reklama
witam!!!
ja też się melduję (raz na ruski rok)
agacia ja będę trzymała mocno i nie martw się wszystko będzie ok:-)
u nas dzuś trochę chłodniej więc samopoczucie też super
ja chciałam się pochwalić nasz jarek już na pieluchach tylko w nocy wow
ale mówić nie bardzo chce
pozdrawiam was wszystkie buziaczki
ja też się melduję (raz na ruski rok)
agacia ja będę trzymała mocno i nie martw się wszystko będzie ok:-)
u nas dzuś trochę chłodniej więc samopoczucie też super
ja chciałam się pochwalić nasz jarek już na pieluchach tylko w nocy wow
ale mówić nie bardzo chce
pozdrawiam was wszystkie buziaczki
kana161
Mama "terrorystek" :P
Siema laski:*
Zoza koza Ty "kozo " nasza czesciej wpadaj":*
Ewelew Ciebie poczesci usprawiedliwai ciąża ja od siebie poprosze o foteczki brzuszka i napisz jak sie czujesz kochana? zreszta moja prosba do wszystkich ciążowych....zapraszamy do albumu- ciążowe brzuszki
U nas pogoda rewelacja....niestety jak na zlosc wszyscy maja u mnie 2 zminae tesciowa, tata, kamil...masakra....nawet kumpele z bloku....bedziemy sie nudzily z Mari
ściskam wszystkie i kazda z osobna;*
Ewelew Ciebie poczesci usprawiedliwai ciąża ja od siebie poprosze o foteczki brzuszka i napisz jak sie czujesz kochana? zreszta moja prosba do wszystkich ciążowych....zapraszamy do albumu- ciążowe brzuszki
U nas pogoda rewelacja....niestety jak na zlosc wszyscy maja u mnie 2 zminae tesciowa, tata, kamil...masakra....nawet kumpele z bloku....bedziemy sie nudzily z Mari
vive
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Jutro jedziemy do szpitala tzn. juz dzisiaj. Trzymajcie za nas kciuki. We wtorek operacja , bardzo się denerwuje. Przeraża mnie myśl o narkozie .
Agaciu, nie denerwuj się kochana. Trzymam mocno kciuki
Siema laski:*
To ja poczekam, aż mi wyskoczy ten brzuszek, bo narazie pojawia się i znika
zozakoza-gratulacje dla Jarusia. A jak Ty tego dokonałaś??? Skoro Mały nie umie mówić, to skąd wiesz, kiedy mu się chce siusiu?
Ojojoj, rzeczywiście pustki straszne... Zostawiłam coś dla Was
Widzialam cudne...ale chce zobaczyć jeszcze w całości
asiulkaa
Dobry wieczór Mamusie:-)
I ja sie witam po dluzszej przerwie. U nas oczywiscie wszystko w porzadku, Fifi rosnie i rozrabia, niestety postepow nocnikowych u nas brak i z mowieniem tez srednio, ale na wszystko przyjdzie czas Ciaze podobnie jak przy Filipku jak na razie znosze rewelacyjnie, zaczynam sie powoli zaokraglac, ale brzus nadal nieduzy. Fotki mojego ciazowo-oponkowego brzucha wkleje jutro Po raz kolejny lekarz potwierdzil, ze pod serduszkiem mieszka mala ksiezniczka i teraz to juz ponoc na stowe i rzekomo zadnej niespodzianki przy porodzie nie bedzie;-) Za niecale 2 tyg jedziemy na wakacje, nie moge sie juz doczekac, bo na najblizsze 2-3 latka mam z glowy jakiekolwiek dalsze wyjazdy.
Agaciu 3mam kciuki za operacje, wszystko bedzie dobrze
vive wygladaliscie pieknie Ale mam niedosyt, zdjatek zdecydowanie za malo;-)
I ja sie witam po dluzszej przerwie. U nas oczywiscie wszystko w porzadku, Fifi rosnie i rozrabia, niestety postepow nocnikowych u nas brak i z mowieniem tez srednio, ale na wszystko przyjdzie czas Ciaze podobnie jak przy Filipku jak na razie znosze rewelacyjnie, zaczynam sie powoli zaokraglac, ale brzus nadal nieduzy. Fotki mojego ciazowo-oponkowego brzucha wkleje jutro Po raz kolejny lekarz potwierdzil, ze pod serduszkiem mieszka mala ksiezniczka i teraz to juz ponoc na stowe i rzekomo zadnej niespodzianki przy porodzie nie bedzie;-) Za niecale 2 tyg jedziemy na wakacje, nie moge sie juz doczekac, bo na najblizsze 2-3 latka mam z glowy jakiekolwiek dalsze wyjazdy.
Ostatnia edycja:
vive
Widzialam cudne...ale chce zobaczyć jeszcze w całości
Dobry wieczór Mamusie:-)
Obiecuję więcej, ale nie dostałam jeszcze wszystkich zdjęć :-)
A tak w ogóle to dzień dobry. I dziękuję za wszystkie miłe komentarze na nk. Buziaki dla Was.
zozakoza-gratulacje dla Jarusia. A jak Ty tego dokonałaś??? Skoro Mały nie umie mówić, to skąd wiesz, kiedy mu się chce siusiu?(vive)
bo jarucha gada takie pojedyńcze słowa np:mama,tata,jaji(czyt jarek),daji(czyt darek),tak,i w tym słowniku jest również si czyli siku i w sumie już nic nie mówia jak czeoś nie chce to nie mówi nie tylko kręci głową albo pokzuje palcem jak coś chce,ale ja się już nauczyłam i rozumiemy się świetnie ha ha
a tak apropo to witam się z wami kochane dziewuszki
u nas chyba dziś będzie super pogoda a ja na popołudniu do roboty buuuuuuuu
ja już w ciąży prawdopodobnie nie będę (chyba że coś wyskoczy) ale SERDECZNIE GRATULUJĘ WSZYSTKIM ZACIĄŻONYM MAMUSIOM
bo jarucha gada takie pojedyńcze słowa np:mama,tata,jaji(czyt jarek),daji(czyt darek),tak,i w tym słowniku jest również si czyli siku i w sumie już nic nie mówia jak czeoś nie chce to nie mówi nie tylko kręci głową albo pokzuje palcem jak coś chce,ale ja się już nauczyłam i rozumiemy się świetnie ha ha
a tak apropo to witam się z wami kochane dziewuszki
u nas chyba dziś będzie super pogoda a ja na popołudniu do roboty buuuuuuuu
ja już w ciąży prawdopodobnie nie będę (chyba że coś wyskoczy) ale SERDECZNIE GRATULUJĘ WSZYSTKIM ZACIĄŻONYM MAMUSIOM
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Witam;
u nas dzisiaj deszczowo i chłodno, więc jeśli znajdę tu towarzystwo, to posiedzę chwilkę
u nas dzisiaj deszczowo i chłodno, więc jeśli znajdę tu towarzystwo, to posiedzę chwilkę