reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hey

A my dzisiaj wyjeżdżamy z Wawy do domciu.
Oliwkę strasznie wysypało krostami z ropą.
Na coś jest uczulona i nie wiem na co.

witam sie:-)

u nas także deszczowo i nie ładnie:dry:
Alex spi,ja popłaciłam rachunki i myślę co dalej,bo z rana już posprzątałam bo miałam gości....więc odpoczywam:-)

u nas dziś leje jak z cebra ale i tak byliśmy na polu (siła wyższa"zakupy") teraz sobie już w domku siedzimy hi hi hi
pyciolek a ty tak spokojnie bez nerwówki przed ślubem???

Witamy ja i moja pychowa kawka z syropkiem Ajrisz Krim. :-)
Jaśkowy śpi.
Sąsiad się wyprowadza - chociaż szczerze mówiąc nie wiedziałam że jakiś nowy się wprowadził :baffled: I hałasuje okropniście.

Piekę ciacho z nektarynkami - jakby co to zapraszam.

Aaaaaaaaaaa i kupiłam sobie w reserved zajebiaszcze buciorki - Reserved - Hello Summer!

u nas dziś leje jak z cebra ale i tak byliśmy na polu (siła wyższa"zakupy") teraz sobie już w domku siedzimy hi hi hi
pyciolek a ty tak spokojnie bez nerwówki przed ślubem???
jakos nie ma szału...wczoraj zamówiłam sobie kiece z bolerkiem..w przyszłym tygodniu jadę po buciki...a jutro idziemy do kwiaciarni i do restauracji domówić szczególy...jakoś na luz to biore...to ma być nasz dzień a nie gości:p
jak coś się nie podoba to nara hahhaha:p;p;p;p:)
nie no...ślub bedzie o 16.00 a potem na uroczysty obiad,torta i jakiegoś drina:)

Hej, wysyłam wszystkim deszczowym miastom słoneczko...u nas dzisiaj cieplutko i bardzo słonecznie:tak::tak:

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków!!!;-)

Olcia jak wizyta u dentysty.....a jak wygląda taka prochnica i skad wiesz ze Bartus ją ma:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry