reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

jakiego słońca? u nas nie ma słoneczka ;-)
jest ponuro i zbiera się na deszcz.

Kokusia , zarejestrowałam się na tej stronce rossmana ale żadnego znaczka obok loginu nie mam :-(

Musisz się wylogować, zamknąć stronę a potem zalogować jeszcze raz. No chyba że już im zabrakło prezentów. Ja jestem tam zarejestrowana już dawno i przy otwarciu stronki czekał na mnie znaczek

reklama
Witajcie my dzisiaj odwiedzilismy mini zoo:tak::tak::tak:i niedziela zleciala...

a tego znaczka na stronce rossmanna tez nie mam:sorry2::sorry2::sorry2:a zarejestrowana tez jestem juz od dawna

Hejka
Słonca było w niedziele jak na lekarstwo, w sobote ładniej wiec bylismy poza domkiem w parku i na błoniach
Ja też sie na prezencik od rossmana nie załapałam
U nas nic ciekawego się nie dzieje wiec nie ma o czym pisac:-(

Witam poniedziałkowo:-). Kolejny dzień z pięknym słoneczkiem więc od razu humor lepszy:tak::tak:.
Kurcze dziewczyny szkoda że się nie załapałyście na tego Rossmanna. Nie wiedziałam że to tak szybko:baffled: idzie bo akcja z prezentami ruszyła dopiero w piątek po południu i ja wieczorem bez problemów odebrałam kod. Mam nadzieję że dziś mężowy znajdzie chwilę żeby zajechać odebrać to powiem Wam czy było warto;-).
Kurcze tak się cieszyłam że mężowy będzie miał urlop już prawie namówiłam go na wypad do Gdyni przed sezonem a tu d*a bo urlop zanim się zaczął to się już skończył i mężowy dziś poszedł do roboty:-(
Tak nieśmiało się przypominam i nadal proszę o głosiki. Można glosować codziennie do 23 maja do 14
Profil - Astra.com.pl

Kokusiu, moja siostra była w parku miniatur i ze zdjęć i opisów wynika że jest tam bardzo fajnie. My też się tam wybieramy i przy okazji chcemy zaliczyć dinolandię bo to obok jest.

http://www.dinolandia.eu/ to jest zaraz obok parku miniatur więc miałabyś 2w1 ;)

Witajcie

Wczoraj byliśmy na komuni i było piękne słoneczko. dzisiaj już całą noc i cały ranek pada deszcz.

Ja jestem chora, straciłam głos - nikt mnie nie słyszy :(.

Cos dla was zostawię :ninja2: .

Kokusiu, moja siostra była w parku miniatur i ze zdjęć i opisów wynika że jest tam bardzo fajnie. My też się tam wybieramy i przy okazji chcemy zaliczyć dinolandię bo to obok jest.

DINOLANDIA OTWARTA! ZAPRASZAMY! to jest zaraz obok parku miniatur więc miałabyś 2w1 ;)

O widzisz o tym parku dinozaurów nie wiedziałam. Tylko od nas do Bałtowa jest bliżej i to mógłby być taki jednodniowy wypad a do Inwałdu to już trzeba liczyć z noclegiem.

Witajcie

Wczoraj byliśmy na komuni i było piękne słoneczko. dzisiaj już całą noc i cały ranek pada deszcz.

Ja jestem chora, straciłam głos - nikt mnie nie słyszy :(.

Cos dla was zostawię :ninja2: .

Agaciu super że pogoda dopisała. A z utraty Twojego głosu to pewnie najbardziej cieszy się Mati;-):-D A tak serio to szybkiego powrotu do zdrówka:tak:

Agacia szybkiego powrotu do zdrówka
Kakusia za głosowane

u nas też szaro, buro i pada deszcz :(
ja już po egzaminie i teraz czekam na wyniki ale chyba źle nie będzie (praca grupowa hihi) nawet nasz prokurator się nie burzył tylko się śmiał czy zdążyłyśmy się skonsultować zanim wyświetlił nam następne pytanie :)
mała śpi więc uciekam troszkę poprasować papa

reklama
Hej dziewczynki. U nas od rana byłoi słoneczko i w ciągu 5 min zmieniło się to w burzę z ulewą....i tak sobie cały czas pada:( nic mi się przez tą pogodę nie chce:(

Agaciu gdzie kupowałaś te butki co miałaś na komunii????

Do góry