reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Marzycielko, jak tam rzucanie palenia?

Ja zanim zaszłam w ciążę paliłam 8 lat, myślałam że nigdy nie uda mi się rzucić, nawet nie próbowałam rzucać bo tak naprawdę wcale nie miałam na to ochoty, ale jak zaszłam w ciążę od razu się zmobilizowałam i nie palę do tej pory :tak::tak: wcale mnie nie ciągnie :tak:
a moja siostra rzuciła od razu po przeczytaniu tej książki PROSTA METODA JAK SKUTECZNIE RZUCIĆ PALENIE nowa (848627201) - Aukcje internetowe Allegro normalnie byłam w szoku, ona rzucała kilka razy i nigdy jej się nie udało, a jak przeczytała tą książkę to od razu rzuciła i nie pali teraz ponad pół roku :tak: może kup sobie taką?

reklama

Ja zanim zaszłam w ciążę paliłam 8 lat, myślałam że nigdy nie uda mi się rzucić, nawet nie próbowałam rzucać bo tak naprawdę wcale nie miałam na to ochoty, ale jak zaszłam w ciążę od razu się zmobilizowałam i nie palę do tej pory :tak::tak: wcale mnie nie ciągnie :tak:
a moja siostra rzuciła od razu po przeczytaniu tej książki PROSTA METODA JAK SKUTECZNIE RZUCIĆ PALENIE nowa (848627201) - Aukcje internetowe Allegro normalnie byłam w szoku, ona rzucała kilka razy i nigdy jej się nie udało, a jak przeczytała tą książkę to od razu rzuciła i nie pali teraz ponad pół roku :tak: może kup sobie taką?

Ollcia ja też w ciązy nie paliłam bo mnie odrzucało a potem po porodzie znowu zaczęłam.
Teraz nie palę już 8 dni.:-)

czesc ....
wpadam na chwilke zyczyc maluszka mnostwo usmiechow i słodkich buziaków od nas:-):-)Alex juz byl dzisiaj wycalowany:-)jestesmy juz na swoim a roboty mam po pachy:szok::szok:tyle tego...buuuu i w ogole nie czuje nadchodzacych swiatprzez to:eek:
ja rowniez czekam na linka bloga Tygryska i Oli2in1

buziam mocno....lece tapetowac pokoj:szok::-D:-D

Bo lubiłam palić:zawstydzona/y:

no tak, znam to :sorry: ale ja pomyślałam sobie że skoro tyle już wytrzymałam - całą ciążę i okres karmienia piersią, to bez sensu byłoby do tego wracać.
Raz tylko spróbowałam zapalić, jakieś 2 miesiące temu, i było mi tak strasznie niedobrze, wymiotowałam później, że teraz już wiem na pewno że wyleczyłam się z nałogu i palić już nie będę :tak:
Będę za to zdrowsza i bogatsza :-D i Tobie, kochana, życzę tego samego :tak::tak::tak::tak:

czesc ....
wpadam na chwilke zyczyc maluszka mnostwo usmiechow i słodkich buziaków od nas:-):-)Alex juz byl dzisiaj wycalowany:-)jestesmy juz na swoim a roboty mam po pachy:szok::szok:tyle tego...buuuu i w ogole nie czuje nadchodzacych swiatprzez to:eek:

oooo, super że już na swoim jestescie :tak:

Ale dzisiaj produkcja...chyba mróz wszytskie przestraszył :tak::tak::tak:
Widziałyście zapowiedzi temperatury odczuwalnej na dziejeszą noc...prawie w calej Polsce od -25 do -20 :szok::szok::szok::szok::szok:brrrrr

Ja juz połozyłam Julę spać, idę zrobię sobie herbatkę i cos poczytam...mój mężowy na firmowej Wigilii:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Witam wieczorkowo;-)
Moi mezczyzni juz spia, a ja na kompie jak zwykle:-p Taki mam pozytek z tego mojega meza, caly dzien w pracy, wraca 18-19 i 21.30 juz spi:sorry:
Filipkowi powoli spada temperatura, dzisiaj wieczorkiem mial juz tylko niewielki stan podgoraczkowy. Na szczescie obylo sie bez chodzenia po przepelniomych przychodniach. Mam to szczescie, ze bardzo dobry znajomy moich rdzicow, w zasadzie taki moj wujek przyszywany jest pediatra i przyjechal do mnie do domku zbadal Filipka i wszystko czysciutkie, takze bedzie dobrze:tak:
Matiemu nic się nie podoba, tylko chodzi za mną i jęczy.
Boże tak mi się marzy dzień wolny, taki zebym mogła w ciszy usiąść i WYPIC do końca kawę w spokoju bez jęczącego synka u nogi :zawstydzona/y:, poczytac gazete, książkę ... chyba nigdy to się nie spełni.
Agaciu spelni sie spelni juz niedlugo:tak: A jak Mati bedzie duzy to bedzie Ci brakowalo tych czasow kiedy tak chodzil przylepiony do Twojej nogi;-)
Jezuuu ja bym dziękowała Bogu za to, że mój mąz wróciłby o 20 :-D a jakby wrócił o 15 to chyba padłabym na zawał :rofl2:
A ja narzekam, ze moj maz wraca pozno:szok: I Ty tak kochana caly dzien sama z Matim jestes?

Ollciu ogromny szacunek dla Ciebie za to, ze rzucilas w ciazy palenie. Moja szwagierka palila jak smoczyca cala ciaze i karmienie, a ja patrzec na to nie moglam. Ja po prostu nie moge zrozumiec jak mozna truc takie malenstwo i narazac go w tak swiadomy sposob. I mimo, ze bardzo moja szwagierke lubie to takiego jej postepowania zrozumiec nie moge:no: A jak zapytalam kiedys czemu nie sprobuje rzucic to powiedziala, ze za bardzo lubi palic, a poza tym ja nie wiem jak ciezko rzuca sie ten nalog. Jak widac mozna, tylko trzeba chciec;-)
czesc ....

Super, ze jestescie juz na swoim. W takim razie wpadam na kawke niedlugo:-D

I musze sie poprawic, bo zapomnialam ze urodzinki obchodza dzis tez innego dzieciaczki, a zyczenia zlozylam tylko Maksiowi Oli.

A wiec
DUZO ZDROWKA I RADOSCI DLA PATUSI, ALEXA, KUBUNIA I BENJAMINKA. STOOO LATEK KOCHANI!!!!

reklama
Do góry