reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agaciu gdzie kupowałaś te butki co miałaś na komunii????

W CCC , były jeszcze z kwiatkiem żółtym i pomarańczowym .

A u nas się zrobiło sliczne słoneczko i jest aż gorąco :)

Mati pojechał z dziadkami do mojej siostry a ja trochę poleżałam, ale zasnęłam tylko na 30 min , jakoś nie mogę zasnąć. Ale przynajmniej trochę odpoczęłam. Przyjechłam mój wózek Cybex, niestety nie w kolorze sand bo juz ich nie ma ale zamówiłam w kolorze indigo i też jest sliczny :)

reklama
Agacia sliczne fotki a Mati to juz taki mały przedszkolaczek:tak::tak::tak:pokaz wozeczek

Witajcie u nas od rana slonecznie i cieplutko i oby tak zostalo:-p:-p:-p
fajna ta dinolandia tylko daleko od nas....
Kokusia my tez myslimy o wypadzie do Baltowa...ale jeszcze poczekamy...chyba Jula troche za mała

cześć mamuśki

chciałam się pochwalić ze poszłam do pracy, troszkę mi ciężko sie przystosować bo nie widze Lenki przez większość dnia, a jak wracam z pracy to mamy dla siebie przeważnie okoł 3 godzin:-( ale zdecydowałam się i pracuję... bo planujemy pod koniec roku postarac się o rodzeństwo dla Lenusi...
pracuje w dużej firmie na duzo lepszych warunkach niż u poprzedniego pracodawcy:-D

Agacia sliczne fotki a Mati to juz taki mały przedszkolaczek:tak::tak::tak:pokaz wozeczek

Zrobie zdjęcia , tylko muszę baterie od aparatu naładować . Wózek juz złozyłam. Jest super, prowadzę go jedną ręką, jest bardzo leciutki, nawet Mati go jedną rączką pchał :).

Sawka super, że z pracą tak się udało. No i zyczę owocnego starania :)

Pierwsza????

Dzień dobry.

My już wróciliśmy od moich rodziców. Po ostatnim szczepieniu Oluś trochą pochorował, ale już doszedł do siebie. Często chodził z dziadkami na spacerki-babcia kupiła mu kaloszki, więc wszystkie kałuże zaliczał...

Kokusiu-my byliśmy w zeszłym roku w Bałtowie i w tym roku tez się wybieramy. Tam jest fantastycznie!!! I jeden dzień to zdecydowanie za mało, żeby wszystko zobaczyć :) Zaraz coś Ci pokażę, hmmm brakuje mi emotikonki, ale wiesz o co chodzi :))))))))

Witam wtorkowo. Wczoraj dopiero wieczorem pogoda nam się popsuła ale tyle wody dolało że zastanawiam się czy w ogóle wychodzić dziś z dziewczynami na to błoto

Kokusiu-my byliśmy w zeszłym roku w Bałtowie i w tym roku tez się wybieramy. Tam jest fantastycznie!!! I jeden dzień to zdecydowanie za mało, żeby wszystko zobaczyć :) Zaraz coś Ci pokażę, hmmm brakuje mi emotikonki, ale wiesz o co chodzi :))))))))

Super, dziękuję :*. Czyli małym dziewczynkom też się tam spodoba. A ten osiołek to z jakiegoś mini zoo tak?

reklama
Do góry