reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No ja też się zastanawiałam nad tym volcano a Martynie podoba się ten rocki. Zobaczymy który wybierze mężowy.

Zapominajko trzeba byc zapisanym do szeptopolis. Tam od marca dziewczyny testują delti cat. Teraz będzie wznowiona edycja i znowu będą wybierać 10 osób. Do x-landera narazie już wybrany cały skład.

Mogę Wam podesłać zaproszenia do tego portalu tylko maile proszę:-)

Kokusiu ja też poproszę:) ajedrusyna@op.pl

reklama
Olciaa może teraz bedzie już coraz lepiej...u nas jest tak,że Alex między 5 a 6 wstaje na mleko a potem jeszcze dosypia...średnio ok 7.10 już wstajemy:tak:

no muszę przyznać że ostatnio już nie wstaje po 5, tylko między 6 a 7, przeważnie do 6:30 jest na nogach, ale czasami zrobi prezent jak dzisiaj ;-)

Dziewczyny ale mam super wieści. Załapałyśmy się na testowanie spacerówki:tak::tak::tak::tak::tak::tak:. Po 3 miesiącach testowania i zdawania cotygodniowych raportów otrzymamy go na własność. Ale się cieszę:happy::-):happy::-).
Dziękuję za wszystkie kciuki:tak:
A wózek wygląda tak
Wózek dziecięcy XGO - X-lander
teraz jeszcze tylko muszę wybrać kolor

super :tak::tak:

No ja też się zastanawiałam nad tym volcano a Martynie podoba się ten rocki. Zobaczymy który wybierze mężowy.

Zapominajko trzeba byc zapisanym do szeptopolis. Tam od marca dziewczyny testują delti cat. Teraz będzie wznowiona edycja i znowu będą wybierać 10 osób. Do x-landera narazie już wybrany cały skład.

Mogę Wam podesłać zaproszenia do tego portalu tylko maile proszę:-)

Kokusiu, ja też poproszę :tak: olmix@wp.pl

Dziewczynki właśnie doczytałam że ostatnio trochę zmieniły się zasady zapraszania na panel. Trzeba wypełnić tą ankietę https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dGI3T0Q0RmVUOFBDTU51b3Atb0xDOXc6MA
bo inaczej głównodowodząca odrzuca zaproszenia bo zdarzały się panie które traktowały szeptopolis tylko towarzysko i potem nie można od nich wydostać ankiety. W sumie to się trochę dziwię tym osobom bo przecież to głównie dzięki ankietom przydzielają do kampanii.
Ach z góry uprzedzam że to nie jest tak prężne jak streetcom i jest mniej kampanii no ale za to jakie...

Sorki za to że wcześniej trochę namieszałam:eek::sorry:;-)

reklama
Do góry