reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
heloł:-)

my już mamy to szczepienie za sobą,tylko zastanawiam się nad ta na ospę...któraś Was szczepiła na to?
Alex upierdliwy jak nie wiem co,wyłażą mu zębiska i wścieka się na wszystko:-(
ale plus taki,że na dworku jest grzeczniutki,więc jak wstanie to mnie już nie ma:-D

my już mamy to szczepienie za sobą,tylko zastanawiam się nad ta na ospę...któraś Was szczepiła na to?
ale plus taki,że na dworku jest grzeczniutki,więc jak wstanie to mnie już nie ma:-D

Alex wie jak mame wykorzystac:)))
Pyciolek lapiesz sie na dobra kawe:))

Pyciolku ja też się właśnie nad ospą zastanawiam bo boję się że Martyna z przedszkola może przywlec. Na razie mam jeszcze trochę czasu na zastanowienie bo Nati dopiero co po antybiotyku.

A tak w ogóle to witajcie.
Od jutra mężowy idzie na urlop i bierzemy się za remont kuchni. Już się tego boję:szok:.
Do tego ja od niedzieli na dukanie więc trzymajcie kciuki żebym się nie złamała:tak:.

Ostatnio Natalka za mną chodzi i woła mamo a jak ja się pytam co to mi odpowiada "bzianco":-D. Sama ją na swoje nieszczęście tego nauczyłam:zawstydzona/y:

no jak alex lazi ze mna i gada mamo ,ja na to odpowiadam mu co,a ten smiało wali "to":-D
ostatnio mył zęby w pokoju,patrze i mówie Alex oddaj szczoteczke...a ten namiętnie szorując tapetę odpowiada " nie ma":eek::-D:-D:-D

reklama
Alex agent jak i mamusia a kawka to za zywota :)))))

Ps. ja mam pytanie czy ktoras z was kupila motor elektryczny dla dziecka a jak tak to jakie sa najlepsze... bo ja kompletnie sie nie orientuje...

Ostatnia edycja:
Do góry