reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

no więc kochane...troszke sie rozpisze ale co tam..może któraś ma problem z zasnięciem to poczyta :-p
w zeszła sobote dostałam niby okresik...i to wychodzi ze nie niby ale okres pełną gębą..od srody się rozkręca i dziś już musiałam przejść na podpaskę,bo wkładka za mała :eek:i tak sie zastanawiam kiedy mi sie on skończy,..
co do urodzinek już po,wszystkim jeszcze raz bardzo mocno dziekujemy za zyczonka :-D
co do bloga to adres macie w mojej sygnaturze :-D
18grudnia.blog.onet.pl wczoraj mnie tjnęło więc napisałam...i będe pisać dla synka :-D
a mala foto relacja tam gdzie zwykle :ninja2:
teraz uciekam dobrej nocki kochane..

reklama
No nic dziewczynki zmykam spac. Bo chyba poza mna tylko Ty Agaciu tu jestes:tak: Pewnie czekasz na meza. Ja ide dolaczyc do mojego. DOBRANOC;-)

to ja druuga :p MAKS ZASNĄŁ PO 22 BUDZIŁ SIE RAZ WNOCY I JESZCZE SPI...a musimy za chile wychodzić,ja chlopaków do mamy a sama do szkoły...czemu on nie może tak ladnie spać w dni wolne :p
milego dzionka

No i trzecia...no niech bedzie i tak;-)
Pyciolu,gratulujemy bycia na swoim,zobaczysz jak bedzie fajnie,jak juz sie uporacie ze sprawami organizacyjnymi:-)..
Tajger,mysle ze "masz pioro";-).Dobrze,dobrze,kontynuuj,pobudki sa swietne!Pisz a my chetnie poczytamy:-)
A my wczoraj pozno wrocilismy,pomimo,ze mala tak marudzila po szczepionce,tata byl niezmiernie zajetny elokwentna konwersacja,wiec mialam ja sama dla siebie..ale i tak bylo fajnie;-)
Agaciu,mam cos dla Ciebie;-)

reklama
Czwarta :-D:-D w sobotę o 8 rano :szok::szok: nie może być :szok::szok:

Dziś nocka troszkę gorsza, młody wstał o 2 w nocy i z godzinę buuuczał :no:, a jak już padł to ja byłam wyspana na maxa :wściekła/y::wściekła/y::crazy:

Justynko kochana wszystkiego najlepszego z okazji 18- stki !!! ;-):-):-)

Do góry