reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A mój mężowy mi dzisiaj zrobił niespodziankę i wrócił do domu już o 15 a nie tak jak ostatnio o 20 i do tego jeszcze jutro ma wolne. A ja głupia zamiast się cieszyc to się wkurzyłam że mi plany pomieszał i teraz znowu muszę wszystkie zmieniac:zawstydzona/y:
Jezuuu ja bym dziękowała Bogu za to, że mój mąz wróciłby o 20 :-D a jakby wrócił o 15 to chyba padłabym na zawał :rofl2:

reklama
Oj ale dajecie czadu babeczki.....

Ja po odwiedzinkach rodzinki wpadli dwaj kuzynowie z kartka dla Mari roczkową bo prababcia moja nie przyjedzie niestety.....a potem Tatus z Marzena wpadli degustowac bigos :tak:

Kurcze lipa wyszła z ta oferta, a tak sie cieszyłam.....oni chyba bardziej dbają o nowych klientów niż tych przedłużających.....zwała straszna... :zawstydzona/y:

tak wiec jutro mam dzień sprzątania i zabawy w kuchenną:-p:tak:

ooo i ja tez poprosze o linka Tygryskowego...:tak:

Hej laski
No i chyba nikt nie zauważył dobrych wieści ... no chyba , że ja źle coś interpretuje :-(
Mam nadzieję, że jednak dobrze skojazyłam :-D
Dobrze, ze Ty taka spostrzegawcza od rana i nam dobrą nowinę przekazałaś, bo sama jakos nie zwróciłam uwagi:zawstydzona/y:

A jesli chodzi o rodzenstwo u mnie...to ja mam pieciu braci,jeden starszy,o rok,dwoch mlodszych o rok i dwa,jeden-15 lat i jeden-4dajecie wiare..:szok::-D:-D..
Ale Ci dobrze, księzniczka i jej obstawa:tak::-):tak:

Laseczki dobrze się domyślacie :-p:-D:-D:-D, taka zagadka z rana to miała być :-D:-D:-D
Super, oby tak juz zostało i wszystko się super układało, życze Wam z całego serca.

I my też musimy się pochwalić nowym ząbkiem- mamy kolejną górną jedyneczkę, i dwójeczka też już prawie na wierzchu:tak:
Gratulacje

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

Wszystkiego naj naj naj dla naszych dzisiejszych solenizantów roczkowych.....
samych przystojniaków oczywiście:
Maksa naszego najsłodszego,
Kubuleńka cudownego,
Alexa naszego łobuziaka nie dającego mamusi spać oraz Benjaminka.....

su01101410101vh0.gif
su01101410105xm4.gif
su01103770101hn6.gif
su01103770102ds2.gif

Dużo uśmiechu urwisy i miłości:*
życzy Cioteczka i Mariczka:)

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)​
Piękne życzonka wiec sie podpinam.
Wszystkiego naj, naj, naj dla ślicznotki Patrycji, Kubusia, Alexa, Benjaminka i Maksia

A wiecie że mój mąż pracuje 25, 26 i 27 grudnia :szok::szok::szok::szok::szok:

Współczuje, ale jak będzie miał tydzień wolnego to sobie poświętujecie dodatkowo.

A w ogole to idziemy dzisiaj na mini swieta do mojego brata i bratowej,w zwiazku z tym,ze kazdy gdzie indziej bedzie na swieta...oni u swoich rodzico-tesciow,my u babci a rodzice....jada na narty:szok::-D:-D...Wiec idziemy sie pogoscic i Mikolaj tez bedzie:tak:
Ale super, też bym mogła obchodzić swieta kilka razy, zazdraszczam:zawstydzona/y:

Ewuska, fajnie ze sie odezwałaś, oby częściej.

Ja też chcem poczytać Tygryskową

no więc tak my po urodzinkach,fajnie było pokręciciliśmy troszke,oczywiście głupie gadki w tle haha :-D w niedziele dopiero będę próbowac obrobic..
mame w końcu zobaczył lekarz i mimo że doktor w przychodni bał sie podjąć decyzji i że noga wygkląda jak hmmm.....wielka spuchnięta śliwka a mama nie może na nia stanać to lekarz stwierdził że co mu głowe zawraca że oni miejsc nie mają i że tak może być:szok:i to ma byc lekarz,nie no spoko..w poniedzałek będziemy działać dalej z nóżką.

Kanuś,ollcia dziękujemy za śliczne życzenia z resztą wszystkim mamusiom serdecznie dziekujemy :-D:-D

ollcia współczuje że meżowemu taki grafik dowalili :no:

co do bloga...ja założyłam swój wczoraj :-) i postaram sie go prowadzic systematycznie aby max za te naście lat mógł sobie poczytać:-D

Madzienko fajnie że wkleiłaś schemacik,ale u nas to zupelnie inaczej :rofl2:

Marzycielko trzymam kciuki za dzien próbny ale teraz to juz górki;-)

kaja o kurde to Ty taki rodzyneczek jesteś :-D

jutro mam zaliczenia...a po..sanki sanki sanki już się doczekać nie mogę jest mroźno snieżnoi szlag mnie trafia jak pomyślę że za kilka dni znowu ma byc chlapa :crazy:

reklama
Do góry