reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
eee ollcia ciesz się że drze Ci sie w dzień..Maks daje tak czadu w nocy potrafi nieustannie dobra godzine sie drzeć-dsłownie...aż sąsiedzi slyszą..nam głupio jak cholera ale co my poradzimy że mu tak zęby idą...poza tym kurcze co teraz mu damy spać z nami to polegniemy bo później to już wo gule byłby ryk jak bysmy znowu zaczęli go oduczać spania z rodzicami,więc postanowiliśmy że nie będziemy się cofać,tylko że musimy jakoś przez to przebrnąć

ollcia ja czasami tez nie wiem o co kaman bo do wielkiego krzyku czasami wysraczą mu moje słowa:odejdź od szuflad i jest łeeeeeeaaaaaaaaaaa

Mnóstwa radości i zdróweczka dla dziś swietujących Maksa, Kubusia i Benjaminka
urodziny74.gif

A dla mojego przyszłego zięciunia Alexa

Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy

życzy Julcia i teściówka

birthdaycaken.jpg

Podpinamy się:-):-)

Agaciu ja się zbierałam od kiedy zaszłam w ciążę :zawstydzona/y: ale teraz zobaczyłam jak wiele rzeczy uleciało mi w czasie z ciąży i pierwszego roczku Filipka i postanowiłam wreszcie coś z tym zrobić :zawstydzona/y: za rok pewnie będę ryczeć jak bóbr ze wzruszenia gdy zacznę na nowo czytać to co naskrobałam:zawstydzona/y:

Ja zawsze jak czytam swojego od nowa to ryczę jak cholerka:tak::tak:
Czekam na linka:tak:

Ola2in1

również poproszę o linka:tak:

A ja jutro odspypiam bo jutro zmiana M:-D
Teraz własnie odstresuje się czytając bloga rok wstecz.
Zaraz do Was wrócę i czekam na linki.:tak:

edit: juz Ola wzięłam twojego z podpisu.Zabieram się za czytanie i dodam Cię do mojego bloga w linkach.

:sorry:co można kupić mężczyźnie lat 65 i lat 30 ?
Chodzi mi o jakiś drobiazg :eek:

hmm, 65 lat to może krawat, a 30 lat płyta?

ollcia ja czasami tez nie wiem o co kaman bo do wielkiego krzyku czasami wysraczą mu moje słowa:odejdź od szuflad i jest łeeeeeeaaaaaaaaaaa

u nas dzisiaj było dokładnie tak samo...

a najlepsze... sprzątam łazienkę, Bartek oczywiście mi towarzyszy, ja akurat myłam kafelki na ścianach i myślę sobie "coś podejrzana cisza", odwracam się, a Bartek rączki moczy w muszli :szok::szok::szok:

Witam;
ja dzisiaj biegam przed jutrzejszą impreza i sprzątam ile się da.

Matiemu nic się nie podoba, tylko chodzi za mną i jęczy.
Boże tak mi się marzy dzień wolny, taki zebym mogła w ciszy usiąść i WYPIC do końca kawę w spokoju bez jęczącego synka u nogi :zawstydzona/y:, poczytac gazete, książkę ... chyba nigdy to się nie spełni.

Ja też poproszę o taki dzień.

Ollcia przykra sprawa z tymi zmianami, ale może warto.

Tygrysku, Ola ja też poproszę o linki:tak:

reklama
Do góry