reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

jakiego słońca? u nas nie ma słoneczka ;-)
jest ponuro i zbiera się na deszcz.

Kokusia , zarejestrowałam się na tej stronce rossmana ale żadnego znaczka obok loginu nie mam :-(

Musisz się wylogować, zamknąć stronę a potem zalogować jeszcze raz. No chyba że już im zabrakło prezentów. Ja jestem tam zarejestrowana już dawno i przy otwarciu stronki czekał na mnie znaczek

reklama
Witajcie my dzisiaj odwiedzilismy mini zoo:tak::tak::tak:i niedziela zleciala...

a tego znaczka na stronce rossmanna tez nie mam:sorry2::sorry2::sorry2:a zarejestrowana tez jestem juz od dawna

Hejka
Słonca było w niedziele jak na lekarstwo, w sobote ładniej wiec bylismy poza domkiem w parku i na błoniach
Ja też sie na prezencik od rossmana nie załapałam
U nas nic ciekawego się nie dzieje wiec nie ma o czym pisac:-(

Witam poniedziałkowo:-). Kolejny dzień z pięknym słoneczkiem więc od razu humor lepszy:tak::tak:.
Kurcze dziewczyny szkoda że się nie załapałyście na tego Rossmanna. Nie wiedziałam że to tak szybko:baffled: idzie bo akcja z prezentami ruszyła dopiero w piątek po południu i ja wieczorem bez problemów odebrałam kod. Mam nadzieję że dziś mężowy znajdzie chwilę żeby zajechać odebrać to powiem Wam czy było warto;-).
Kurcze tak się cieszyłam że mężowy będzie miał urlop już prawie namówiłam go na wypad do Gdyni przed sezonem a tu d*a bo urlop zanim się zaczął to się już skończył i mężowy dziś poszedł do roboty:-(
Tak nieśmiało się przypominam i nadal proszę o głosiki. Można glosować codziennie do 23 maja do 14
Profil - Astra.com.pl

Kokusiu, moja siostra była w parku miniatur i ze zdjęć i opisów wynika że jest tam bardzo fajnie. My też się tam wybieramy i przy okazji chcemy zaliczyć dinolandię bo to obok jest.

http://www.dinolandia.eu/ to jest zaraz obok parku miniatur więc miałabyś 2w1 ;)

Witajcie

Wczoraj byliśmy na komuni i było piękne słoneczko. dzisiaj już całą noc i cały ranek pada deszcz.

Ja jestem chora, straciłam głos - nikt mnie nie słyszy :(.

Cos dla was zostawię :ninja2: .

Kokusiu, moja siostra była w parku miniatur i ze zdjęć i opisów wynika że jest tam bardzo fajnie. My też się tam wybieramy i przy okazji chcemy zaliczyć dinolandię bo to obok jest.

DINOLANDIA OTWARTA! ZAPRASZAMY! to jest zaraz obok parku miniatur więc miałabyś 2w1 ;)

O widzisz o tym parku dinozaurów nie wiedziałam. Tylko od nas do Bałtowa jest bliżej i to mógłby być taki jednodniowy wypad a do Inwałdu to już trzeba liczyć z noclegiem.

Witajcie

Wczoraj byliśmy na komuni i było piękne słoneczko. dzisiaj już całą noc i cały ranek pada deszcz.

Ja jestem chora, straciłam głos - nikt mnie nie słyszy :(.

Cos dla was zostawię :ninja2: .

Agaciu super że pogoda dopisała. A z utraty Twojego głosu to pewnie najbardziej cieszy się Mati;-):-D A tak serio to szybkiego powrotu do zdrówka:tak:

Agacia szybkiego powrotu do zdrówka
Kakusia za głosowane

u nas też szaro, buro i pada deszcz :(
ja już po egzaminie i teraz czekam na wyniki ale chyba źle nie będzie (praca grupowa hihi) nawet nasz prokurator się nie burzył tylko się śmiał czy zdążyłyśmy się skonsultować zanim wyświetlił nam następne pytanie :)
mała śpi więc uciekam troszkę poprasować papa

reklama
Hej dziewczynki. U nas od rana byłoi słoneczko i w ciągu 5 min zmieniło się to w burzę z ulewą....i tak sobie cały czas pada:( nic mi się przez tą pogodę nie chce:(

Agaciu gdzie kupowałaś te butki co miałaś na komunii????

Do góry