reklama
Ewushka
Fanka BB :)
Ewushka witaj i zagladaj do nas jak najczesciej
Postaram sie kochana jak najczesciej
Tygrysek, jestem z Mazur i tam wlasnie zamierzamy mieszkac . Nie wiem jeszcze jak bedzie z praca ale poki co upajam sie powrotem )):-)
Agacia82....dziekuje bardzo
kokusia31...ja rowniez ciesze sie ze i wy o mnie pamietalyscie
asiulkaa....w NY jestesmy sami przez tyle lat, wiec bardzo teskno mi jest za rodzina. Ja jestem baaardzo rodzinna Poza tym mysl ze moje skarby beda znaly dziadkow tylko ze skype , jak rowniez dzieci mojej siostry ; wszelkiego rodaju rodzinne swieta rowniez skype badz telefon-----to mnie przeraza. W tym wypadku kwestia materialna jest dla mnie mniej wazna niz obecnosc rodziny w zyciu moich dzieci. A martwic sie bede pozniej
Serdeczna zyczenia dla solenizantow!:-)
dzisiaj w rozmowach w toku odcinek o dzieciach ;-)
hmm... chyba coś mi się pomieszało
Agacia82
Mami :)
czesc ewushkaPostaram sie kochana jak najczesciej
Tygrysek, jestem z Mazur i tam wlasnie zamierzamy mieszkac . Nie wiem jeszcze jak bedzie z praca ale poki co upajam sie powrotem )):-)
Agacia82....dziekuje bardzo
kokusia31...ja rowniez ciesze sie ze i wy o mnie pamietalyscie
asiulkaa....w NY jestesmy sami przez tyle lat, wiec bardzo teskno mi jest za rodzina. Ja jestem baaardzo rodzinna Poza tym mysl ze moje skarby beda znaly dziadkow tylko ze skype , jak rowniez dzieci mojej siostry ; wszelkiego rodaju rodzinne swieta rowniez skype badz telefon-----to mnie przeraza. W tym wypadku kwestia materialna jest dla mnie mniej wazna niz obecnosc rodziny w zyciu moich dzieci. A martwic sie bede pozniej
Serdeczna zyczenia dla solenizantow!:-)
Podziwam cie za tą decyzje
Agacia82
noooooohmm... chyba coś mi się pomieszało
noooooo
ale jestem peeeewna że wczoraj reklamowali że dziś będzie odcinek o małych łobuzach
Agacia82
to moze im się coś pomyliłoale jestem peeeewna że wczoraj reklamowali że dziś będzie odcinek o małych łobuzach
reklama
a ja dzisiaj nawet kawy nie wypiłam :-(, mały tak jęczy, ze juz mam dosc :-(
Bartek też taki się ostatnio zrobił ciągle marudzi