reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

no wiesz, samego na pewno bym go nie zostawiła, nawet gdyby tam był 2metrowy mur, będę albo z nim, albo koło niego w pokoju gdzie mam na niego oko.

reklama
Mamusia gratulacje!!!

Witam,
ja też uwielbiam jak mój bąbel śpi już na noc, dzisiaj przechodziła samą siebie z tym swoimi histeriami, już czasami wymiękam przy niej i zdarza mi się krzyknąć, ona potrafi obudzić się o 6 rano mega wyspana ale się wydziera bo np. drzwi od pokoju są zamknięte a ona chciałaby sobie posiedzieć u mojej mamy, jak ją wypuszczę na korytarz to wali jej w drzwi, płacze, rzuca się na podłogę jak próbuję ją zabrać i tak cały dzień coś, brak mi siły na nią.

A tak poza tym to dalej szukam pracy i na razie nic. Odezwali się do mnie tylko z jednego miejsca ale mój M się nie zgodził bo to by była praca zmianowa i od poniedziałku do niedzieli. Jeszcze dzisiaj była zanieść 2 CV zobaczymy może tam się ktoś odezwie.

Moja mama miała dzisiaj konsultacje w szpitalu w związku z zaćmą oka bo prawe oko miała operowane 4 lata temu a lewe było wtedy ok i niedawno się okazało że na to lewe oko utraciła wzrok w 80% i muszą szybko operować, dzisiaj na konsultacji okazało się że to prawe oko gdzie ma już wszczepioną soczewkę zachodzi jej jakąś żółtą błoną i dzisiaj robili jej zabieg na usunięcie tej błony a 14.09 będą jej wszczepiać soczewę do lewego oka.
No i to tyle u nas, niezbyt optymistycznie niestety

Olciaa może teraz bedzie już coraz lepiej...u nas jest tak,że Alex między 5 a 6 wstaje na mleko a potem jeszcze dosypia...średnio ok 7.10 już wstajemy:tak:

Hejka
Ja dalej ledwo zywa przez te zatoki nigdy tak nie miałam a po ciąży cały czas katar taki alergiczny ale do tego to sie juz przyzwyczaiłam za to przy byle jakim przeziebieniu ja jestem ledwo zywa mięśnie głowa no i te zatoki zatkane na beton masakra, a Pati tez już katarek podłapała :-(nawet nie mam weny, zeby cos fajnego zaplanowac na weekend.
Ja wieczorkiem jak Pati spi, uziemiona w kuchni jestem, takiej 2 na 2, bo ona spi z nami i taki ma skubana sen lekki, ze czasem jak cichaczem kompa, czy tv chcemy odpalic, to sie budzi, nie zawsze, ale ryzyko jest, wiec jak sie nie czuje na siłach na powtorne usypianie, to nawet nie ryzykuje i nie włączam nic.

My nie mamy balkonu ale tesciowie mieszkaja na 4 pietrze i robili im remont balkonu( były za ciężkie i sie waliły prawie :szok:)zrobili lekki i same cienkie aluminiowe tralki załozyli, a oni byli przyzwyczajeni do zabudowanego i sobie przykręcili takie panele z plexi w ramie aluminiowej fajnie to nawet wyglada

Mamusiu Gratulacje tez ode mnie ogromniaste - P. Doktor :-)

Witamy się i my. Mam teraz mężowego w domu więc trochę mi się schodzi zanim dotrę do kompa. Dzisiaj dziewczynki tak z nami głupiały że aż mnie brzuch od śmiechu rozbolał. Oj już dawno nie było tak fajnie...

U nas ze spaniem to jest bajka. O 19 to mała już mówi że chce spać więc po bajce usypianko i przed 20 księżniczka już śpi i zawsze do siódmej czasem nawet 7.30.

i mały ma znowu mega odparzenia :wściekła/y: normalnie juz zwariuje z tymi zebolami:angry:

Oj u nas przy zębach też zawsze dupka się odparza ale starcza "magiczna maść" i wszystko wraca do normy:tak:

reklama
Do góry