reklama
vive
Fanka BB :)
Dzień dobry :-)
Aniu-o mnie to już wszyscy zapomnieli.... Trochę w tym mojej winy, bo dawno mnie tu nie było. Już ponad dwa tygodnie siedzę w Kielcach u rodziców, a za dwa tygodnie mój brat bierze ślub. Przez te upały myślałam, że się wykończę....
Wybaczcie,że tak krótko i tylko o sobie, ale korzystam, że mama wzięła Małego do sąsiadki i nadrabiam wszystkie zaległości.
Buziolki dla Was.
anoli-gratulacje!!!
HEJ,HEJ:-)
Kurdę to widzę,że słabo mnie tu kto pamięta...;-)
Anoli moje gratulacje:-) Ja to chyba ta Ania co miała dla maluszka taki sam wózek jak Ty co
U nas nic ciekawego się nie dzieje.Powolutku rośniemy;-) Ja jakoś najwolniej,ale baaaaardzo mnie to cieszy Na razie od początku ciąży spadły mi prawie 3 kg.
Pozdrawiam wszystkie mamuśki:*:*:*
Aniu-o mnie to już wszyscy zapomnieli.... Trochę w tym mojej winy, bo dawno mnie tu nie było. Już ponad dwa tygodnie siedzę w Kielcach u rodziców, a za dwa tygodnie mój brat bierze ślub. Przez te upały myślałam, że się wykończę....
Wybaczcie,że tak krótko i tylko o sobie, ale korzystam, że mama wzięła Małego do sąsiadki i nadrabiam wszystkie zaległości.
Buziolki dla Was.
anoli-gratulacje!!!
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
U nas też leje i bardzo jesienna aura jest. Ale podobno tylko do końca tygodnia.
Myszqa
Fanka BB :)
U mnie gorąco ale podobno pod koniec dnia ma padać. Jaśkowy wczoraj miał temperature ok 38,3 przez cały dzien ale zachowywał się jak gdyby nigdy nic - oprócz tego że pakuje stale łapy do buzi i grzebie przy tyh czwórkach. Dziś juz trochę lepiej. Póki co. Usnął na szczęście bez problemów
reklama
Agacia82
Mami :)
d0brze, że nie odwrotnie
Nooooo
Hej
Dzisiaj u nas znaczna poprawa pogody.
Idziemy na szczepienie :-(około 15:00.
Dzisiaj mi się przyśniła Dagulla ... gdzie ona się podziewa?