reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agaciu gdzie kupowałaś te butki co miałaś na komunii????

W CCC , były jeszcze z kwiatkiem żółtym i pomarańczowym .

A u nas się zrobiło sliczne słoneczko i jest aż gorąco :)

Mati pojechał z dziadkami do mojej siostry a ja trochę poleżałam, ale zasnęłam tylko na 30 min , jakoś nie mogę zasnąć. Ale przynajmniej trochę odpoczęłam. Przyjechłam mój wózek Cybex, niestety nie w kolorze sand bo juz ich nie ma ale zamówiłam w kolorze indigo i też jest sliczny :)

reklama
Agacia sliczne fotki a Mati to juz taki mały przedszkolaczek:tak::tak::tak:pokaz wozeczek

Witajcie u nas od rana slonecznie i cieplutko i oby tak zostalo:-p:-p:-p
fajna ta dinolandia tylko daleko od nas....
Kokusia my tez myslimy o wypadzie do Baltowa...ale jeszcze poczekamy...chyba Jula troche za mała

cześć mamuśki

chciałam się pochwalić ze poszłam do pracy, troszkę mi ciężko sie przystosować bo nie widze Lenki przez większość dnia, a jak wracam z pracy to mamy dla siebie przeważnie okoł 3 godzin:-( ale zdecydowałam się i pracuję... bo planujemy pod koniec roku postarac się o rodzeństwo dla Lenusi...
pracuje w dużej firmie na duzo lepszych warunkach niż u poprzedniego pracodawcy:-D

Agacia sliczne fotki a Mati to juz taki mały przedszkolaczek:tak::tak::tak:pokaz wozeczek

Zrobie zdjęcia , tylko muszę baterie od aparatu naładować . Wózek juz złozyłam. Jest super, prowadzę go jedną ręką, jest bardzo leciutki, nawet Mati go jedną rączką pchał :).

Sawka super, że z pracą tak się udało. No i zyczę owocnego starania :)

Pierwsza????

Dzień dobry.

My już wróciliśmy od moich rodziców. Po ostatnim szczepieniu Oluś trochą pochorował, ale już doszedł do siebie. Często chodził z dziadkami na spacerki-babcia kupiła mu kaloszki, więc wszystkie kałuże zaliczał...

Kokusiu-my byliśmy w zeszłym roku w Bałtowie i w tym roku tez się wybieramy. Tam jest fantastycznie!!! I jeden dzień to zdecydowanie za mało, żeby wszystko zobaczyć :) Zaraz coś Ci pokażę, hmmm brakuje mi emotikonki, ale wiesz o co chodzi :))))))))

Witam wtorkowo. Wczoraj dopiero wieczorem pogoda nam się popsuła ale tyle wody dolało że zastanawiam się czy w ogóle wychodzić dziś z dziewczynami na to błoto

Kokusiu-my byliśmy w zeszłym roku w Bałtowie i w tym roku tez się wybieramy. Tam jest fantastycznie!!! I jeden dzień to zdecydowanie za mało, żeby wszystko zobaczyć :) Zaraz coś Ci pokażę, hmmm brakuje mi emotikonki, ale wiesz o co chodzi :))))))))

Super, dziękuję :*. Czyli małym dziewczynkom też się tam spodoba. A ten osiołek to z jakiegoś mini zoo tak?

reklama
Do góry