Witam wieczorkowo;-)
Moi mezczyzni juz spia, a ja na kompie jak zwykle
Taki mam pozytek z tego mojega meza, caly dzien w pracy, wraca 18-19 i 21.30 juz spi
Filipkowi powoli spada temperatura, dzisiaj wieczorkiem mial juz tylko niewielki stan podgoraczkowy. Na szczescie obylo sie bez chodzenia po przepelniomych przychodniach. Mam to szczescie, ze bardzo dobry znajomy moich rdzicow, w zasadzie taki moj wujek przyszywany jest pediatra i przyjechal do mnie do domku zbadal Filipka i wszystko czysciutkie, takze bedzie dobrze
Matiemu nic się nie podoba, tylko chodzi za mną i jęczy.
Boże tak mi się marzy dzień wolny, taki zebym mogła w ciszy usiąść i WYPIC do końca kawę w spokoju bez jęczącego synka u nogi
, poczytac gazete, książkę ... chyba nigdy to się nie spełni.
Agaciu spelni sie spelni juz niedlugo
A jak Mati bedzie duzy to bedzie Ci brakowalo tych czasow kiedy tak chodzil przylepiony do Twojej nogi;-)
Jezuuu ja bym dziękowała Bogu za to, że mój mąz wróciłby o 20
a jakby wrócił o 15 to chyba padłabym na zawał
A ja narzekam, ze moj maz wraca pozno
I Ty tak kochana caly dzien sama z Matim jestes?
Marzycielko, jak tam rzucanie palenia?
Ja zanim zaszłam w ciążę paliłam 8 lat, myślałam że nigdy nie uda mi się rzucić, nawet nie próbowałam rzucać bo tak naprawdę wcale nie miałam na to ochoty, ale jak zaszłam w ciążę od razu się zmobilizowałam i nie palę do tej pory
wcale mnie nie ciągnie
a moja siostra rzuciła od razu po przeczytaniu tej książki
PROSTA METODA JAK SKUTECZNIE RZUCIĆ PALENIE nowa (848627201) - Aukcje internetowe Allegro normalnie byłam w szoku, ona rzucała kilka razy i nigdy jej się nie udało, a jak przeczytała tą książkę to od razu rzuciła i nie pali teraz ponad pół roku
może kup sobie taką?
Ollciu ogromny szacunek dla Ciebie za to, ze rzucilas w ciazy palenie. Moja szwagierka palila jak smoczyca cala ciaze i karmienie, a ja patrzec na to nie moglam. Ja po prostu nie moge zrozumiec jak mozna truc takie malenstwo i narazac go w tak swiadomy sposob. I mimo, ze bardzo moja szwagierke lubie to takiego jej postepowania zrozumiec nie moge
A jak zapytalam kiedys czemu nie sprobuje rzucic to powiedziala, ze za bardzo lubi palic, a poza tym ja nie wiem jak ciezko rzuca sie ten nalog. Jak widac mozna, tylko trzeba chciec;-)
czesc ....
wpadam na chwilke zyczyc maluszka mnostwo usmiechow i słodkich buziaków od nas:-):-)Alex juz byl dzisiaj wycalowany:-)jestesmy juz na swoim a roboty mam po pachy
tyle tego...buuuu i w ogole nie czuje nadchodzacych swiatprzez to
ja rowniez czekam na linka bloga Tygryska i Oli2in1
buziam mocno....lece tapetowac pokoj
Super, ze jestescie juz na swoim. W takim razie wpadam na kawke niedlugo
I musze sie poprawic, bo zapomnialam ze urodzinki obchodza dzis tez innego dzieciaczki, a zyczenia zlozylam tylko Maksiowi Oli.
A wiec
DUZO ZDROWKA I RADOSCI DLA PATUSI, ALEXA, KUBUNIA I BENJAMINKA. STOOO LATEK KOCHANI!!!!