reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kokusiu-my byliśmy w zeszłym roku w Bałtowie i w tym roku tez się wybieramy. Tam jest fantastycznie!!! I jeden dzień to zdecydowanie za mało, żeby wszystko zobaczyć :) Zaraz coś Ci pokażę, hmmm brakuje mi emotikonki, ale wiesz o co chodzi :))))))))
super :tak:
No i oczywiście przypominam się i nadal proszę o głosy:tak:
Profil - Astra.com.pl
Zagłosowałam, które miejsce musisz mieć?
Wpisałam sobie w ulubione więc głosuje codziennie.
U nas ponuro i tak jakoś deszczowo.

reklama
witajcie mamuchy :-)
my standardowo w wekend u mamy byliśmy,jak co drugi zresztą....

u nas pogoda piękna...cieplutko i słonecznie:-)
bylismy juz na spacerku,zakupkach a teraz malutki śpi,wiec mam święty spokój:-D
Kokusia możemy sobie piątkę przybić bo ja też dzisiaj mam gościa,z rańca mnie nawiedziła ciotka z Ameryki:-(no ale w sumie się cieszę,bo przez te całoweekendowe codwutygodniowe witanie z moim D to się już bałam czy czegoś żeśmy nienaskrobali:-D:-p

Witam kochane mamuski:*

U nas slonecznie i pinknie.....ja juz po mega spacerku i bujawkach oczywiscie,zakupkach ,a teraz malutka slodko spi to mam chwilke dla siebie.... wyobrazcie sobie,ze dorobilismy sie laptopika...to moze teraz czesciej bede zagladala w koncu.....bo strasznie tesknie....gdyby nie nk to juz zero kontaktui mialabym z wAMI....

Niunia nasza zdrowa tylko popalic daje....strzela foszki i pokazuje swoje "mocne" strony...mam nadzieje,ze jakos to wytrzymamy...

oki uciekam cosik zrobic na obiadek,ale bede poki co na bierzaco.....:)

Witam kochane koleżaneczki

Cięzko wrócic do pracy po tych wszytskich atrakcjach jakie nam zafundowali, szczególnie, ze cały dzień wczoraj i dzisiaj "odgruzowuję" swoje biurko, no ale nic coś za cos i tak warto było.
Kupiłam sobie trawki żubrowe i teraz sama robię sobie zubróweczkę, niedługo na odwyk pójdę:zawstydzona/y:.

Kokusiu, zagłosowane

Agaciu, i Ty i Mati jak zwykle przecudnie wyglądacie.

Byłam kiedys z chłopakami w Inwałdzie w tym parku miniatur i bardzo nam sie podobało.

Kanusia trzymam za słowo, ze będziesz sie do nas częściej odzywac.

Sawka, gratuluję pracy, no i owocnego starania życzę

reklama
Witam po baaardzo długiej przerwie ... nie było mnie chyba blisko rok, czyli od kiedy skończył się urlop macierzyński. Powod - proza życia, kołowrotek- same wiecie.
Chyba nie uda mi się nadrobić co się u Was pozmieniało, więc piszę co u mnie.
1. Ja pracuję, piszę doktorat z biotechnologii i tańczę od roku taniec arabski (stąd brak czasu na forum, bo jak już go trochę mam to w 100% poświęcam Szymkowi)
2. Szymonek jest grzecznym, wesołym, kochanym chłopcem. Uwielbia wycieczki rowerowe, zabawę resorakami i czytanie książeczek.
3. Problemy? - niewiele ich. Ciągle nie możemy uporać się z alergią pokarmową i atopowym zapaleniem skóry. Misiu nie je: mleka i jego przetworów, jajek, kurczaków, wołowiny, selera, pietruszki, brokułów i JABŁEK.
Na szczęście wszystkie te produkty da się zastąpić innymi
Hmm... co jeszcze....Aha, Szymonka pilnuje niania (wozimy do niej)- cudowna kobieta, mały ją baardzo kocha (aż czasami jestem zazdrosna)

Do góry