reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziewczyny ale mam super wieści. Załapałyśmy się na testowanie spacerówki:tak::tak::tak::tak::tak::tak:. Po 3 miesiącach testowania i zdawania cotygodniowych raportów otrzymamy go na własność. Ale się cieszę:happy::-):happy::-).
Dziękuję za wszystkie kciuki:tak:
A wózek wygląda tak
Wózek dziecięcy XGO - X-lander
teraz jeszcze tylko muszę wybrać kolor

Super! Ja bym wybrała "volcano" albo "jungle" :) Ale raczej ten "volcano"

Witam i ja;
u nas też przeziębienie i temperatura, więc znowu więc znowu w domu się kisimy :(
A do tego ta wstrętna wysypka nie chce zejść. Czasami zaczyna mi brakować sił...

Kokusia super, ja kolorki jak Agatkas bym wybrała.
Jak się załapac na taki test?

No ja też się zastanawiałam nad tym volcano a Martynie podoba się ten rocki. Zobaczymy który wybierze mężowy.

Zapominajko trzeba byc zapisanym do szeptopolis. Tam od marca dziewczyny testują delti cat. Teraz będzie wznowiona edycja i znowu będą wybierać 10 osób. Do x-landera narazie już wybrany cały skład.

Mogę Wam podesłać zaproszenia do tego portalu tylko maile proszę:-)

Witam i ja;
u nas też przeziębienie i temperatura, więc znowu więc znowu w domu się kisimy :(
A do tego ta wstrętna wysypka nie chce zejść. Czasami zaczyna mi brakować sił...

Kokusia super, ja kolorki jak Agatkas bym wybrała.
Jak się załapac na taki test?

u nas tez jakas wysypka, ale zauwazylam ze jak mamy przeziebienie to mamy male czerwone kropeczki na buzi

No ja też się zastanawiałam nad tym volcano a Martynie podoba się ten rocki. Zobaczymy który wybierze mężowy.

Zapominajko trzeba byc zapisanym do szeptopolis. Tam od marca dziewczyny testują delti cat. Teraz będzie wznowiona edycja i znowu będą wybierać 10 osób. Do x-landera narazie już wybrany cały skład.

Mogę Wam podesłać zaproszenia do tego portalu tylko maile proszę:-)

Ja poproszę agwa82@wp.pl
Bardzo się cieszę, że sie udało :)

Zapominajka biedny Iggy, a jak długo już ma tą wysypkę?

Mopku dużo zdróka dla Ciebie i Pati.

Mamusiu może rzeczywiście Karolince ząbek jakiś się wybija.

Witam się

Robie sobie kawę, mały spi, a ja będę rysunek malowała , nie chce mi się strasznie :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry