolki dla Was.

anoli-gratulacje!!!

U mnie gorąco ale podobno pod koniec dnia ma padać. Jaśkowy wczoraj miał temperature ok 38,3 przez cały dzien ale zachowywał się jak gdyby nigdy nic - oprócz tego że pakuje stale łapy do buzi i grzebie przy tyh czwórkach. Dziś juz trochę lepiej. Póki co. Usnął na szczęście bez problemów :D

Eeeee jak to ? Tutaj jest ten sam post :szok:, nic nie rozumiem, pisałam na grudniowym a wyskoczyło na zamknietym i tutaj. W pierwszej chwili myslałam, że coś pochrzaniłam, ale chyba nie :eek:

reklama
Do góry